Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Takeda rezidencia

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Kohaku Takeda

Kohaku Takeda

Hozzászólások száma : 44

Takeda rezidencia Empty
TémanyitásTárgy: Takeda rezidencia   Takeda rezidencia I_icon_minitimeKedd Júl. 14, 2009 2:41 pm

Két nagy, kétszintes ház, kerttel. Itt él a Takeda klán.
Vissza az elejére Go down
Kohaku Takeda

Kohaku Takeda

Hozzászólások száma : 44

Takeda rezidencia Empty
TémanyitásTárgy: Re: Takeda rezidencia   Takeda rezidencia I_icon_minitimeCsüt. Júl. 30, 2009 1:10 pm

Miután a sensei eltünt, hazamentem, és az apám jól lekorholt amiért tele voltam sérüléssel.
-Már megint mit csináltál?! -ordítozott.
~Lenyakazni nem akarsz?! -gondoltam és faképnél hagytam az apámat.
Leültem, elővettem katanamat, és élezni, fényezni kezdtem. Aztán a senbonokat tisztítottam meg, majd elővettem egy kis dobozkát, az energiatabletták voltak benne. Gyorsan beletettem még egyet, hogy nem vegyék észre, hogy elhasználtam az egyiket. Ugyanis meg volt kötve, hogy csakis küldetésen használhatom. Miután végeztem kimásztam az ablakon, és elindultam a temetőbe. Út közben pedig a senseiel találkoztam.
-Kisame-sensei! -kiabáltam és odarohantam.
-Mit akarsz? -kérdezte.
-Nincs valami küldetés, vagy akármi más??? -kérdzetem tőle.
~Minden alkalmat meg kell ragadni arra, hogy egy időre eltünjek előlük. -gondoltam.
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Hozzászólások száma : 55

Takeda rezidencia Empty
TémanyitásTárgy: Re: Takeda rezidencia   Takeda rezidencia I_icon_minitimeCsüt. Júl. 30, 2009 1:26 pm

-ÁÁÁÁ. Te vagy az? Sajnálom küldetés nincsen, de én jó időre itt hagyom a falut. Pihenni akarok. Ha velemtartasz utam során akkor ithagyhatod ezt a falut, de nem örökre. Meny haza pakold össze minden cuccodat és majd a kapuban találkozunk. Mondtam neki majd elindult haza összepakolni amikor még utána kijabáltam.
-Hé az összes pénzedre szükség lesz!! ~de sajna az enyémre is. Folytattam magamban a gondolatot. Elmentem a Hokagehez és bejelentettem neki, hogy elhagyom a falut a tanítványommal együtt. Erre negyon meglepődött, de megnyugtattam, hogy nem örökre és egyszer majd visszatérünk Kohakuval. Miután a Hokage nagynehezen beleegyezett elindultam én is haza és összepakoltam minden cuccomat. Pénzt, ételt ruhákat fegyvereket és tekercseket amik majd jók lesznek Kohakunak tanulni amikor én nem érek rá. ~Na akkor indulás. És elindultam a kapu felé ahól Kohakura vártam.
Ajánlott tartalom

Takeda rezidencia Empty
TémanyitásTárgy: Re: Takeda rezidencia   Takeda rezidencia I_icon_minitime

Takeda rezidencia
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kohaku Takeda
» Kohaku Takeda
» Fumetsu Kyuusaisha vs. Kohaku Takeda

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Tűz országa :: Konohagakure-
Ugrás: