Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Konohagakure - Szórakozóhely

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

Konohagakure - Szórakozóhely Empty
TémanyitásTárgy: Konohagakure - Szórakozóhely   Konohagakure - Szórakozóhely I_icon_minitimeCsüt. Júl. 23, 2009 9:26 pm

Itt lehet inni, táncolni, és persze barátnőzni Very Happy
Vissza az elejére Go down
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - Szórakozóhely   Konohagakure - Szórakozóhely I_icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 9:35 am

Kodamát is fölvettük, azzal a feltétellel, hogy ő még nem ihat! Persze, megkínáltuk mindenféle itallal. A hangulatos szórakozóhely, leghangulatosabb részén helyet foglaltunk, és innivalót rendeltünk. Volt még számos étek, abból csak a legegyszerűbből vettünk, elvégre nem vacsorázni jöttünk. Elkezdtünk mesélni a régi szép időkről, és persze egymásról. Elmondtuk a legkomédiásabb történeteket is, és Kodama is bekapcsolódott a storyzgatásba. Elégedett voltam vele, hiszen nem sok genin mondhatja el magáról, hogy elvégzett egy A szintű küldetést. Már éjfél elmúlt, és még mindig vihorásztunk az asztalnál.
- Még 3 SHake-lesz! - kiáltottam, és kiraktam az asztalra a pénzt.
- Három? - kérdezte kerek szemekkel Shun.
- Jaja! Most Kodama is iszik, a... a... az A szintű küldetésre! - röhögtem, és belekortyoltunk az italba...
Yoshizawa Kodama

Yoshizawa Kodama

Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - Szórakozóhely   Konohagakure - Szórakozóhely I_icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 5:09 pm

A küldetés teljesítése után Hideko senpai és Shun sensei elvittek egy szórakozó helyre, ami elég jó állapotban volt. Azt mondták én nem ihatok, amit nem is vettem zokon. Szerencsére nem kedvelem az italt. Odabent ők már eléggé "jól érezték magukat", de még így is rendesek voltak. Rengeteget beszélgettünk, aztán Hideko senpai kikért 3 sake-t.
~ Hoppá... Na most légy cseles Kod.~ gondoltam magamban, miközben megvakartam a tarkómat azon eszelve, hogyan tüntessem úgy, hogy iszok, közben pedig nem is. Kihozták az italt, én pedig egy nagyot nyeltem.
- Akkor az A szintű küldetésre!- mondtam, majd felemeltem a csészét, meglendítettem a fejemtől kicsit oldalra, az alkohol meg egyenesen a hátam mögé száguldott. Ezt követően megtöröltem a számat, mintha tényleg ittam volna valamit.
- Ő... Köszönöm, de nekem ennyi is elég volt.- mondtam egy nagy vigyorral a képemen.
- Shun sensei! Tudnál egy kicsit többet mesélni magadról? Mert még nem sokat beszélgettünk.- érdeklődtem a senseiemtől, majd vártam a válaszát.
Kazuma Shun

Kazuma Shun

Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - Szórakozóhely   Konohagakure - Szórakozóhely I_icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 5:34 pm

Észrevettem Kodama cselét, de nem szóltam. Majd amikor Hidekoval is megittuk Kodamával kezdtünk el beszélgetni:
- Shun sensei! Tudnál egy kicsit többet mesélni magadról? Mert még nem sokat beszélgettünk.
- Persze, hogy is ne!-kezdtem bele- Szeretek dumálgatni, szeretem a barátaimat...már amennyi még él.....-mondtam küzködve egy kicsit a könnyekkel, de nem sírtam vissza bírtam még tartani- Fa elemű technikákban vagyok jártas, de ismerek különféle gyógyító jutsukat is. Barátaim szerint jófej vagyok...Igaz Hideko?-szóltam oda neki, aki err felkapta fejét és csak bólogatott.- Nem szeretem a fegyelmezetlenséget és a visszabeszélést. De ha kell bármely barátomért, rokonomért és most már a geninemért, meghalnék..és..-félbeszakadtam mert Kodama közbeszólt.
- Sensei! Hogy érted azt hogy már amennyi még él?
- Sejtettem, hogy ez fölött nem tudunk egyhamar elsuhanni. Amikor még én is genin voltam, volt két csapattársam. A fiú a legjobb barátom, a lány pedig a szerelmem volt. Addig a napig...Elküldtek minket egy "könnyű" küldetésre, de sajnos nem olyan volt mint vártuk..A barátom....A barátom meghalt!-csaptam az asztalhoz a poharam, de utána lenyugodtam- A lány sokkot kapott. Ő még most is genin....Nem volt képes így nekigyűrkőzni a vizsgának. Csak én mentem tovább, én vittem a csapat hírnevét....De éreztem...éreztem, hogy ők velem voltak az utolsó ütésemiga vizsgán...Ezért nekik ajánlottam fel a győzelmeimet... Hát rólam így nagyjából ennyit. És te? Tudom, hogy te a híres Yoshizawa klánból jöttél.
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - Szórakozóhely   Konohagakure - Szórakozóhely I_icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 5:43 pm

Ebben a pillanatban, elmosolyodtam é s fölálltam.
- Nos, azt hiszem, hagylak titeket flörtölni. - nevettem, és elbúcsúztam tőlük.
- Kodama, ha a drága senseid megengedi, holnap gyere gyakorolni! - mondtam, és kiléptem az ajtón...

//hnap 11 fele fönn leszek ma nem tom mikor. Very Happy //
Yoshizawa Kodama

Yoshizawa Kodama

Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - Szórakozóhely   Konohagakure - Szórakozóhely I_icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 11:53 pm

Hideko senpai elment, miután végighallgattam Shun sensei beszámolóját.
- Rendben van. Megpróbálom belepréselni a holnapi programomba. Viszlát, Hideko senpai!- köszöntem el az Elit Jounintól.
- Részvétem a barátaid miatt sensei.- mondtam neki lesütött szemekkel, ám akkor eszembe jutott a kérdése.
- Hehehe! Igen, a Yoshizawa klánból származom.- nevettem a tarkómat vakarva, ezt követően folytattam:- Már három év telt el, mióta Gennin lettem. Örököltem a klánom Kekkei Genkaiát és annak kiegészítőjét. Ezek a Kék Tűz Jutsu, s az Aogan. A kék tűz a közelharcokban biztosít nekem előnyt, mivel a lángokat bele tudom koncentrálni a végtagjaimba, valamint a fegyverekbe, amelyekkel harcolok, plusz mindenbe, amihez hozzáérek. Az Aogan ezzel ellentétben egy szemtechnika. Lényegében a Genjutsuk kijátszására, megszüntetésére szolgál. Természetesen mindkét képességet csak első szinten tudom alkalmazni, ám Chuunin koromra már szeretném elérni a következőt is. Addig viszont még rengeteget kell edzenem. A Chakra beállítottságom Tűz, általában a klánom tagjainak. Az életem nem volt egy leányálom. A bátyám utált, amiért ő nem örökölte meg a Kekkei Genakit, szerencsére azóta már megbékéltem vele. A hőn szeretett nagybátyám, aki mellett olyan sok időt töltöttem egy merénylet áldozata lett. Megesküdtem, bosszút állok a gyilkosán. Ezért minél többet edzek, annak érdekében, hogy erős legyek. Az álmom a klán alapítójának, Yoshizawa Yukimurának a túlszárnyalása. Nem vágyom a Hokage létre, de szeretnék a Yoshizawa klán vezetője, egyben pedig a leghíresebb ninjája lenni... Hát ez lenne az én sztorim.- közöltem a senseiemmel.
- Ja, imádok mangákat olvasni.- tettem még hozzá az ujjamat okoskodóan a levegőbe tartva, mintha valami létfontosságú dolgot fűztem volna még hozzá az előbbi beszédemhez.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - Szórakozóhely   Konohagakure - Szórakozóhely I_icon_minitime

Konohagakure - Szórakozóhely
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Konohagakure - Utcák
» Konohagakure - Fűrdők
» Konohagakure - Fogadó
» Konohagakure - Kapu
» Konohagakure - Kórház

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Tűz országa :: Konohagakure-
Ugrás: