Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Hideko Juhai Kamura Előtörténete Pént. Júl. 03, 2009 11:01 pm | |
| Név: Hideko Juhai Kamura
Japán név: ヒデコ ジュハイ カムラ
Kaszt: Elit Jounin - ANBU (Szóval ANBU szint fölött van, de vállal ANBU küldetéseket is)
Kekkei Genkai: A Két Sárkány Átka - Ni Doragon Noroi - 弐 ドラゴン 呪い; Byakugan
Kor: 25
Kedvenc színek: Kék, Fekete, Vörös
Kedvenc étel: Ami Csípős
Kedvenc Napszak: Dél után, 3 óra környékén.
Nem: Férfi
Felszerelések: Alap felszerelés, Bokszerek, Aka Seidu (a szent Katana)
Születési dátum: Május 4.
Kinézet: Magas, 190cm felett, sötét borzos haj, kreolos bőrszín, kecskeszakáll, 80 kg. Elit jouninnra valló olajzöld mellény, alatta sima fekete ruházat, egy hosszú vágás a szeménél, zöld szem.
Lakhely: Konaha, de sokat van külföldön.
Chakra beállítottság: Víz - Villám - Tűz
A Kamura klán:
A Kamura klán, Hidayoshi Kamura vezetésével vándorolt Konohába, az I. keze alatt. A Kamura klán, akkoriban nagy hírnévre tett szert, amit a mai napig őriz. Családi hagyomány, (mivel nagy baráságban állnak a Hyuugákkal) hogy minden 10. gyermek megörökli minden 10. Hyuuga gyermek Byakugan-szemét. Az I. Hokage irányítása alatt rohanták le a Rejtőző Dohány falut. Miután Hidayoshi meghalt, Modoroki Kamura vette át a klán vezetését. Azonban ő életét vesztette a Kyuubi elleni harc folyamán, és fia, Hideko Juhai Kamura vette át a klán trónját, amit mai napig is birtokol...
A Születés:
Egy fehér terítővel leterített asztalon, a Kamura család szertatásaival megszülettem. - Gyerünk hölgyem! Már mindjárt kinn van! - kiabálta Kuhazeko doktor, és kisegített az anyaméhből. - Gratulálok Modoroki-sama megszületett a főág 10. gyermeke! - mondta és átadott apám karjaiba. Három négy nap múlva, egy sötét pincébe vittek, és egy gyertyákkal, és pecsétekkel körülzárt kosárba raktak. Még most el kellett végezni a Byakugan szem beültetését. Miután megtörtént, már végre nyugton lehettem...
Az Akadémiai Évek:
Hatalmas tehetségem miatt, 4 éves koromban akadémiára kerülhettem. Fiatal korom ellenére, az osztályelsők között voltam. Öt évesen már használtam a Byakugant, és 6 esztendős koromban le is tettem a Genin vizsgát. Az akadémiát kitűnőre zártam, és büszkén távozhattam, egy Konohai fejpánttal a fejemen.
Keresd a Saját Utad...
Még nem töltöttem be teljesen a hetedik évemet, de apám így szólt (Még a Kyuubi nem támadta meg Konohát.) - Fiam! Úgy látom, e már készen állsz a család hagyományainak betöltésére. - mondta. - Értettem, apám. - - Akkor, most összekészítem az útravalót. - fejezte be anyám, és elment. Az előkészületek után, útnak indultam. Mint minden Kamura gyermek, hogy férfivé válhasson. Aki nem taposta ki magának a Saját Útját az nem lehetett férfi, sem ninja. Elindultam, magam mögött hagyva az emlékeket. Később majd csak 10 évesen térek vissza, és ezzel tisztában voltam. De mi lesz ha meghalok? Nem akartam megtudni, tehát óvatos voltam. Már elértem a Hó országát és hatalmas fagyban is mentem tovább. Eztán Már a Hullámok földjén folytattam Aka Seidu - Az elveszett penge keresését. Pontosabban Nekomi Hagazashi-t kerestem, a Mekozaki templom szerzetesét, Aka Seidu őrzőjét. A Hullámok Földjéről A Hold Országába hajóztam. A hegyekbe mentem elsőként. Végre ráakadtam Nekomi-samára. Egy öreg szakállas férfi volt. De azt beszélték, hogy minden jutsut tudott az egész világon. A célom az volt, hogy erősebb legyek, mint apám. Nekomi-sama kitanított a Gen Tai és Ninjutsuk használatából. Mikor észrevette a bennem rejlő hatalmas erőt, szó nélkül átadta az Aka Seidut. Kontrolláltam az erőmet, és 10 éves koromra mind a Byakugant, mind a Ni Doragon Noroit képes voltam használni. Nekomi-sama megpecsételt. Egy pecsét, amely megerősíti.
Geninként:
Mikor hazaértem hatalmas bulit csaptunk. A szüleim nagyon büszkék voltak rám. Végre genin lehettem. A Genin korszakom nem volt túl tartalmas, hiszen alig fél évig voltam a geninségben. Kevés küldetést csináltam. 2 B szintűt, 3 C szintűt és 1 D szintűt. Senseim egyetlen tanítványa voltam. Senseim a 4. Hokage volt. Tőle is nagyon sokat tanultam. Yondaime-samának azonban volt egy másik csapata is. Ezért velem csak keveset foglalkozhatott. De beíratott a Chuuninn vizsgára. Még mindig a 10. éveimben voltam, de már chuuninn lehettem...
Chuuninn Vizsga:
A Chuuninn Vizsga rossz volt, mivel én nagyon fiatal voltam a többiekhez képest. Ezért kicsit lemaradottnak éreztem magam. Az első vizsgarészben tesztet töltöttünk ki. Ez sikerült, bár trükkökkel. A Második vizsgarész jóval nehezebbnek bizonyult. Minden elem tekercsét be kellett gyűjteni. A víz elem tekercsét kaptam meg kezdő tekercsnek. A vizsgát nehezítette, hogy én egyedül voltam, míg a többiek hárman. Elsőként egy rövid harcban beszereztem a Tűz tekercsét, aztán egy kis Genjutsuval a Villám és a Szél elem tekercsét. Már csak a Föld kellett, amit a célegyenesben szedtem össze. A harmadik vizsgarész volt a legnehezebb. Szemtől szembeni küzdelem. Itt végre nem az volt a lényeg, hogy milyen létszámban van a csapat. - Byakugan! Juuken! - kiáltottam, és leadtam a 64 ütést. Eztán már csak kiütöttem az ellenfelem. De ott volt egy Utchiha gyerek is, akivel nagyon megtelt a bajom. Olyannyira, hogy Rasengant használtam, amivel végre valahára Chuuninná válhattam.
Chuuninnként:
Mikor Chuuninn voltam, mindig azon voltam, hogy még erősebbé válhassak. Nagyon sok küldetésen vettem részt. Apám halála nagyon megérintett, hiszen Egy küldetésem során kaptam a levelet, hogy a Kyuubi lerohanta a falut és Apám, Modoroki Kamura és a negyedik hokage, a senseim is odaveszett, de a falu már biztonságban van. Küldetéseim során számos esetben szembe kerültem Orochimaruval. A faluban azt rebesgették, hogy csak én vagyok képes megállítani azt a szörnyeteget. Mások azt suttogták, hogy csak szemfényvesztés, mert túl fiatal vagyok ehhez. Végül számos csata döntetlennekl végződött...
Jouninná válás:
14 évesen Jounin vizsgát is letettem. Már nagyon erős voltam, és a falu első legerősebb ninjája ként emlegettek. (a Hokage után, természetesen) Jounin ként csapatot is vállalhattam volna, de inkább a küldetésekre koncentráltam. ANBU szolgálatában álltam egy darabig, majd az ANBU vezetője lettem. Egy védelmező küldetés során halálosan beleszerettem egy lányba, emiatt tökéletesre csiszoltam az eddig kiváló átlagomat. Immár Elit Jouninként szolgáltam. Azaz A legfőbb ember a Hokage alatt. Fejlődni akartam még mindig, de a Harmadik azt mondta, hogy már elértem erőm hatalmas határát. Betartottam Sandaime tanácsát, és Kis genineket fogadtam, hogy tanítsam őket...
Ni Doragon Noroi:
1. Szint: Az ember szeme vörösen kezd világítani, pupillája egyenes lesz, a chakrája lilává változik
2. Szint: A Lila Chakra sárkány képet ölt a teste körül, a sebessége duplázódik.
3. Szint: A Használó ereje és Chakrája megduplázódik, Fokai hegyesek lesznek, haja összeborzolódik, csak hatalmas tapasztalat után képes kontrollálni magát.
4. Szint: A Chakra fekete színt ölt, a chakra és az erő emberfeletti lesz, kontrollálni borzalmasan nehéz.
5. Szint: A Bőr elpikkelyesedik, a sebesség tízszer felgyorsul, ereje tízszerese az előzőnek, képtelen kontrollálni a testét, ha 1 órán belül nem talál módot rá, hogy a teste hőmérséklete 80 °c alá menjen, és visszacsökkenjen a 4. Szintre, akkor a test konkrétan szétesik.
A hozzászólást Hideko Juhai Kamura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 12, 2009 9:12 pm-kor. | |
|
Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Hideko Juhai Kamura Előtörténete Szomb. Júl. 04, 2009 12:42 pm | |
| Az előtörténetet elfogadom! Jen: 2000 Szint: 1. szint Elit Jounin Írhatod az adatlapod! | |
|