Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Shugakure - Fogadó

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Hokage-sama
Admin
Hokage-sama

Hozzászólások száma : 113

Shugakure - Fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Shugakure - Fogadó   Shugakure - Fogadó I_icon_minitimeHétf. Júl. 13, 2009 9:33 am

Egy kis fogadó, ahol egy kedves idős házaspár dolgozik.
Vissza az elejére Go down
Fumetsu Kyuusaisha

Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 47

Shugakure - Fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shugakure - Fogadó   Shugakure - Fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 22, 2009 5:05 pm

*Amikor megérkeztünk a fogadóhoz már izgatott voltam hiszen ha télleg meg kell védenünk valakit akkor bármikor megtámadhatnak.
- Na itt a fogadó, akkor be megyünk? *kérdeztem ideiglenes csapat társam.
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

Shugakure - Fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shugakure - Fogadó   Shugakure - Fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 22, 2009 5:50 pm

A két genin belépett a fogadóba. Első ránézésre egy egyszerű tanyasi kocsmának tűnt. Az egyik asztalnál egy cigarettázó, magas, zsíros hajú férfi újságot olvasott, az asztalon egy félig kiivott whisky-s pohár üldögélt. A pultnál egy zöld mellényes, magas erős férfi ül, még így is meg leheett állapítani hogy Konohai és elit jounin. A derekán egy kendő díszelgett, ami a jobb lábára lógott. Rajta a 12 őrző jelével. A két fiú zavartan nézett körbe.
~ Hol van az, akit meg kell védeniük? - gondolták szinkronban és párszor körbeforgatták szemüket a füstös kocsmán. Pár percig semmi sem zavarta meg a makulátlan csöndet. Csak a kis gramofon játszotta újra meg újra ugyan azt a levert számot. A kocsmáros kendője szinte hallhatatlan csendben súrolta a kis feles poharakat. Vastag bajsza alatt kedves, de bizarr vigyor ült. A Konohai elit jounin letette a poharát.
- Gyertek! - mondtam, és a két székre mutattam.
A srácok tébolyodottan csüccsentek le a bárszékre.
- Ki maga...? - kérdezte Fumetsu.
- Hideko Juhai Kamura. A 12 őrzők 1. oszlopos vezető tagja. Az Aka Seidu jogos birokosa. A Nin és Genjutsu világhírű művelője. - mutatkoztam be halkan, közben az egyik fiúra sem nézve.
- Én leszek a csapatvezetőtök, de csak rövid ideig. Amelyikőtök jobban muzsikál, az a csapatomban marad. A gyengébbik, átkerül Kisame Senseihez, mint ideglenes tag. - magyaráztam, és fölálltam.
- Mennünk kell. Meg kell védenetek valakit... - morogtam, és kinyitottam a lengőajtót...

//A skarlát ország erdejében folytassátok! //
Ajánlott tartalom

Shugakure - Fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shugakure - Fogadó   Shugakure - Fogadó I_icon_minitime

Shugakure - Fogadó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Shugakure - Kórház
» Shugakure - Utcák
» Shugakure - Lakónegyed
» Shugakure - Temető
» Shugakure - Istállók

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Független Országok :: Shu no Kuni :: Shugakure-
Ugrás: