Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Otogakure - Falu széli Erdő

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

Otogakure - Falu széli Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Otogakure - Falu széli Erdő   Otogakure - Falu széli Erdő I_icon_minitimeHétf. Júl. 20, 2009 6:40 pm

Egy kis erdő ami körülveszi a falut.
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa Kodama

Yoshizawa Kodama

Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - Falu széli Erdő   Otogakure - Falu széli Erdő I_icon_minitimeKedd Júl. 21, 2009 3:34 pm

Hideko senpai nagyon rendes volt velem.
- Köszönöm, aztán vigyázz mert szavadon foglak!- nevettem el magamat. A senpai kijelentette, hogy megpihenünk, és éjszaka támadunk. A hálózsákomba feküdtem, ezt követően próbáltam álomra hunyni a szemem, miközben a mangámat szorongattam magam előtt. Kicsit még olvastam, így talán könnyebben el tudok majd aludni.
~ Nagyon kíváncsi vagyok már rá, hogy ki lesz az ellenfelünk. Lehet nem is rendelkezik majd akkora erővel, mint amennyit elképzeltem. Bár ki tudja. Jobb félni, mint megijedni.~ gondoltam magamban. Úgy elkalandoztam a fejemben, észre sem vettem, hogy elálmosodtam, aztán hirtelen elaludtam.

Később Hieko senpai hangjára ébredtem föl. Az égen már ott ragyogtak a csillagok és a telihold.
- Szóval elérkezett az akció ideje ugye?- kérdeztem költőien, s felkészültem a misszióra. Mangámat biztonságba helyeztem a zsebemben. Ellenőriztem a felszerelésemet, elég nagy baj lett volna, ha valamit elhagyok az úton. Szerencsére minden nálam volt, én pedig készenlétben álltam.
- Azt hiszem nálam minden rendben.- jelentettem ki. Ekkor elővettem két adóvevőt, az egyiket a Jounin kezébe nyomtam.
- Tessék, ezekkel könnyebben lehet majd tartani a kapcsolatot, arra az esetre, ha szét kellene válnunk. Állítsd a 174-es frekvenciára!- szóltam oda Hideko senpainak.
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - Falu széli Erdő   Otogakure - Falu széli Erdő I_icon_minitimeKedd Júl. 21, 2009 6:01 pm

~ Valóban. A rádiós dolog jó ötlet. - gondoltam, és egy mosollyal jeleztem az indulást. Innen rá lehetett látni a fáklyákkal világított kapukra.
- Kodama. Nagyon figyelj! Ez a küldetés roppant veszélyes! Tudom, hogy képesek leszünk megcsinálni, de jobb félni, mint megijedni. - mondtam, és fölguggoltam a legszélső fa ágára. Innen pontosan láttam, a két kapuőrt, és egy kicsit az utcákra is belátást nyertem. Leugrottam az egyik őr mögé, és halkan elvágtam a torkát. Kodama is ezt tette, a másik őrrel.
~ Ügyes gyerek! - gondoltam, és elmosolyodtam. Észrevétlenül besurrantunk a kapun, és a tetőkön folytattuk az utunkat.
~ Ez így túl könnyű... Valami nem stimmel... - gondoltam, hiszen komoly ellenállásba még nem ütköztünk.
~ Talán tudnak a szabotázsról? - kérdeztem magamtól, És följebb húztam a mellényem cipzárját. Kodama is ideges lehetett, hiszen a keze 10 centire volt a kunai-os táskájától állandóan. Egy magasabb épülethez mentünk. Csendben kinyitottam az ajtót, és árnyként suhantunk be a folyosóra.
- Hm. Már túl könnyű volt! - mondtam hangosan, és fölkattintottam a lámpát. Velünk szemben négy shinobi állt.
- Kodama, itt az idő, hogy megtanuld a tűzgolyó jutsut. - nevettem, és elmagyaráztam, hogyan kell képezni, miközben a katanával távol tartottam az ellent.
- Ha rájöttél, sok szerencsét és egészséggel használd! - röhögtem, és bekapcsoltam a Byakugant...

//Nos, ehhez a tanítási módszerhez lehet hogy nem szoktál hozzá! XD Csak gondoltam legyen benne egy kis újdonság! Természetesen hamar gyere rá, és használd olyan szinten mint egy chuuninn! + van 1 ötletem! Mit szólnál, ha kéktűzgolyó lenne, nem csak simán piros :3?? Am. Folyt. Köv. A Kormányzó rezidenciája//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - Falu széli Erdő   Otogakure - Falu széli Erdő I_icon_minitime

Otogakure - Falu széli Erdő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Otogakure - Bár
» Otogakure - Kapu
» Otogakure - Utcák
» Otogakure - Kórház
» Otogakure - Ramenes bódé

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Hang országa avagy rízsföldek :: Otogakure-
Ugrás: