~ Valóban. A rádiós dolog jó ötlet. - gondoltam, és egy mosollyal jeleztem az indulást. Innen rá lehetett látni a fáklyákkal világított kapukra.
- Kodama. Nagyon figyelj! Ez a küldetés roppant veszélyes! Tudom, hogy képesek leszünk megcsinálni, de jobb félni, mint megijedni. - mondtam, és fölguggoltam a legszélső fa ágára. Innen pontosan láttam, a két kapuőrt, és egy kicsit az utcákra is belátást nyertem. Leugrottam az egyik őr mögé, és halkan elvágtam a torkát. Kodama is ezt tette, a másik őrrel.
~ Ügyes gyerek! - gondoltam, és elmosolyodtam. Észrevétlenül besurrantunk a kapun, és a tetőkön folytattuk az utunkat.
~ Ez így túl könnyű... Valami nem stimmel... - gondoltam, hiszen komoly ellenállásba még nem ütköztünk.
~ Talán tudnak a szabotázsról? - kérdeztem magamtól, És följebb húztam a mellényem cipzárját. Kodama is ideges lehetett, hiszen a keze 10 centire volt a kunai-os táskájától állandóan. Egy magasabb épülethez mentünk. Csendben kinyitottam az ajtót, és árnyként suhantunk be a folyosóra.
- Hm. Már túl könnyű volt! - mondtam hangosan, és fölkattintottam a lámpát. Velünk szemben négy shinobi állt.
- Kodama, itt az idő, hogy megtanuld a tűzgolyó jutsut. - nevettem, és elmagyaráztam, hogyan kell képezni, miközben a katanával távol tartottam az ellent.
- Ha rájöttél, sok szerencsét és egészséggel használd! - röhögtem, és bekapcsoltam a Byakugant...
//Nos, ehhez a tanítási módszerhez lehet hogy nem szoktál hozzá! XD Csak gondoltam legyen benne egy kis újdonság! Természetesen hamar gyere rá, és használd olyan szinten mint egy chuuninn! + van 1 ötletem! Mit szólnál, ha kéktűzgolyó lenne, nem csak simán piros :3?? Am. Folyt. Köv. A Kormányzó rezidenciája//