Naruto Rasengan FRPG Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!! |
|
| Kamura Birtok | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Kamura Birtok Szomb. Júl. 04, 2009 6:27 pm | |
| Egy hatalmas terület, házakkal, és tisztásokkal. | |
| | | Hideko Juhai Kamura
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Szomb. Júl. 04, 2009 6:32 pm | |
| Reggel korán keltem. Valaki az ablakon zörgetett. Kisame volt az. - Mi a frászt keres itt ilyen korán?! - kérdeztem kómásan a párkányban. - Siess! Hideko-sama! Hokage-sama hívet bennünket! - mondta. - Jó-jó! - morogtam és gyorsan fölkapkodtam a ruháimat. Pár perc múlva már kinn is voltam. A falnál Shun állt. - Áh! Jó reggelt! - ásítottam, és elindultunk... | |
| | | Kazuma Shun
Hozzászólások száma : 27 Join date : 2009. Jul. 04. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Csüt. Júl. 23, 2009 9:51 pm | |
| Lassan sétálgattam a a birtok felé, miközben kedvenc újságomat olvastam. Odaértem az ajtóhoz. Volt egy kopogtató és egy kis csengőcske is. Én a a harmadikat választottam: saját kezemmel dörömpöltem be az óriási ajtón. - Ki az már????-hallatszott bentről- Nem veszünk semm..-fejezte be Hideko amikor kinézett a kukucskálón- Ja csak te vagy az Shun...-mondta kicsit vörösen.- Gyere be! - Igazából nem vendégeskedni jöttem, hanem hogy megkérdezzem: eljössz velem a szórakozóhelyre egy kicsit inni meg beszélgetni. Talán még Kodamát is elhívhatnák, hogy ismerkedjen meg velem. - Hmm..Nem is tudom..Naná haver! És már indultunk is. Útközben megjegyeztem, hogy egymásról csak jót mondunk Kodamának...Hát remélem nem sül el rosszul.. | |
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Hétf. Júl. 27, 2009 10:53 am | |
| A szórakozás után, az éjjel közepén tértem haza, "boldogan". Hamar elaludtam, és másnap reggel sokáig aludtam. A nap átszűrődött a reluxán. Kinyitottam a szemem, de vissza is csuktam, mert a merő fényesség az arcomba tűzött. Átfordultam a másik oldalra, ahol Rin feküdt. Nyakig betakarózva hortyogott. ~ Még mindig alszik... - gondoltam, és az órára tekintettem ami az éjjeliszekrényen volt. - Uram isten!!! - kiáltottam, mire a lány is fölugrott. - Mi az Hideko!!?? - - Már elmúlt 11 óra!!! - ordítottam és fölkapkodtam a ruháimat. - És? Vasárnap van! És szabadnaposok vagyunk. - magyarázta Rin, és hanyatt vágódott az ágyban. Már rajtam volt a fekete fölső, és nadrág, csak a mellényt tartottam a kezemben. - Igaz... - meredtem magam elé, és levetettem mindenemet. Alsónadrágban ugrottam egy hasast a vízágyba. - Mi lenne velem nélküled... - mosolyogtam a lányra. - Hát. Hamar meghalnál! - nevettünk, és még délig beszélgettünk. Kézen fogva indultunk a Rameneshez ebédelni. Kellemes időnek ígérkezett a mai. Napsütés, és langyos idő. Leültünk a székre és rendeltünk... | |
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Kedd Júl. 28, 2009 11:22 am | |
| Más nap reggel, hamar keltem, és ügyeltem rá, hogy ne ébresszem föl Rint sem. Lassan és óvatosan fölöltöztem, és elhagytam a házat. A Birtok utcáin sétálgattam. A madarak fütyörésztek, és a gyenge nap melegítette a pocsolyákat, amik tegnap este keletkeztek, egy kis esőzés folytán. Az unokahúgom, az ő kis "Kamurák Boltja" nevű háza előtt söprögetett. Húsz éves fiatal lány volt még, de már legalább olyan korán kelt, mint egy rigolyás vénasszony. Köszöntem neki, mire ő mosolyogva integetett vissza. Lassan elértem a birtok kapujához. A falon végig, a Kamurák jele volt fölfestve. Nem sűrűn vagyok itthon, ezért keltem olyan korán. Leültem a dísztó melletti padra, és egy darabig néztem a kishalakat. Hét óra körül járhatott, úgyhogy föltápászkodtam a padról, és kimentem a kapun... | |
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Csüt. Aug. 06, 2009 10:06 am | |
| Már reggel volt, és még mindig a pincében állam, szétterpesztett lábakkal, Aka Seiduval a kezemben. Egy tekercs volt előttem az asztalon, tele jelekkel, írásokkal. Egy új jutsun dolgoztam. - Aka Seidu: Abbaku no Jutsu!!! (testes lépés) - kiáltottam, mire a szobában kidurrantak a villanyégők, és egy hatalmas villanás csapott be. Nem láttam semmit, csak fehérséget. Lassan kibontakozott minden. A kard vége izzott, és amerre a Seidu pengéje mutatott, egy 5 méter mély kráter tátongott a betonban. - Mhm. Azt hiszem sikerült ezt is elkönyvelni... - mosolyogtam magamban, és fölvéstem a tekercsre: " Megoldott ".
( Új jutsu: Aka Seidu: Abbaku no Jutsu + - 50 tp) | |
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Csüt. Aug. 13, 2009 11:47 am | |
| Másnap délután megírtam a levelet Kodamának, az indulás pontos idejéről. El is küldtem neki, majd a szokásos sétámra mentem. Kint megálltam az udvarban kunait dobálgatni. Nem volt mit fejleszteni rajta, de időtöltésnek tökéletes volt. Más nap reggel nekiálltam becsomagolni a cuccaimat, az útra. Nem raktam be sok mindent, majd elindultam a kapuhoz. Ott megálltam, és Kodamára vártam... | |
| | | Rin Hayako
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2009. Jul. 07.
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Vas. Aug. 16, 2009 10:23 am | |
| Most hogy Hideko elment, különösen unatkoztam... A hatalmas kert egyik padján ültem, és fütyörésztem, mint mindig unalmamban. Ekkor egy futár rohant be a kapun, és egy kis cetlit nyomott a kezembe. - Hokage-sama keres? - kérdeztem a futártól, aki már rég valahol a falu kapujánál járt. - Na mindegy. - mosolyogtam, és elindultam a Hokagehoz... | |
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Szomb. Okt. 31, 2009 3:38 pm | |
| Rin még mindig a Szél Országában volt. A főház, eléggé kihalt volt nélküle. Akárcsak az összes többi utca a klánbirtokon belül. A kis lampionok világították be a birtok házait, utcáit. A kapuban a két őrző szamuráj biccentett nekem,cserébe visszavigyorogtam. A főura lépve elhaladtam a fal mellet, amit a Kamurák jelei díszítettek. Nagy kör, közében függőlegesen egy hullám. Egyik oldala vörös, benne egy sárkányszemmel, másik fekete, benne egy vörös pötty. A "Kamurák Boltja" már rég bezárt, de azért arra néztem. Telihold volt. A dísztó sima víztükrén ott volt a nagy kerek "sajt" tökéletes képmása. Az ég tiszta volt. Az összes csillag szépen kivehető volt. Köhentettem egyet, ami vízhangozott a falak között. Szinte hallani lehetett, ahogy a falak játszanak a feléjük érkező hanghullámokkal. A kis patak, ami a főház mögött, és a főúti híd alatt folyt kifelé a klánterületről, halkan csobogott, megzavarva a makulátlan csendességet. Halk léptekkel közeledtem a főház felé. A terület közepén lévő dombhoz értem. Ha jobbra néztem, az egész Kamura Negyedet láttam. Ha balra pillantottam, akkor a Hokage palotáját, és Konohát láttam. ~ Most hogy így belegondolok, Fuumetsut illett volna meghívnom, elvégre nem idevalósi... - gondolkodtam, majd kis füst kíséretében eltűntem. A fiú még mindig az edzőterepen volt. Lassan sétáltam felé. - Heló ismét, Fuumetsu! - mosolyogtam, és a geninhez léptem. - Meghívlak. Töltsd nálam az éjszakát, van egy csomó szabad szobám. - mondtam, majd elindultam a fiúval az utcák felé.
//Fuumetsu!!! Folytasd az utcákon!!!!!!!! // | |
| | | Fumetsu Kyuusaisha
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Oct. 17. Age : 32 Tartózkodási hely : A Skarlát Országa
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Vas. Nov. 01, 2009 5:08 pm | |
| Miután elintéztem ellenfelem szomorúan tapasztaltam hogy csak egy vízklón volt, ezután előkaptam a kunaiomat és körbe "szaglásztam" a boltot, de a ninják megléptek ezután. A bolt üres volt csak én és Hideko maradtunk az üzletben. - Nem bírtak velünk. *mondta Hideko és én feloszlattam a ködöt és csak ekkor éreztem hogy túl sok chakrát használtam fel. ~ A fenébe utálom ilyen hülyeségekre pazarolni a chakrámat. *mondtam magamnak, ezután elindultunk Hidekohoz, de mostmár ffigyelve hogy nem támadnak-e ránk. Amikor oda értünk meglepve láttam hogy milyen nagy terölet is ez külön épületekkel és nagy tisztásokkal utakkal. - Szép kis kégli. mondtam és amint rájöttem hogy hangosan mondtam ki egyből javítotam. - Már mint szép házad van Hideko sensei. *mondtam egy kis kínos nevetéssel a végén. | |
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Kedd Nov. 03, 2009 7:01 pm | |
| - Nem kell kínoznod magad, érezd otthon magad! - nevettem, majd belöktem az ajtót. Gyorsan összedobtam velemi vacsorát, és a fiú elé tettem. - Jelenleg más nincs nagyon, de holnapra beszerzünk valamit! - mosolyogtam, és fölmentem előkészíteni egy ágyat Fumetsunak...
- Ha végeztél a kajával, fürödj meg! A folyosón végig, aztán balra. Ha nem balra lesz, akkor menj tovább, több fürdő is van! Törülközőt a csap alatti vitrinben találsz! Fogkefék a fiókban! - kiabáltam le, majd folytattam az ágyazást. | |
| | | Fumetsu Kyuusaisha
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Oct. 17. Age : 32 Tartózkodási hely : A Skarlát Országa
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Kedd Nov. 03, 2009 9:28 pm | |
| - Nem kell kínoznod magad, érezd otthon magad! *nevetett Hidekó és belökte az ajtót. miután bementünk összedobott nekem egy kis kaját és elém tette. gondoltam rá hogy tiltakozzak, de a gyomrom nagyobb erővel bírt. - Jelenleg más nincs nagyon, de holnapra beszerzünk valamit! *mosolygott és fölment az emeletre és kis idő le szólt nekem. - Ha végeztél a kajával, fürödj meg! A folyosón végig, aztán balra. Ha nem balra lesz, akkor menj tovább, több fürdő is van! Törülközőt a csap alatti vitrinben találsz! Fogkefék a fiókban! - Rendben. *válaszóltam. Miután befejeztem az evést el is indultam. ~ hogy is vol? Ja igen végig a folyosón és balra. Jó kis háza van Hidekonak mondhatom és már itt is van a fördőszoba. ezután bementem és elkeszdet készülődni. Először is levettem a hátizsákom, de a kunaimat elő készítettem mert hát az ember sose tudhatja, Ezután elő vettem egy törülközőt, levetkőztem és neki láttam zuhanyozni. | |
| Tárgy: Re: Kamura Birtok Szomb. Nov. 14, 2009 11:54 am | |
| Fumetsu végzett, majd egy általam odakészített tunikában kijött az étkezőbe. Csináltam két csésze teát, amit nyugodtan eliszogattunk, de már lassan egy óra körül járhatott. A hold hatalmas tányérként figyelte a mozgáshiányban szenvedő éjjeli tájat. Fumetsut is mély álomba merítette a szoba nyitott ablakán keresztül beslisszanó halk szökőkút csobogása. Lassan én is lefeküdtem aludni.
A korai nap beszikrázott a nyitott ablakon. Az utcán néhány ember sétált. A kapuőrök unott arccal figyeltek kifelé, fáradtnak tűntek. Óvatosan nyitottam a szememet. Az órára sandítottam, ami háromnegyed 6ot mutatott. Kiroppantottam a vállamat, majd ismét az órára néztem. - ÁÁ!!! - üvöltöttem, és Fumetsu szobája felé rohantam. A fiú még édesdeden hortyogott. - Elkéésűűnk!!! - harsogtam a fülébe, majd gyorsan magamra kaptam a ruháimat. A fiú gyorsan kapcsolt, és már öltözött is. Gyors reggeli mosakodás és fogmosás után elefántcsordaként rohantunk végig a főúton. A reggeli rament útközben fogyasztottuk el, majd rekordot döntve toppantunk a terepre, ahol már várt minket Kurosuna és Shun.
//Kiszámíthatatlan idejig csak hébe-hóba leszek fönt, de a kiképzést folytathatjátok! Sorrend: Kurosuna, Shun, Fumetsu, (és én ha vagyok! ne várjatok rám!// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kamura Birtok | |
| |
| | | | Kamura Birtok | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|