| Konohagakure melletti erdő | |
|
+2Kohaku Takeda Kakashi Hatake 6 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Konohagakure melletti erdő Csüt. Júl. 02, 2009 8:14 pm | |
| Egy hatalmas erdő, amely fontos szerepet kap az utazások során | |
|
| |
Kohaku Takeda
Hozzászólások száma : 44 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 27 Tartózkodási hely : Konohagakure
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Szer. Aug. 05, 2009 2:42 pm | |
| -Nem, sőt nem is tudnak róla. -mondtam, de a végét suttogva. -Hogy? Nem értettem a végét. -mondta a sensei. -Ja, semmi, semmi! -magyarázkodtam és elindultunk. -Amúgy, kaját keveset hoztam, öszvissz 3 adag rament. A táskát a ninja felszereléseimmel tömtem tele. Hoztam koszorúkővet, térképeket, iránytűt, nameg rádiót, kötelet meg drótot is. -mondtam és vigyorogtam. Elértük az erdőt, és megálltunk. -Sensei, akkor edzünk? Tanít is valami jutsut??? -kérdeztem lelkesen. | |
|
| |
Kisame Akasumi
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2009. Jul. 02.
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Pént. Aug. 07, 2009 9:02 pm | |
| Mikor odaértünk az erdőbe Kohaku rögtön elkezdet pattogni, hogy ő jutsuk akar tanulni. -Sensei, akkor edzünk? Tanít is valami jutsut??? -kérdezte tőlem. -Igen tanítok neked egy jutsut, de elötte még át kell adnom neked valamit. Majd nyujtottam felé egy katanát. -Tesség fogd. Ez a katana az én katanám úgy mond testvére. Mind a kettő különleges pengéből készült ami szinte bármit át tud vágni. Ha előhúzod a tokból és harcolsz is vele akkor az én kardom vörösen kezd el izzani. Viszont amikor én harcolok a salyátommal akkor a tiéd kéken fog világítani. Ez jelzi, hogy harcolsz-e és én röktön megyek segíteni, és még valami. Ha meghalok akkor fekete lesz a pengéd ha te halsz meg akkor az én kardom penélye lesz fekete. Remélem felfogtad. És most kezdődhat az edzés. | |
|
| |
Kohaku Takeda
Hozzászólások száma : 44 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 27 Tartózkodási hely : Konohagakure
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Pént. Aug. 07, 2009 9:22 pm | |
| -Köszönöm sensei. -mondtam és elvettem. ~Két katana. Király! -gondoltam. -Jah, és sensei, miért fénylik kéken a penge ha harcolsz? -kérdeztem. -Mert a pengében egy jég sárkány lelke van, az enyémben meg egy tűz sárkány lelke. -válaszolt. Ezután elkezdtünk edzeni. Először vívtunk, majd a chakra a pengébe való irányítását kellett gyakorolnom. -És most a jutsu jön? -kérdeztem a senseitől. | |
|
| |
Kisame Akasumi
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Vas. Aug. 09, 2009 4:09 pm | |
| Mikor átnyujtottam a kezébe megköszönte és egy kérdést tett fel. -Jah, és sensei, miért fénylik kéken a penge ha harcolsz? - Mert a pengében egy jég sárkány lelke van, az enyémben meg egy tűz sárkány lelke. Válaszoltam neki és elkezdtük az edzést. Elösszőr kardvívással kezdtünk utána a chakra irányítását a kardba kellet gyakorolnija - És most a jutsu jön? kérdezte tőlem. - Igen. Most megtanulsz egy jutsut. Mégpeding a Metszõfogakat máskép a Tsūga. Ismered ezt a jutsut? Mert ha nem akkor most elmagyarázom. Vad sebességel kell forognod és közben sok erőteljes állati támadást okozol ha érintkezel az ellenféllel. Ezzel a jutsuval akár a követ is megfurhatod. Emiat fogunk gyakorolni az ott lévő kövekkel. Mutottam a 10 méterrel odéb lévő kövekrr, majd bemutattam neki a jutsut. - Tsuga! Kijáltottam el magam és az elöttünk lévő fákat kitörve nekimentem az egyik sziklának ami darabokra tört. | |
|
| |
Kohaku Takeda
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Hétf. Aug. 10, 2009 3:26 pm | |
| -Ez...ez...király! -ámuldoztam. ~Akkor most én! -gondoltam, de nem sikerült. -Gyakorold tovább! -mondta a sensei. ~Pedig úgy csináltam ahogy a sensei! Mi lehet a hiba? Talán a sebesség? -gondoltam és megpróbáltam mégegyszer. Sikerült a Tsuga és nekimentem egy sziklnának. Sajnos amint hozzáértem a jutsu megszkadt és a fejemet fogva gurultam a földön jobbra-balra. ~Akkor most erősebben, gyorsabban! -gondoltam és nekiiramodtam újra. Most egy aprócska mélyedést válytam a sziklába. ~Kezdem kapisgálni. -gondoltam. -Nagyon jól haladsz! -mondta a sensei. Megpróbáltam negyedszerre is és sikerült. -Király! Megcsináltam! -ugrándoztam a darabokra tört szikla mellett. | |
|
| |
Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Kedd Aug. 25, 2009 2:06 pm | |
| // Gondoltam én már ide írok, hogyha elindultunk ^^ //
Megérkezett Kisame senpai és egy másik Gennin srác, aki odajött hozzám, hogy bemutatkozzon. - Szia! Kohaku Takeda vagyok, 13, gennin. Te?- érdeklődött Kohaku. - Szervusz! A nevem Yoshizawa Kodama. Én is Gennin vagyok, 15 évesen. Kicsit gáz mi? Ehehehe...- kezdtem el kínosan röhögni, mialatt a tarkómat vakargattam. - Remélem jól elleszünk.- mosolyodtam végül el. Nem sokkal később odamentem Kisame senpaihoz is. - Üdvözletem Kisame senpai! Yoshizawa Kodamának hívnak. Örülök a találkozásnak.- kezeltem le a Jouninnal, majd mind a négyen nekivágtunk az utunknak. Első ránézésre elég furcsa bagázsnak nézhettünk ki, ám a hangulat végig megvolt. Természetesen a mangámat bújtam, viszont figyeltem arra is, mit csinálnak a többiek. Engem is érdekelt vajon miféle technikák megismerésében lesz részünk. De végül is nem azért indultunk el, mert edzeni akarunk. - Hideko senpai! Javaslom fordítsunk nagyobb figyelmet a Seidu fellelésére. Ő... Ez alatt persze nem azt értem, hogy ne tanuljunk új Jutsukat, csak ne veszítsük szem elől indulásunk igazi célját.- fejezte ki magamat. ~ Nyilván mindenki más is így gondolta a dolgot. Na ez király... Megint fölöslegesen beszéltem... Nagyszerű vagy Kod, így tovább, és te leszel Konoha első számú idiótája...~ gondoltam magamban, miközben sóhajtottam, megrázva a fejemet. Egy idő után felmerült bennem a kérdés, hová is megyünk ekkora lendülettel? - Öhm... Izé... Amúgy... Mégis hol lesz az úti célunk vége?- kérdeztem ostobán vigyorogva.
| |
|
| |
Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Csüt. Aug. 27, 2009 12:26 pm | |
| Kodama kérdésére behunytam a szemem és elvigyorodtam. - Nos... A számunkra ez egy világjáró túra lesz, amit egy ideig Kisame kis csapatával töltünk, aztán a Szél országánál elválunk, a Kisame csapattól. Valószínű, mire visszaérsz, már 16 éves leszel, és jounin szintű genin. Ezáltal egyből leteheted a chuunin vizsgát ha akarod. - magyaráztam, mire Kodama hamiskásan, elégedetten elmosolyodott. - Ja és a szüleidnek is hagytam egy boldog új évet üzenetet a neveddel. - röhögtem, és tovább folytattuk utunkat.
// Nos, remélem nincs ellenedre a hiosszú út, elvégre a senseid, nem nagyon aktív már 3 hónapja nem volt fönt :S // | |
|
| |
Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Csüt. Aug. 27, 2009 2:12 pm | |
| A kérdésemre így válaszolt Hideko senpai: - Nos... A számunkra ez egy világjáró túra lesz, amit egy ideig Kisame kis csapatával töltünk, aztán a Szél országánál elválunk, a Kisame csapattól. Valószínű, mire visszaérsz, már 16 éves leszel, és jounin szintű genin. Ezáltal egyből leteheted a chuunin vizsgát ha akarod. Ezen először eléggé meglepődtem, de utána elvigyorodtam. ~ Nahát! Jounin szint, az már szép teljesítmény lenne. Néznének is a többiek egyet, ha megtudnák. Persze ahhoz bizonyára sokat kell majd tanulnom. Ez a világ körüli túra nem lesz rossz dolog. Hiszen szerezhetek rengeteg tapasztalatot, ráadásul megnézhetem a többi országot. Úgy gondolom jó buli lesz.~ merengtem magamban, miközben sétáltam a társaim mellett. - Remek!- szólaltam végül meg vidám hangon. Ezután Hideko senpai közölte, hogy hagyott egy levelet a szüleimnek az én nevemmel. - Hehe! Köszönöm. Valószínűleg érteni fogják. Amúgy meg én úgyis elfelejtettem volna, szóval... Hehe!- nevettem a tarkómat vakarva, és tovább haladtunk utunkon. | |
|
| |
Kisame Akasumi
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Csüt. Aug. 27, 2009 9:28 pm | |
| Hideko kis geninkéje odajött hozzám és lekezelt. Kicsit meglepődtem azon, hogy ő nem akad ki azon, hogy gyereknek nézek ki. Ennek csak örültam mint majom a farkának (amúgy ha nem lenne farka akkor is örülne) majd elindultunk. Hallotam amit Hideko és Kodama beszéltek. ~A jelek szerint ők is jó időre itt hagyák konohát. - Ezekszerint nem csak te leszel az egyetlen aki jounin szintü erővel még genin. Mindent megtanítok neked amit csak tudok és menet közben a kardod erejét is kitanulhatod ahogy én is. | |
|
| |
Yasuo Katsushiro
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2009. Aug. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Konohagakure no Sato
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Csüt. Aug. 27, 2009 10:14 pm | |
| Miután felkeltem megreggeliztem majd kimentem az udvarba egy kicsit rugdosni a fát majd felvettem a kellő öltözékemet és elindultam az erdő felé. Nem tudom miért arra de elindultam. Mentem mentem majd megálltam és megint megrúgtam,a fát de most az idegesség miatt mert senki se járt erre. De a következő pillanatban találtam egy nyomot. Elindultam rajta majd mikor elértem egy bizonyos helyre mozgó alakokat vettem észre. ~ Vajon barátok vagy ellenségek?~ Kérdeztem magamtól majd oda futottam hozzájuk és megnéztem milyen ninják. Nagy szerencsémre konohaiak voltak így megálltam és köszöntem nekik. - Sziasztok! a Nevem Yasuo Katsushiro konohai chuunin.- Mondtam majd meghajoltam és vártam a választ. | |
|
| |
Hideko Juhai Kamura
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Pént. Aug. 28, 2009 10:13 am | |
| Nagyban folyt a beszélgetés mikor egy fiú lépett mögénk. Bemutatkozott, és meghajolt. - Ő... szia, Yasuo, engem bizonyára, ismersz! De azért, bemutatkozom! A nevem Hideko Juha Kamura, a tizenkét őrző első, azaz legerősebb tagja! Birtokomban áll az Aka Seidu, és van szerencsém egy nagyszerű, és hatalmas erővel bíró ifjút edzeni, Kodamát, aki majd bemutatkozik. -mondtam, és a "majd bemutatkozik" résznél oldalba böktem Kodot. ( ) | |
|
| |
Yoshizawa Kodama
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Pént. Aug. 28, 2009 1:55 pm | |
| Mikor nyugodtan ballagtunk az úton egy srác futott be elénk, majd üdvözölt minket a lehető legillendőbb módon. Elgondolkoztam rajta, hogy meghajoljak, és végül sikerült is. Legalábbis részben, mert a Ninto Seidu markolata rendesen fejen koppintott. Mialatt meghajoltam ezt mondtam: - Haliiii!!! Ez olyan elnyújtott japános hangon történt meg, után újra kiegyenesedtem. Első ránézésre a srác nem lehetett sokkal öregebb nálam, talán egy két évvel. De ő már chuunin rangon volt. Hideko senpai elkezdett neki bemutatkozni, ennek csak az elejét hallottam, mivel a mangámban egy elképesztően izgalmas részhez értem. Ekkor kizártam a külvilágot, s csak a "szent" lapra koncentráltam. Hirtelen egy kellemes oldalba lökést indítottak felém. - Heeh???- néztem ostoba fejjel Hideko senpaira. - Jaaa... Izé... Hehe! Örvendek a találkozásnak Yasou. Az én nevem Yoshizawa Kodama. Talán már hallottál a klánomról, de amennyiben nem, és érdekelne, szívesen elmesélem neked. Ez itt a Ninto Seidu a hátamon. Az egyike azoknak a különleges fegyvereknek, amiknek a keresésére indultunk el. Te ugye a híres Katsuhiro klánból származol? Úgy hallottam ezzel a névvel sok kiváló shinobi büszkélkedhet.- mosolyogtam rá az újfent érkezőre.
| |
|
| |
Kohaku Takeda
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Pént. Aug. 28, 2009 8:43 pm | |
| Miután Hideko bemutatkozott, Kodama is belekezdett egy hosszú ismerkedésbe: - Jaaa... Izé... Hehe! Örvendek a találkozásnak Yasou. Az én nevem Yoshizawa Kodama. Talán már hallottál a klánomról, de amennyiben nem, és érdekelne, szívesen elmesélem neked. Ez itt a Ninto Seidu a hátamon. Az egyike azoknak a különleges fegyvereknek, amiknek a keresésére indultunk el. Te ugye a híres Katsuhiro klánból származol? Úgy hallottam ezzel a névvel sok kiváló shinobi büszkélkedhet. Amint végelett kicsit közelebbaktattam és én is rákezdtem a mondandómra. -Üdv! Kohaku Takeda vagyok, 13 gennin. Ennyi szerintem elég is. -szóltam és kannyarintottam egy mosolyt. ~Vajon ő is velünktart? És ha jól hallottam chuunin. Kiváncsivagyok az erejére... -kezdtem gondolkodni. | |
|
| |
Kisame Akasumi
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Pént. Aug. 28, 2009 10:12 pm | |
| Elég gyorsan haladtunk előre de hirtelen egy ismeretlen ninja jelent meg. Eleinte azt hittem, hogy ellenfél de mikor meghallottam a bemutatkozását megnyugodtam. Sziasztok! a Nevem Yasuo Katsushiro konohai chuunin. Mutatkozott be és meghajolt. ~ Hmm egy chuunin. Vajon mit tud? De ha nem sokat akkor én is taníthatnám még egy kicsit. Gondoltam majd miután mindenki bemutatkozott és rám került a sor elbambultam és elkezdtem gondolkodni vajon milyen lehet a chakrája. De egyszer csak leesett, hogy nekem kéne bemutatkozni így a szemébe néztem és csak ennyit mondtam. Kisame Akasumi. Majd véletlen egy kérdés is kicsúszott a számon. Szeretnél tanulni tőlem?. Nagyon meglepődtem, hogy megkérdeztem de részben örültem is. Majd vártam a választ és megint gondolataimba fúródtam majd megint megkérdeztem tőle valamit. Milyen chakrád van? Yasuo egy kicsit meglepődött de hát muszáj tudnom ha tanítani szeretném. | |
|
| |
Yasuo Katsushiro
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2009. Aug. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Konohagakure no Sato
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Pént. Aug. 28, 2009 10:19 pm | |
| Miután mindenki bemutatkozott kivéve egyett vártam egy kis ideig de egyszer csak megszólalt. - Kisame Akasumi.- Mondta majd megint elbambult de a végén egy kérdés hagyta el a száját. - Szeretnél tanulni tőlem?- Kérdezte mire nagyon meglepődtem. - Természetesen.- Mondtam majd elengedtem egy szabad mosolyt. - Milyen chakrád van?- Kérdezte. - Az az igazság, hogy se gen se nin jutsut nem tudok használni. Azaz csak Taijutsut tudok használni, de azokat nagyon jól.- Mondtam majd Hideko felé fordultam. - Egy Seidu van az ön birtokában?.- Kérdeztem majd egy nagyon meglepett arcot vágtam de megint jött egy kérdés. - Amúgy milyen Seiduk vannak?.- Kérdeztem. - Azért kérdezemmert szívesen megszereznék egyet és nem nagyon ismerem őket.- MOndtam mejd megint elmosolyodtam.
| |
|
| |
Hideko Juhai Kamura
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Szomb. Aug. 29, 2009 9:13 pm | |
| - Nos, nem tartom túl jó időnek a mesélést, így röviden összefoglalom. A világon szerte szét találhatók Seiduk, általában a saját elemük környezetébe olvadva. - mondtam, majd a fiúra néztem. Igazából nem tudtam, hogy velünk jön e, vagy nem. Még egy darabig álltunk ott, aztán rájöttem, hogy mi Koddal sietünk. - Kisame. Azt hiszem mi leválunk! Ha bármi baj lenne a faluban sorban üzenj az összes falunak! De ne azt hogy baj van, hanem "Egyél Rament Hideko, Kodama" Ezt a mondatot írd bele, hogy ne tudják miről van szó! Szervusz Kohaku, Yashuo. - Búcsúztunk Kodamával, majd letértünk az útról...
//Folyt. Köv. Határok// | |
|
| |
Kohaku Takeda
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Vas. Aug. 30, 2009 3:00 pm | |
| Egyhelyben álltam. Hol a senseire, hol az útra pillantottam. ~Jó lenne valami durva jutsut tanulni. Végre nem csak a Tai-jutsuval harcolnék. De mit tehetek. Azt tanulok amit tanít. - gondoltam és sóhajtottam. -Hát ezek itthagytak. -szólaltam meg és az út végét pásztáztam. -És sensei, mi merre vesszük az irányt? Meg aztán taníthatnál is valami jutsut. Meg küldetést is akarok csinálni végre. -mondtam neki hosszan és lelkesen. | |
|
| |
Kisame Akasumi
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Vas. Aug. 30, 2009 3:19 pm | |
| Miután Hidekoék elmentek egszólalat Kohaku. - Hát ezek itthagytak. Azután egy hosszasabb mondatot mondott - És sensei, mi merre vesszük az irányt? Meg aztán taníthatnál is valami jutsut. Meg küldetést is akarok csinálni végre. - Egyenlőre semerre se vesszük az irányt. Beljeb megyünk az erdőbe és ma megtanítom a jutsu erősebb verzióját amit igértem de elöbb szükség lesz arra, hogy Katsu is megtaulja. Mind a ketten bőlintottak és bmentük az erdőbe ahól Katsunak is elmagyaráztam ugyan azt amik Kohakunak. A Jutsu neve metszőfog vagyis Tsuga. Montam majd Kohaku bemutatta a jutsut és én utána elmagyaráztam mit kell tennije, hogy ő is megtudja csinálni. Vad sebességel kell forognod és közben sok erőteljes állati támadást okozol ha érintkezel az ellenféllel. Ezzel a jutsuval mint már láttad nagy sérülést lehet okozni. Remélem érthető volt és most meny gyakorolni. | |
|
| |
Yasuo Katsushiro
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Vas. Aug. 30, 2009 7:40 pm | |
| Miután Hidekoék elmentek Kisame elkezdett egy jutsuról hadobálni majd Kohaku be is mutatta és persze Kisame elmagyarázta, hogy kell csinálni. ~ Na de jó remélem sikerülni fog.~ Gondoltam majd elkezdtem gyakorolni. Nem ment elsőre de ez várható is volt. Nagyon sokat kellett gyakorolnom, hogy sikerüljön de szerencsére vagy az 1000.re sikerült. - Héé Kisame izé Sensei sikerült a jutsu.- Mondtam neki majd bemutattam. - Sajnálom de ha ninjutsut vagy Genjutsut akarsz majd tanítani akkor majd nemet mondok mivel nem vagyok rá képes.-Mondtam majd leültem és vártam. | |
|
| |
Kisame Akasumi
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Vas. Szept. 06, 2009 3:54 pm | |
| -Ügyes vagy. Nehezen, de megtanultad ez a jutsut és ne félj nem fogok neked gen vagy nin jutsut tanítani. Mondtam neki majd elkezdtem magyarázni a másik jutsut amihez már mind a ketten kelletek. - Most nagyon figyeljetek rám. A következő jutsuhoz mind a 2-en kelletek és tökéletes csapatmunkára van szükség. A jutsu neve Gatsūga. Ez egy elkapó Jutsu, A felhasználó és a partnere vad sebességgel forognak és sok erõteljes állati támadást végeznek, amikor kapcsolat lép fel a céllal. A támadás ereje tízszer nagyobb a Tsuganan amit egyedül végeztek el. Na most menjetek és gyakoroljatok. Majd egy hegyre mutattam és mondtam, hogy fúrják át. - Sok sikert. Remélem 1 héten belül végezni fogtok | |
|
| |
Kohaku Takeda
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő Kedd Szept. 15, 2009 3:54 pm | |
| Odaballagtam a senseihez és Katsuhoz. -Ez az Katsushiro! Most meg elkezdhetjük párosan is. -mondtam és mosolygtam egy rövid ideig. Amikor először megpróbáltuk még csak egymás mellet halladtunk, majd összementünk. -Huhh, valamit elrontottunk! - mondtam. -Ahogy mondod. - válaszolt Katsu. Újra nekiestünk, de megint elszúrtuk. Estig próbálkoztunk hiába, amikor befejeztük, mert már nem bírtuk. -Alig maradt chakrám. Majd holnap sikerülni fog. -mondtam és elnyúltam a földön. | |
|
| |
Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Konohagakure melletti erdő | |
| |
|
| |
| Konohagakure melletti erdő | |
|