Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Nyugati Erdő

Go down 
+6
Onkei
Kohaku Takeda
Kazuma Shun
Hideko Juhai Kamura
Kisame Akasumi
Hokage-sama
10 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Hokage-sama
Admin
Hokage-sama

Hozzászólások száma : 113

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeSzomb. Júl. 04, 2009 5:23 pm

Egy kis erdős terület, ami közel van a Temetőhöz.
Vissza az elejére Go down
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Hozzászólások száma : 55

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeSzomb. Júl. 04, 2009 6:59 pm

Amint kiadta a Hokage a parancsot elindultunk az utunkon. Itt a nyugati erdőn át kellet menni ahól megtámadott minket 4 chuunin.
-Arra nem számítottam, hogy már is megtámadnak minekt. Mondjátok mekkora a rangotok.
-Chuuninok vagyunk és 4 ti meg csak ketten.
-Hallod ezt Hideko túlerőben vannak. Amint komintam a 4 chuunin másik végére mentem és 2 szembefordult velem.
-Mutassunk nekik valamit?
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeSzomb. Júl. 04, 2009 7:17 pm

- Ejha! Négy chuunin! Mégis skacok minek néztek minket geninnek? - nevettem, és rákacsintottam Kisamera és Shunra.
- Shun, indulj el előre. Mi tanítunk 1-2 jutsut ezeknek a zöldfülűeknek! - röhögtem, és felmutattam a kezemet.
- Byakugan! - mondtam, és a jobb szemem körül erek dülledtek ki.
- Juuho Soushiken/ Finomlépés ikeroroszlánököl - mondtam, és elkezdtem ütni az egyiket. A fickó belerepült egy sziklába ami össze is tört mögötte. Másik kettő Kisamera támadt.
- Na mi az? - néztem a harmadig emberre aki csodálkozva, félősen bámult.
- Most egy kis Lézershow! - röhögtem, és az égre mutattam.
- Raijin Riki – Jigen Jutsu - Villám Isten Áldása! - Avatar! - kiáltottam és a kezeimen lábaimon és a fejemnél villámgömbök lettek. Fölvették a Villámisten alakját és a szívemnél összeértek. Most fénysebességgel mozoghattam.
- Hm! - mondtam és fénysebességgel kézjeleket mutattam.
- Raijin Riki – Raijou do Sou - Villám Isten Áldása – Villám Karmok!- hadartam, de csak egy hatalmas villámlást lehetett látni. Sárga fénycsík volt mögöttem, és A chuuninn már szétégve feküdt, mikor a hangokat hallani lehetett...
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeSzomb. Júl. 04, 2009 7:53 pm

Miután Hideko már végzett velük én következtem.
-Skacok ez nem lesz valami gyors. Nem fogok veletek szórakozni Jakuden és egy villámpenge jelent meg a kezemben amivel nekikrohantam. Megpróbálták levédeni egy kunaial ami vezeti az áramut. Úgy, hogy megcsapta őket az áram és bekábultak.
-Mostmár biztos, hogy nem keltek föl csak egy idő után. Viszont nem kockáztathatom meg, hogy utánunk jöttök úgy, hogy sajnálom, de porráfogtok égni.
Katon-Gōkakyū no Jutsu és porrá is égtek.
-Te Hideko remélem nem csak ilyen gyenge shinobik lesznek. Mert még megse izzatam.
Kazuma Shun

Kazuma Shun

Hozzászólások száma : 27

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeVas. Júl. 05, 2009 8:23 pm

4 chuunin akarta elállni az utunkat.
~ Ccc....Ez gyerekjáték...De én nem állnék le ilyen taknyosokkal....-gondoltam.
- Shun! Menj előre!- mondta Hideko.
Én bólintottam és gyorsan elszaladtam a támadók mellett. Mentem tovább amikor zajt hallottam az egyik bokorból, és reflexből elhajítottam egy kunait..Közeledtem a bokor felé miközben gondolkoztam.
~ Nem tetszik ez nekem...Jobb félni mint megijedni...
- Chuusin motte etai!-mondtam és már odaértem a bokorhoz.
Egy számomra idegen jelzésű, talán chuunin vagy jounin volt az..Volt, mivel meghalt..
~ Ez se egyedül lehet...-de miután ezt gondoltam figyelmeztett a természet és lehajoltam...
Egy szamurájkarddal akartak rámtámadni. Elugrottam onnan és kunaial a kezemben kérdeztem:
- Kik vagytok?
- Mi közöd hozzá?!?!?
- Az, hogy tudjam kit nyírok ki..
- Na várj!-ordította az egyik, mivel ketten voltak.
Nekem rontott az egyik. Csapkodott a kardjával, de sikeresen kivédtem mindegyiket a kunaiommal. Harcoltunk sokáig amikor megelégeltem és kézpecsétek mutogattam:
-Mokuton Hijutsu: Jukai Koutan!-és ekkor a fák és a gyökereik lefogták az ellenfelem.- Úgy látom itt a vége....-mondtam és összezártam az öklömet.
~ Érdekes a másik nem nagyon akar segíteni....-állapítottam meg miközben ránéztem.
- Kit akartatok megölni? Úgy látom kevesem vagytok a feladathoz!-kiáltottam oda a másikhoz.
A bérgyilkos csak állt, és füttyentett egyet. Még két ember ugrott ki a bozótosból.
~ Kösz Hideko az adósod vagyok!-mérgelődtem magamban amikor az egyik fáról leugrottak mellém.
- Késtünk?-kérdezte mosolyogva.
- Két perccel később jöttetek volna, már végeztem volna..-mondtam felbátorodva..
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeVas. Júl. 05, 2009 8:38 pm

- Látom elszórakáztál. - nevettem, és kihúztam a katanat. A penge feketén kezdett világítani, még jó hogy rajtam volt az Aka Hiku (a kard markolatának hőjét fölfogó kesztyű).
- Hm. - morogtam, és föltettem az ég felé.
- Kessei Sike no Jutsu - Elemi vihar. - morogtam, és cikázni kezdtek a villámok. A földből gejzír tört föl, és csupa víz lett mindenki, kivéve mi hárman. A földben elmerültek az ellenséges jouninok térdig, és lángszóróként égette őket a kard tüze. Ekkor lesújtott egy villám. A víz vezette ezt. Mind szénné égtek.
- Bocs srácok. - mondtam a tátott szájjal álló fiatalsághoz.
- Ez elképesztő volt! - Szólalt megy Shun.
- Ugyan-ugyan - mondtam szerényen vigyorogva.
- Induljunk! - tanácsolta Kisame.
- Legyen hát. - feleltem, és elindultunk tovább...

//Köv. post(ok) Gőz országa-határ//
Kohaku Takeda

Kohaku Takeda

Hozzászólások száma : 44

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimePént. Nov. 13, 2009 7:53 pm

Épp egy ramenesbódénál üldögéltem, és persze ettem amikor egy jounin állt mellém.
-Te Kisame egyik genninje vagy, igaz?- kérdezte.
-Ja. -válaszoltam.
Erre a szakácsnak a kezébe nyomott egy elég nagy címletet, kb 50 ramen értékében. Majd elkapta a pulóverem és kivitt az utcára.
-Még épp, hogy belekezdtem! -dühödtem fel- De most komolyan, ki maga és mit akar? -jutott eszembe egy értelmesebb mondat.
-Sarutobi Asuma vagyok, és egy küldetést ajánlanák figyelmedbe, amin egy másik gennin is részt vesz. A részleteket majd később. -szólt hozzám.
-Rendben. -jelentettem ki és elindultam a jounin után.

Elértünk a Hokage irodájához, bementünk és a folyosón összefutottunk két ninjával.
-Mutso a Hokage-sama egy másik küldetést bízott rád. Innentől én veszem át. -Erre csak bólintott a chuunin és elment.
Majd a másik ismeretlen ninjához fordult:
-A nevem Sarutobi Asuma. Én leszek a kísérőd. Mellettem biztonságban leszel.
Ekkor előjöttem hátulról, mert kíváncsi voltam a fejleményekre.
-Ja igen ő is velünk jön. A sensei-e most nem tartózkodik itt. Majd ő is bemutatkozik csak most induljunk. - szólalt meg a senpai, majd elindult.
Onkei

Onkei

Hozzászólások száma : 39

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimePént. Nov. 13, 2009 11:29 pm

Azon a napon történt mikor megkezdtem utam a Hachimon ösvényén! Edzőm éppen megtanított az első kapu kinyitására mikor egy levél érkezett Konoha jelével a részemre:
- Fontos lehet! Indulj és ne feledd a tanultaka! - utasított az edzőm
- Értettem Si-fu!- hajoltam meg távolról érkezett mesteremnek
Pár perccel később már a Hokage irodájánál kopogtattam:
- Üdvözöllek. Egy küldetést bízok rád és lesz veled egy chuunin is aki mindjárt megérkezik. -Ebben a pillanatban érkezett meg Kirika Mutso és bocsánatot kért a késésért.
A chounin nem tűnt különösebben érdekesnek de azért tisztelettudóan meghajoltam felé. A küldetés egyszerűnek tűnt. Egy kardot kellett elhozni egy kovácstól, azt leadni egy orvosnak aki ad érte egy elég ritka számba menő gyógyszert.
Ekkor azonban más is színre lépett:
- Mutso a Hokage-sama egy másik küldetést bízott rád. Innentől én veszem át.
Szólalt meg egy fekete szakállas bagós ninja az ajtón belépve. Nem igazán szeretem a cigifüstöt de azért illemtudóan köszöntöttem. Amikor válaszolt viszont leesett az állam:
- A nevem Sarutobi Asuma. Én leszek a kísérőd. Mellettem biztonságban leszel.
A 3. Hokage fia lesz a küldetésvezetőm?????!!! Shocked Nem tudtam magamhoz térni de azt azért kissé bosszúsan vettem tudomásul hogy védtelennek néz.
A röpke bemutatkozás után egy másik fiú jött elő Asuma hátamögül.
-Ja igen ő is velünk jön. A sensei-e most nem tartózkodik itt.
Végigmértem a srácot, majd biccentettem neki. A részletek taglalása után, elindultunk a küldetésre. Komótosan látszólag elmélázva battyogtam Asuma- san oldalán.
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

Hozzászólások száma : 121

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeSzomb. Dec. 05, 2009 10:07 pm

//Vízi utazás.//

Elindulásuk után Asuma elővett egy cigit és elkezdett cigizni. Poénból még Onkeit is megkínálta. Ezután felugrott egy fára és begyorsított. A két genin lemaradt ezért mikor meglátott egy tisztást ott megállt. Neki dőlt egy sziklának és megvárta amíg beérik. Úgy gondolta, hogy itt még nem fogják őket megtámadni. Rosszul hitte ugyanis 2 chuunin termett előtte míg a két geninnek fejenként 1-1 chuunin jutott. Az egyikük csak tai jutsut használt ő volt Onkei ellenfele míg a másik nin és gen jutsukat ő viszont Kohaku ellenfele volt. Asuma elővett egy másikcigit és a két chakra pengéjét. Elkezdett az ellenfeleivel harcolni. Az egyiknek meg is karcolta az arcát de az nem értette, hogy ezt, hogy csinálta mikor kikerülte a támadását. Egy kis hadakozás után Sikerült megölnie amelyiknek megkarcolta az arcát. Már cask egy maradt és azt elintézte egy tűz jutsuval. Mire végzett a cigije is elégett és elindult segíteni Onkeinek és Kohakunak, de eközben ők is harcoltak. Onkei ellenfele elővett egy hatalmas kardot a hátáról és megszólalt.
- Nekem akkora erőm van, hogy bárki elbújhat mellette úgy, hogy kemény menetre számíts. A nevem Haruko Akatsu -E közben Kohaku ellenfele is egy kunoichi megszólalt.
- Nem akarlak bánta ezért kérlek ne harcolj velem. Egyébként a nevem Kichio Mikachi. Vajon mit csinál a két kis genin? Asuma időben oda ér vagy nélküle is sikerül a genineknek? Vagy elmenekülnek Asuma felé vagy harcolnak. Övéké a döntés.
Onkei

Onkei

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeVas. Dec. 06, 2009 6:55 pm

Mikor Asuma bagóval kínált kissé gyilkos pillantással válaszoltam és még mindezek után begyorsított. Pont mikor elfordultam megnézni egy fura zaj forrását. Szitkozódva rohantam, a csapatom után. Rövid időn belül beértem őket egy tisztáson ahol 4 chuunin várt minket. Asuma kapott kettőt és Kohaku előtt is állt egy bár nem tűnt különösebben veszélyesnek.
Ekkor egy suhintás hallatszott és mellettem a föld berepedt egy kard csapása alatt. Egy szaltóval elkerültem a fegyver közeléből, egyúttal szembeálltam ellenfelemmel.
- Nekem akkora erőm van, hogy bárki elbújhat mellette úgy, hogy kemény menetre számíts. A nevem Haruko Akatsu.
Bárki elbújhat mellette mi?” pattant ki egy ér a homlokomon és előhúztam az egyik kunai omat.
- Úgy illik hogy bemutatkozol pondró!- termett előttem és ismét csapásra emelte kardját.
- Nem szokásom bemutatkozni akárkinek! – emeltem a fejemfölé a tőrömet.
Erre az ellenfelem, valami Akatsu, eszelős vigyorral ketté akart csapni. Iszonyatosnak tűnő erővel csapott le és a lábaim is belesüppedtek a földbe de különösebben nem hatott meg.
- Na? Ennyi?- vigyorogtam
- Mi a…?- kerekedett el a szeme
- Nem igazán különös az erőd! De had mutassak valamit! Ichimon.....Kai!
A következő pillanatban már mögötte voltam és egy jól irányzott rúgással derékban akartam eltörni a gerincét,

A hozzászólást Onkei összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 30, 2009 3:39 pm-kor.
Kohaku Takeda

Kohaku Takeda

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeVas. Dec. 06, 2009 10:50 pm

Az erdőben Asuma igencsak rákapcsolt, és Onkei meg én egy tisztáson értük utol, ahol 4 chuunin fogadott. Egy Onkeinek, egy nekem és kettő Asuma senpainak.
~Ciki. Én kaptam a csajt. -gondoltam és megvakartam a tarkóm.
-Mond csak, Kichio, mi dolgod velem? Tudod, ha most elmész nem végzek veled. - mondtam, az utolsó mondatnál gyilkos tekintet kíséretében.
-Nagy a képed ahhoz képest, hogy gennin vagy. - válaszolt és hirtelen elfeketedett minden.
~Genjutsu?!
-Kai! - oldottam fel a genjutsut.
-Nem is rossz! De ehhez mit szólsz? Katon : Dai Endan!
-Ezt! Kage Bunshin No Jutsu! - létre hoztam két klónt.
-Na most találj el! -ingereltem.
Eltalálta egy klónom, megkönnyebbülve támadtam. Felütöttem a levegőbe és a Konoha Raikennel óriási erővel megütöttem, aminek következtében becsapódott a földbe, majd kettőt bukfencezve kitörte a nyakát.
~Nem is volt ronda. -elmélkedtem magamban.
Közben Asuma és Onkei is végeztek a saját chuuninjukkal.
Uchiha Akiho

Uchiha Akiho

Hozzászólások száma : 9

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 7:13 pm

//Mangekyou a lények felett//

Elindultam a barlang felől normális séta tempóban. Úgy gondoltam, hogy Knohában nem lehet senki sem aki sharingant birtokolna ezért egyenest a határ felé vettem az utamat. Útközben találtam egy tavat és megálltam feltölteni a vízkészleteimet. Folytattam utamat és elkezdtem gondolkodni, hogy vajon micsoda nagy hatalmat tudok szerezni ezek a lények által és, hogy egy nap erősebb leszek még Uchiha Madaránál is. ~Ha megcsináltam amit ezek a lények akarnak megszerzem a mangekyou-t. -Gondoltam magamban közben csillogott a szemem a hatalomvágytól.
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

Hozzászólások száma : 200

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 7:35 pm

//Mangekyou a lények felett//

Amikor elértél a határokhoz körbenéztél, és elővettél egy térképet.
~Vajon merre menjek... -gondoltad és egy ideig ezen töprengtél.
Olyan tíz perc múlva, elhatároztad, hogy áthaladva Füst országán, a Szél országa lesz az első hely ahol kutatni fogsz.
~Itt talán találok egy élő Uchihát. -reménykedtél magadban.
Elindultál füst országába, egyenesen Kemiurigakurebe, hogy ott is vizsgálódj klántársaid után.

//Folytasd a Kemiurigakurei fogadóban!//
https://narutofrpg.hungarianforum.com
Pein

Pein

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeSzer. Dec. 30, 2009 3:16 pm

[color=orange]/Onkei és Takeda/
/Kéretik feltételes módban írni a továbbiakban/

Onkei sikeresen kinyitotta az első kaput és megjelent ellenfele mögött, ám amikor a rúgás célba ért, akkor ellenfele egy pukkanás kíséretében eltűnt. Egy klón? Úgy tűnik. Ekkor hirtelen felhangzik a háta mögött ellenfele kiáltása:
- Doton: Chirou no Jutsu!(Föld elem: Föld Börtön Technika)
Ennek eredményeképpen Onkei lábai meglehetősen masszív földbe ágyazódnak, ezáltal ellehetetlenítve mindennemű mozgást. Ekkor ki is lép a bokor takarásából és széles mosoly húzódik a száján.
- Na mi van? Most nem olyan nagy a szád, mi?

Takeda ütése már csak egy fadarabot talált el és a levegőből tisztán láthatta, amint ellenfele már várja, hogy leérkezzen. Míg Ő a leérkezéssel bajlódik, addig a lány kézjeleket formál, majd a szája elé emeli a kezét.
- Katon: Housenka no Jutsu(Tűz elem:Főnix Tűz Technika)
Ekkor néhány lángcsóva indul meg a fiú felé, de nincs minden veszve, ám ha ezek eltalálják komoly sérüléseket szevedhet.
Onkei

Onkei

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeSzer. Dec. 30, 2009 3:31 pm

- Csupán egy kis fennakadás!- rándult meg válasz közben a szeme
- Földelem, mi?- nézett le a lábára
- DE nem elég jó!- vigyorgott miközben kézjeleket formált
- Kawarimi no Jutsu (Testhelyettesítõ Jutsu)- azzal egy nagy pukkanás kíséretében eltűnt hogy a következő pillanatban, ellenfeléhez közelebbi fáról rontson rá immáron mindkét fegyverével a kezében.
Kohaku Takeda

Kohaku Takeda

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeVas. Jan. 03, 2010 5:48 pm

~Hoppá, úgy látom még nincs vége! -gondoltam.
Egy Kawarimi no jutsu-val elkerültem a lángokat.
-Erre tényleg szükség van? -kérdeztem ellenfelemtől, majd beálltam vele szemben.
Előhúztam a Különleges Katana-mat, amit Kisame senseitől kaptam.
~Nah, megnézzük, nem kell-e élesíteni még egy kicsit. -gondoltam, és készenléti helyzetbe álltam.
Pein

Pein

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeVas. Jan. 03, 2010 6:04 pm

/Onkei és Takeda/

Onkei ügyesen elmenekült a földbörtön szorításából, mielőtt az teljesen ellephette volna és a következő pillanatban már két fegyverrel esett neki ellenfelének a legközelebbi fáról. Ez a lerohanás talán túlzottan vakmerő volt és ellenfele nem hülye. Oda sem nézett, csak lecsapott a földre:
- Doton: Doryuuheki! (Föld elem: Földmenedék)
Ennek hatására egy fal emelkedik közvetlenül kettőtök közé és, ha nem lennének jók a reflexeid bizony felkenődtél volna rá, de így volt annyi egyensúlyod, hogy talpra érkezz. A fal mögül hallod ellenfeled hangját:
- Ez ide kevés lesz!

Takeda elkerüli a lángokat és karddal a kézben megáll a Kunoichi előtt.
- Szükség van rá... Azért mentek, ami nekünk is kell.- válaszolja, majd kézjelekbe kezd.
-Magen - Chitaibakushi (Démoni Illúzió-Földhözkötő Halál)
Ebben a pillanatban Takeda úgy érzi, mintha lábait ezer kéz ragadta volna meg és mozdulni sem tud.
Onkei

Onkei

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeVas. Jan. 03, 2010 6:15 pm

- hehe! - vigyorogtam miközben a földre huppantam
Egyidőben két klón bukkant elő rohanva Akatsu felé miközben én magam koncentráltam az első kapura hogy biztosan teljes egészében kinyíljon. Mikor már biztos voltam benne hogy kinyílt fegyvert váltottam: Két démonszél shurikent dobtam el a két oldalam irányába, amik egy nagyobb ívet leírva Akatsu irányába szálltak, miközben kezemmel újabb jutsut idéztem:
- Shunshin no Jutsu (Fürgébb Test Jutsu)
Kohaku Takeda

Kohaku Takeda

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeKedd Jan. 05, 2010 7:15 pm

~Hogy az a kis... - gondoltam.
Megpróbálkoztam feloldani a Genjutsut, de nem sikerült, de ellenfelem támadott. A Kunoichi nagy lendülettel képen törölt.
~Na ne már! És még feloldani sem tudom! -gondoltam, majd tovább próbálkoztam.
Továbbra sem sikerült, elkezdtem gondolkodni.
~Gondolj vissza az akadémiára! -mondtam magamban, és elővettem az emlékeim.

-Gyerekek, ma a Genjutsukat vesszük. A Ge...

~Á, bakter! Hogy mért kellett átaludnom azt az órát?! -szitkozódtam, majd valami különösre kaptam fel a fejem.
Ellenfelem fejen rúgott, és gurultam egy pár métert hátrafele.
~Nem is rossz. -gondoltam, és próbáltam visszaemlékezni újra.

-...és ezenkívül a Chakra ki-be kapcsolásával el lehet oszlatni.

~Ez az! De vajon azt, hogy kell? -gondoltam, és megpróbáltam "kikapcsolni" a Chakrám.
Pein

Pein

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeKedd Jan. 05, 2010 8:59 pm

/Onkei és Takeda/
/Onkei, legközelebb írd le, hogy hová teleportálsz a Shunshinnal, met így nem nagyon tudok vele mit kezdeni.... feltételezem, hogy mögé akartál kerülni./

Ellenfeled válaszképpen hatalmasat mosolyog és villámgyorsan kézjeleket formál.
-Doton: Doryuudan! (Föld Elem: Földsárkányágyú)
Ekkor egy hatalmas sárkányfej emelkedik ki a földből és ragadós iszappal kezdi el beteríteni a klónjaidat, akik annak rendje és módja szerint el is tűnnek. A Fuuma Shurikenek megteszik a hatásukat és a sárkányt eltüntetik, de ellenfeled sértetlen marad és rád néz.
- Shinobi taktikai ismeretek, második fejezet: Taijutsu!
Hirtelen megjelenik előtted és egy Konoha Senppuu-val (Levél Forgószéllel) telibe talál, amitől hatalmasat repülsz és jó távol kerülsz tőle.
Míg a felállással bajlódsz, már dobásra készen tart két kunait.

Takeda hiába próbálja feloldani a genjutsut, valahogy nem sikerül és úgy tűnik tovább durvul a helyzet és úgy érzi, mintha sokkal lassabban tudna reagálni a dolgokra. Ez komoly bajt jelenthet, mert már úton van felé két kunai, ami véget vethet a játszadozásnak, ha nem talál valami módot nagyon gyorsan a megoldásra.

Stat:
Onkei:
Sérülések: Közepesen erős gyomortáji fájdalom

Takeda:
Sérülések:-
Egyéb hatás: A genjutsu hatása miatt sokkal lassabbnak és gyangébbnek érzed magad, ezenkívül képtelen vagy bármiféle futáshoz szükségesz akciót kivitelezni.
Onkei

Onkei

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeKedd Jan. 05, 2010 9:23 pm

/ A shunshin nem csak felgyorsít? /

A fájdalom csak felingerel, miközben felállok, kiköpöm a vért a számból és egy újabb ér dagad ki a homlokomon. Tekintetem már komolyabb és egy csigolya ropogtatással adok nyomatékot ingerültségemnek.
- TE ENGEM CSAK NE OKTASS KI TAIJUTSUBÓL! * egy belső valami megdobban bennem *
A következő pillanatban mögötte termek - magam sem tudom hogyan - késeimmel a kezemben és két helyen a gerincébe vágom azokat.
Kohaku Takeda

Kohaku Takeda

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeCsüt. Jan. 21, 2010 8:35 pm

~Francba! Nem tudok kitérni... -gondoltam, és felemeltem a karom, hogy azzal védjem magam. Az egyik kunaia karomba, másik meg gyomorszáj környékén szúródott belém.
-Franc... -nyögtem ki utolsó szavam, és a vérveszteség következtében elájultam, életem ellenfelem kezébe került.

//Ezer bocs, de nagyon nincs kedvem játszani Mad //
Pein

Pein

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 3:36 pm

/Onkei/

A hátbaszúrás nem sikerült, mert ellenfeled el tudott fordulni annyira, hogy a két kunai csak a karjába fúródott, majd ugyanebben a pillanatban el is ugrott és a karjában magával vitte a kunaiokat.
- Eddig nem rossz. De még nincs vége!
Végignézett a körülötte gyülekező vértócsán, majd felemelte a még ép kezét:
- Ketsuyoujutsu: Ketsu Bunshin! /Vér Technika: Vérklón/
Ekkor a kifolyt vérből, öt darab klón emelkedik.
- Meglepődél, mi? Még nem láttál ilyet. Öljétak meg!- kiállt a klónokra, akik annak rendje és módja szerint neked is esnek.

/Takeda. Legyen ahogy akarod Smile /

A kunai eltalált, majd mikor összeestél, a lány föléd lépett és rámarkolt a gyomrodban álló kunaira, amit felrántott, ezáltal kivégezve téged.
- No, nekem még dolgom van. Hamarosan találkozunk. -mondta, majd egy pukkanás kíséretében eltűnt.
Onkei

Onkei

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 7:24 pm

Úgy tűnt mintha lelassult volna az idő. 5 vérklón ugrott felém de egy pillanatra elkalandoztam egy halálnyögés hangja miatt: Takeda t, a társamat megölte az ellenfele. Először láttam halált. Szinte földbegyökerezett a lábam. Hallottam a fejemben apám szavait, ahogy mesélt a shinobi életéről. Akkoriban még értetlenül néztem rá. "Merő önfeláldozás?" kérdeztem vissza akkoriban gunyorosan " Na persze!"

Mikor magamhoz tértem a klónok már alig pár lépésre lehettek tőlem. Nyugodt voltam. Annyira nyugodt hogy már magam is meglepődtem.
A közelebb lévő shurikenemhez portáltam ami egy fában állt. Kitéptem a helyéről, a nálam lévő drótot belefűztem és a klónok felé dobtam.
A másik shurikenemmel is hasonló mód cselekedtem.
Miközben a klónok egymás után ugráltak el a két shuriken elől én pont oda portáltam ahol a shurikenek találkoztak. Ez a mozdulat egy magam fejlesztette reflexedző módszer volt, még az akadémiai évekből. Miközben a hossztengelyem körül pörögtem, elkaptam a shurikeneket és belevágtam 2 klónba. A drót szabad végét megfogtam. Következőleg ismét belenyúltam az Ichimon ( Első kapu ) nyújtotta plusz energiába miközben egy újabb shunshin nel egy újabb klónhoz portáltam akinek egy mozdulattal betörtem a fejét. a maradék két klón mögé portáltam és megrántva a drótot belehúztam a shurikent a egyikbe. Az utolsó egy kunaival megvágta az arcom amitől kissé megszédültem. Már jött is a következő döfés, de egy könnyed mozdulattal a nyakába fordítottam.

Lihegve álltam a klónok között, tekintetemmel az eredetit fixíroztam. Már éreztem hogy ez nem egy Konohai határ banditatábora. Ég és föld volt a bandita és az előttem álló shinobi között. Mély szabályos légzéssel készültem a lehelletnyi szünetben a folytatásra. a gyomrom is felnyögött a nemrégiben kapott találat emlékéül, de nem törődtem vele.
Pein

Pein

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2010 12:38 am

Két klón maradt és az igazi, aki láthatólag nem nagyon avatkozik a küzdelembe, de egyre nagyobb tócsa gyűlik alatta, majd ismét felemeli az egyik kezét.
- Ketsuyoujutsu: Ketsudan!/Vér Technika:Vérlövedék/
Ekkor a kifolyt vérből, egy sűrített lövedék emelkedik, amit a klónok miatt már csak az utolsó pillanatban észlelsz és jó erősen gyomorba vág, amitől gurulsz is egy darabig a földön.
- Genin létedre egész jól bírod. - mondja a támadód. - Sajnos sok vért vesztettem, de egy napon még találkozunk.
Mire feleszmélsz, már el is tűnt és a klónjai helyén is, csak vértócsa maradt. Ekkor Asuma is előkerül valahonnan.
- Jól vagy Onkei? -kérdezi, amikor meglát a földön.
Ajánlott tartalom

Nyugati Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyugati Erdő   Nyugati Erdő I_icon_minitime

Nyugati Erdő
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» A nagy erdő
» A nagy erdő
» Konohagakure melletti erdő
» Otogakure - Falu széli Erdő

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Tűz országa-
Ugrás: