| Fumetsu Kyuusaisha vs. Kohaku Takeda | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Fumetsu Kyuusaisha
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Oct. 17. Age : 32 Tartózkodási hely : A Skarlát Országa
| Tárgy: Fumetsu Kyuusaisha vs. Kohaku Takeda Hétf. Dec. 28, 2009 2:28 am | |
| ~ Hát azt hiszem itt az ideje egy kis edzésnek, ha már Hideko meg a többiek elutaztak legalább kicsit hasznosítom ezeket az üres órákat. *gondoltam és neki is láttam, először csak egy egyszerűbb transzformációval kezdtem leutánozva egy közeli bokrot, azután egy fát, utána egy követ, de hamar meguntam és úgy döntöttem rombolok egy kicsit. - Pillangó csapás! *üvöltöttem és célba vettem az egyik közeli fát, ami a jutsu hatására fogpiszkálóvá robbant szét. ~ Váó ez aztán az erő. *gondoltam magamban. - mennyivel jobb lenne igazi ellenfél ellen. *mondtam búslakodva, ezután leültem egy fa tövébe és elkezdtem enni a magammal hozott rament. | |
|
| |
Kohaku Takeda
Hozzászólások száma : 44 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 27 Tartózkodási hely : Konohagakure
| Tárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha vs. Kohaku Takeda Hétf. Dec. 28, 2009 2:12 pm | |
| Jártam az erdőt, egy gyümölcsöt kellett volna elvinnem a Hokagenek. ~Ez aztán az unalmas küldetés! Nem fogok sietni, csak, hogy ízesíthesse a teáját! -durcogtam, amikor az a fa amire épp ügrottam volna, egyszerűen eltünt. ~Mi a manó? -csodálkoztam, majd körbenéztem. -Mennyivel jobb lenne igazi ellenfél ellen. -hallottam magam alól. Lenéztem, a fa tövében egy fiú ette a ramenjét. -Hát bizony jobb lenne! -szólaltam, és leugrottam a fáról. -Én Kohaku vagyok. Gondolom gyakorolsz. Ha igen beszállok! -mondtam a megszeppent fiúnak. | |
|
| |
Fumetsu Kyuusaisha
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Oct. 17. Age : 32 Tartózkodási hely : A Skarlát Országa
| Tárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha vs. Kohaku Takeda Kedd Dec. 29, 2009 1:54 pm | |
| - Hát bizony jobb lenne! *szólalt meg egy hang, amitől annyira meglepődtem, hogy majdnem félre nyeltem a rament. - Én Kohaku vagyok. Gondolom, gyakorolsz. Ha igen beszállok! *persze erre én gondolkodás nélkül nagy mosollyal az arcomon válaszoltam. - Hát persze nyugodtan, sőt én, kérlek rá! ~ Végre valaki, akivel gyakorolhatok egy kicsit. | |
|
| |
Kohaku Takeda
Hozzászólások száma : 44 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 27 Tartózkodási hely : Konohagakure
| Tárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha vs. Kohaku Takeda Kedd Jan. 05, 2010 6:35 pm | |
| -Hát persze nyugodtan, sőt én, kérlek rá! -szólt a fiú. -Rendben! Kezdjük! -mondtam, és csináltam négy árnyékklónt. ~Bizonyára ezt könnyen kivédi, de próbáljuk ki. -gondoltam, és felálltam. Előhúztak a klónok, és én is egy-egy kunait, és eldobtuk. Ezek után felkészültem az esetleges ellentámadásra. | |
|
| |
Fumetsu Kyuusaisha
| Tárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha vs. Kohaku Takeda Szer. Jan. 06, 2010 6:14 am | |
| ~ Hm, négy klón, négy kunai? Hát akkor én is neki látok. *mondtam magamban, ezután aktiváltam a fürgébb test jutsut, ami segítségével elkaptam az egyik kunait és mögé kerülve eldobtam felé. ~ Na, amíg ezzel foglalkozik, én aktiválom a rejtőző köd jutsut ezzel vakká téve, és ha még lesz, időm aktiválom a csendes gyilkosságot is, így könnyedén el tudom majd intézni. *Miután kiterveltem a támadást el kezdtem végre hajtani. | |
|
| |
Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha vs. Kohaku Takeda Pént. Jan. 22, 2010 7:39 pm | |
| Mivel Kohaku már nem játszik, azaz már nem játszom vele, és elkezdtél a kiképzőterepen egy kalandot, ezt a harcot félbehagyjuk! 30 tp-t kapsz tőlem kárpótlásképp | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha vs. Kohaku Takeda | |
| |
|
| |
| Fumetsu Kyuusaisha vs. Kohaku Takeda | |
|