Naruto Rasengan FRPG Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!! |
|
| Konohagakure - Utcák | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Konohagakure - Utcák Csüt. Júl. 02, 2009 7:59 pm | |
| | |
| | | Fumetsu Kyuusaisha
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Oct. 17. Age : 32 Tartózkodási hely : A Skarlát Országa
| Tárgy: Re: Konohagakure - Utcák Szomb. Okt. 31, 2009 4:00 pm | |
| Az edzőterep hirtelen csöndes lett. - Na, jó. Elég lesz az erőfitogtatásból. *mondta Hideko - Ja, és Fumetsu. Ő itt Kazuma Shun, egy régi jó barátom, aki végre visszatért Konohába. *mutatta be nekem Shunt Hideko és ezután kezet fogtunk. - Valamint kiképzem őket. Igazi őrzőket faragok belőlük. Egy két év múlva téged is nekiállak képezni, Jaszami barátoddal együtt. Még túltapasztalatlanok vagyok. - Fumetsu. Ha gondolod, gyere ki holnap ide. Kora hajnalban kezdjük az edzést. - mondta Hideko és elindult kifelé. - Ha holnap még élni szeretnétek, gyorsan lefeküdnék aludni... a helyetekben... - De Hideko nekem nincs... *de még mielőtt befejezhettem volna a mondatot eltűnt egy füsttekervényben. ~ Basszus most mit csinálok? *kérdeztem magamtól és leültem a kiképző terep egyik fájának tövébe és azon gondolkoztam, hogy lehet, itt éjszakázom, mert hát azt se tudom, hogy merre induljak. Ahogy ott ültem és elmerültem a gondolataimban Hideko visszatért. - Helló ismét, Fumetsu! * mosolygott, és a hozzám lépett. - Meghívlak. Töltsd nálam az éjszakát, van egy csomó szabad szobám. *mondta, majd elindultunk az utcák felé. ~ Hát mégsem kell kint észak áznom. *gondoltam és eszembe jutott, hogy még nem köszöntöm meg hidekonak a meghívást. - Ja, igen mielőtt elfelejtem, köszönöm a meghívást szívesen elfogadom. *mondtam és tovább haladtunk az utcákon. | |
| | | Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Konohagakure - Utcák Szomb. Okt. 31, 2009 4:24 pm | |
| - Igazán nincs mit! Ha gond van csak gyere hozzám. - felelem, majd tovább mentünk. A ramenes melletti "Konichi Wa" nevű élelmiszerboltban még éget a lámpa. - Ez meg mi a pokol? - kérdeztem, miközben a szemöldökömet ráncoltam. Az ablak be volt törve, a bolos holtteste vérben úszva feküdt az úton. - Hol van?! - hallottam bentről. - Ne..nem tudom! Esküszöm, nem tudok semmit! - siránkozott egy férfi. Mikor odarohantam, két késes fickót láttam meg. A Víz Országának jele virított a homlokukon. Lassan hátrafordultak. Testem körül szivárogni kezdett a fekete chakra. - Fumetsu, új jutsut tanultál. - morogtam, majd kézjeleke mutattam. A fiú érdekesen nézett rám. - Mit jelentsen ez? - kérdeztem hangosan a "betörőkre" nézve. A Byakuganom segítségével leolvastam a chakrájukat. Kétségtelen, két S szintű ninjával álltunk szemben. Az uchihák jele volt a hátukra rajzolva, de nem vörös fehérrel, hanem kék sárgával, ami arra utal nem eredeti klántagok, és valószínűleg Sharinganjuk sincs. - Madara. - morogtam, és a kezemben egy gömb képződött. - Rasengan! - súgtam, és fölugrottam az égbe, ezúttal a két gyilkos, csak a megdermedt Fuumetsut látta a kirakatban. - Akkor előbb a kicsit kapjuk el! - röhögtek, de ebben a pillanatban beszakadt fölöttük a plafon, és a Rasengant belenyomtam az egyik fejébe. - Most Fuumetsu! - ordítottam, mire a "megszeppent" fiú eldobott három kunait, a leblokkolt ellenfél felé, és ütlegelni kezdte azt. - Villámgömb! - ordította, és egy villámgömböt vágott a férfihez. - Drei: Bakudei Shōha! - kiáltott a férfi, és a szájából egy lilás méregáradat szökött Fumetsu felé. - Has! - kiáltottam, miközben a másikkal hadakoztam. A fiú rögtön megértette mire célzok, így elhajolt a méreg elem vízhulláma elől. - Hii: Dekke Tai no I Nomirume - Fény stílus: Eltörlő Tisztaság Fénye! - ordította a másik, és hatalmas fénysugár csapott fel a szájából, szemeiből, orrából, füléből. - Raidate no Jutsu - Villámló Pajzs! - szóltam vissza, így kivédve a technikát. ~ A tiednek Méreg az eleme, használj taijutsut! - mondtam gondolatban Fumetsunak. Csak remélni mertem, hogy megértette az üzenetet, mert jött a következő támadás, ami a kardommal hárítottam. - Hii: Passei Tokumo! - röhögött a férfi, és minden irányból fénylő kunaiok száguldottak felém. ~ Ezt nem ismerem! - gondoltam, és igyekeztem az összeset hárítani. ~ Nem érzem a fény elem jelenlétét! - gondoltam gyorsan, mikor megéreztem, hogy a karomat átszúrja valami. Lenéztem, és az alkaromba egy fénycsóva vágódott. Összeszorítottam a fogam majd bekapcsoltam a Byakuganom. - Juuho Soushiken/ Finomlépés ikeroroszlánököl! - mondtam, majd elindultam az ellenfelem felé, és oroszlán mintát öltött a chakrám, olyan gyorsan ütlegeltem a férfit... - Drei: Akuba Folto! - kiáltotta Fumetsu ellenfele, és a földből méregfal húzódott föl, ami lassan sárkánnyá alakult. A geninek lépnie kellett. Vagy elmenekül, vagy megtámadja a sárkányon túl elhelyezkedő ninját... | |
| | | Fumetsu Kyuusaisha
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Oct. 17. Age : 32 Tartózkodási hely : A Skarlát Országa
| Tárgy: Re: Konohagakure - Utcák Szomb. Okt. 31, 2009 4:48 pm | |
| ~ A fenébe most mi legyen, á megvan Hideko úgy is látni fog a byakugan segítségével. *Gondoltam és a használtam a rejtőző köd jutsut és a chakrám segítségével az üzleten belül tartottam így nem kellet túl sok chakra ahhoz hogy átláthatatlan ködöt hozzak kérte. Ezután chakrát koncentráltam a fülembe és az orromba hogy megtudjam különböztetni a ninjákat Hidekotól, azután pedig a csendes gyilkosságot használva az ellenfelem mögé kerültem és a nirvána ököl technikám segítségével ütlegelni kezdem és befejezés képen egy pillangó csapást vittem be ellenfelemnek és mivel háttal volt nekem ezért a támadásaim ellen nem tudott tenni semmit. | |
| | | Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Konohagakure - Utcák Vas. Nov. 01, 2009 4:01 pm | |
| Miután Fumetsu hatástalanított egy vízklónt, előkapott egy kunait, és körbeszaglászott. Kár volt ennyi chakrát pazarolnia egy klónra, bár nem tudhatta hol az igazi, mert az kikapcsolta a chakráját, és jutsu segítségével elmenekült. Akárcsak az én ellenfelem. - Nem bírtak velünk. - mondtam, majd Fumetsu föloszlatta a ködöt. A bolt üres volt. A boltos elmenekült. Lassan indultunk hazafelé, de ezúttal már fölkészülve egy újabb támadásra... //+ 10 tp, 50 yen! a köv postokat a birtokomra // | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Konohagakure - Utcák | |
| |
| | | | Konohagakure - Utcák | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|