Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Konohagakure - Utcák

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

Hozzászólások száma : 200

Konohagakure - Utcák Empty
TémanyitásTárgy: Konohagakure - Utcák   Konohagakure - Utcák I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2009 7:59 pm

Konohagakure utcái.
Vissza az elejére Go down
https://narutofrpg.hungarianforum.com
Fumetsu Kyuusaisha

Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - Utcák   Konohagakure - Utcák I_icon_minitimeSzomb. Okt. 31, 2009 4:00 pm

Az edzőterep hirtelen csöndes lett.
- Na, jó. Elég lesz az erőfitogtatásból. *mondta Hideko
- Ja, és Fumetsu. Ő itt Kazuma Shun, egy régi jó barátom, aki végre visszatért Konohába. *mutatta be nekem Shunt Hideko és ezután kezet fogtunk.
- Valamint kiképzem őket. Igazi őrzőket faragok belőlük. Egy két év múlva téged is nekiállak képezni, Jaszami barátoddal együtt. Még túltapasztalatlanok vagyok.
- Fumetsu. Ha gondolod, gyere ki holnap ide. Kora hajnalban kezdjük az edzést. - mondta Hideko és elindult kifelé.
- Ha holnap még élni szeretnétek, gyorsan lefeküdnék aludni... a helyetekben...
- De Hideko nekem nincs... *de még mielőtt befejezhettem volna a mondatot eltűnt egy füsttekervényben.
~ Basszus most mit csinálok? *kérdeztem magamtól és leültem a kiképző terep egyik fájának tövébe és azon gondolkoztam, hogy lehet, itt éjszakázom, mert hát azt se tudom, hogy merre induljak. Ahogy ott ültem és elmerültem a gondolataimban Hideko visszatért.
- Helló ismét, Fumetsu! * mosolygott, és a hozzám lépett.
- Meghívlak. Töltsd nálam az éjszakát, van egy csomó szabad szobám. *mondta, majd elindultunk az utcák felé.
~ Hát mégsem kell kint észak áznom. *gondoltam és eszembe jutott, hogy még nem köszöntöm meg hidekonak a meghívást.
- Ja, igen mielőtt elfelejtem, köszönöm a meghívást szívesen elfogadom. *mondtam és tovább haladtunk az utcákon.
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - Utcák   Konohagakure - Utcák I_icon_minitimeSzomb. Okt. 31, 2009 4:24 pm

- Igazán nincs mit! Ha gond van csak gyere hozzám. - felelem, majd tovább mentünk. A ramenes melletti "Konichi Wa" nevű élelmiszerboltban még éget a lámpa.
- Ez meg mi a pokol? - kérdeztem, miközben a szemöldökömet ráncoltam. Az ablak be volt törve, a bolos holtteste vérben úszva feküdt az úton.
- Hol van?! - hallottam bentről.
- Ne..nem tudom! Esküszöm, nem tudok semmit! - siránkozott egy férfi. Mikor odarohantam, két késes fickót láttam meg.
A Víz Országának jele virított a homlokukon. Lassan hátrafordultak. Testem körül szivárogni kezdett a fekete chakra.
- Fumetsu, új jutsut tanultál. - morogtam, majd kézjeleke mutattam.
A fiú érdekesen nézett rám.
- Mit jelentsen ez? - kérdeztem hangosan a "betörőkre" nézve. A Byakuganom segítségével leolvastam a chakrájukat. Kétségtelen, két S szintű ninjával álltunk szemben. Az uchihák jele volt a hátukra rajzolva, de nem vörös fehérrel, hanem kék sárgával, ami arra utal nem eredeti klántagok, és valószínűleg Sharinganjuk sincs.
- Madara. - morogtam, és a kezemben egy gömb képződött.
- Rasengan! - súgtam, és fölugrottam az égbe, ezúttal a két gyilkos, csak a megdermedt Fuumetsut látta a kirakatban.
- Akkor előbb a kicsit kapjuk el! - röhögtek, de ebben a pillanatban beszakadt fölöttük a plafon, és a Rasengant belenyomtam az egyik fejébe.
- Most Fuumetsu! - ordítottam, mire a "megszeppent" fiú eldobott három kunait, a leblokkolt ellenfél felé, és ütlegelni kezdte azt.
- Villámgömb! - ordította, és egy villámgömböt vágott a férfihez.
- Drei: Bakudei Shōha! - kiáltott a férfi, és a szájából egy lilás méregáradat szökött Fumetsu felé.
- Has! - kiáltottam, miközben a másikkal hadakoztam. A fiú rögtön megértette mire célzok, így elhajolt a méreg elem vízhulláma elől.
- Hii: Dekke Tai no I Nomirume - Fény stílus: Eltörlő Tisztaság Fénye! - ordította a másik, és hatalmas fénysugár csapott fel a szájából, szemeiből, orrából, füléből.
- Raidate no Jutsu - Villámló Pajzs! - szóltam vissza, így kivédve a technikát.
~ A tiednek Méreg az eleme, használj taijutsut! - mondtam gondolatban Fumetsunak. Csak remélni mertem, hogy megértette az üzenetet, mert jött a következő támadás, ami a kardommal hárítottam.
- Hii: Passei Tokumo! - röhögött a férfi, és minden irányból fénylő kunaiok száguldottak felém.
~ Ezt nem ismerem! - gondoltam, és igyekeztem az összeset hárítani.
~ Nem érzem a fény elem jelenlétét! - gondoltam gyorsan, mikor megéreztem, hogy a karomat átszúrja valami. Lenéztem, és az alkaromba egy fénycsóva vágódott. Összeszorítottam a fogam majd bekapcsoltam a Byakuganom.
- Juuho Soushiken/ Finomlépés ikeroroszlánököl! - mondtam, majd elindultam az ellenfelem felé, és oroszlán mintát öltött a chakrám, olyan gyorsan ütlegeltem a férfit...
- Drei: Akuba Folto! - kiáltotta Fumetsu ellenfele, és a földből méregfal húzódott föl, ami lassan sárkánnyá alakult.
A geninek lépnie kellett. Vagy elmenekül, vagy megtámadja a sárkányon túl elhelyezkedő ninját...
Fumetsu Kyuusaisha

Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - Utcák   Konohagakure - Utcák I_icon_minitimeSzomb. Okt. 31, 2009 4:48 pm

~ A fenébe most mi legyen, á megvan Hideko úgy is látni fog a byakugan segítségével. *Gondoltam és a használtam a rejtőző köd jutsut és a chakrám segítségével az üzleten belül tartottam így nem kellet túl sok chakra ahhoz hogy átláthatatlan ködöt hozzak kérte. Ezután chakrát koncentráltam a fülembe és az orromba hogy megtudjam különböztetni a ninjákat Hidekotól, azután pedig a csendes gyilkosságot használva az ellenfelem mögé kerültem és a nirvána ököl technikám segítségével ütlegelni kezdem és befejezés képen egy pillangó csapást vittem be ellenfelemnek és mivel háttal volt nekem ezért a támadásaim ellen nem tudott tenni semmit.
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - Utcák   Konohagakure - Utcák I_icon_minitimeVas. Nov. 01, 2009 4:01 pm

Miután Fumetsu hatástalanított egy vízklónt, előkapott egy kunait, és körbeszaglászott. Kár volt ennyi chakrát pazarolnia egy klónra, bár nem tudhatta hol az igazi, mert az kikapcsolta a chakráját, és jutsu segítségével elmenekült. Akárcsak az én ellenfelem.
- Nem bírtak velünk. - mondtam, majd Fumetsu föloszlatta a ködöt. A bolt üres volt. A boltos elmenekült. Lassan indultunk hazafelé, de ezúttal már fölkészülve egy újabb támadásra...

//+ 10 tp, 50 yen! a köv postokat a birtokomra Smile //
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - Utcák   Konohagakure - Utcák I_icon_minitime

Konohagakure - Utcák
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Konohagakure - Fűrdők
» Konohagakure - Fogadó
» Konohagakure - Temető
» Konohagakure - Kapu
» Konohagakure - Aréna

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Tűz országa :: Konohagakure-
Ugrás: