Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Sunagakure - Kapu Csüt. Júl. 02, 2009 8:37 pm | |
| | |
|
Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Sunagakure - Kapu Csüt. Szept. 03, 2009 7:32 pm | |
| Leszámoltunk a fosztogató elveszett ninjákkal, eztán tovább haladtunk Sunagakure irányába. Már a hajnali órákban jártunk és a Nap hamarosan már félig tekintett ránk. A hajnali hideg levegő igazán felfrissítette az embert, viszont napközben itt kegyelmet nem ismerő időjárásról hallottam. Nem sokkal később pedig egy nagy dolog emelkedett ki a homoktenger buckái közül. A Homokban Rejtőző Falu falai voltak azok. - Huh... Ideértünk senpai!- vigyorodtam el, miközben megrántottam a táskám pántját. Komótosan, zsebre tett kézzel ballagtam az Elit Jounin mellett, miközben azon gondolkodtam mit is fogunk itt csinálni. ~ Talán itt is elrejtettek egy legendás katanát? De akkor miért nem szerezte már meg Hideko senpai. Bár meglehet, hogy valami veszélyesebb helyre kell érte ellátogatnunk.~ törtem a fejemet ezen a dolgon, viszont úgy voltam vele, ráér még megkérdezni, hisz csak most érkeztünk. Persze azzal tisztában voltam, nem üdülni jöttünk, ráadásul akkor már jobb helyet választottunk volna. A nagy sziklák között egy keskenynek mondható ösvény húzódott, mely egészen a Homok shinobik élőhelyéhez vezetett minket. Az őrök megállítottak minket, de Hideko senpai elrendezte az ügyet. Én addig is a faluban "gyönyörködtem", már ha lehet hasonlót mondani egy ilyen helyre. Az utcákon voltak ugyan emberek, de nagyon hiányoltam a változatos színeket. Homok... Mindenhol azt látta csak az ember, vagy a barnás sziklákat. ~ Remélem nem sokáig leszünk itt...~ vakartam meg a tarkómat elmélkedéseim közepette, majd vártam a Jounin vezetőmet, s utasításait. | |
|