| Shugakure - Utcák | |
|
+2Fumetsu Kyuusaisha Hokage-sama 6 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Hokage-sama Admin
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2009. Jul. 03.
| Tárgy: Shugakure - Utcák Hétf. Júl. 13, 2009 9:32 am | |
| | |
|
| |
Fumetsu Kyuusaisha
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Oct. 17. Age : 32 Tartózkodási hely : A Skarlát Országa
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Vas. Okt. 18, 2009 2:39 pm | |
| *Miközben a falu utcáin sétálgattam azon gondolkodtam hogy mit is fogok most csinálni. Jó lenne valami küldetés de nem csak marha terelés meg hasonlók hanem valami izgalmasabb. ~Na mindegy majd legkésöbb holnap elmegyek az akadémiára hogy van-e valami izgalmasabb akció. *mondta magában miközben a lakónegyed irányába tartott. | |
|
| |
Jaszami Omirune
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2009. Sep. 23. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Hétf. Okt. 19, 2009 5:04 pm | |
| Éppen az idegen utcákat jártam. Még sosem volt küldetésem más országokban tehát próbáltam nem bajba keveredni. Ahogy haladtam elméláztam és a küldetés fejleményein járt az eszem. ~Rendben ha találkozok az egyénnel akkor el kell kísérnem a megbeszélt helyre. Várjunk csak hol is lesz a találkozó?~ Gondoltam és elő vettem a cetlimet. ~Oh igen hát persze. A fogadóban hol másutt.~Mondtam majd befordultam a sarkon de beleütköztem valakibe. -Oh bocs.-Mondtam az idegen fiúnak. | |
|
| |
Fumetsu Kyuusaisha
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Oct. 17. Age : 32 Tartózkodási hely : A Skarlát Országa
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Hétf. Okt. 19, 2009 10:24 pm | |
| ~ Nem sokára ott vagyok már csak befordulok a sarkon és... *Mondtam magamban amikor egy a sarkon beforduló fiú nekem jött és ettől a földre ültem, épp kezdtem volna mondani a magamét de megelőzött. - Oh bocs. *Mondta, ekkor láttam hogy ő is egy ninja, rádásul olyan akit előtte még nem láttam, gyorsan meg is kérdeztem. - Semmi gond, de te ki vagy? Még sosem láttalak errefelé honnan jöttél és mit akarsz. *Látszódott rajta hogy nem az az erőszakos tipus úgy hogy ezt a kérdést teljesen nyugodtan tettem fel neki és vártam a válszt. | |
|
| |
Jaszami Omirune
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2009. Sep. 23. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Kedd Okt. 20, 2009 2:38 pm | |
| -Semmi gond de te ki vagy? Még sosem láttalak errefelé honnan jöttél és mit akarsz.-Kérdezte a fiú nem láttam értelmét miért ne válaszolnék hiszen szövetségesek vagyunk. -Hívj csak Jaszaminak ha akarsz. Konohagakuréből jöttem és egy küldetést kéne teljesítenem. Persze semmi komoly csak valami fickót kell megvédenem néhány banditától. És te? Te ki vagy?-Kérdeztem tőle. | |
|
| |
Fumetsu Kyuusaisha
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Kedd Okt. 20, 2009 6:42 pm | |
| - Hívj csak Jaszaminak ha akarsz. Konohagakuréből jöttem és egy küldetést kéne teljesítenem. Persze semmi komoly csak valami fickót kell megvédenem néhány banditától. És te? Te ki vagy? *mondta és tette fel a kérdést. - Szólíts Fumetsunak. Én nem rég végeztem a közeli akadémián és most genin vagyok és én ma akartam megkérdezni hogy nincs-e valami küldetés a számomra, de most az jutott eszembe hogy segíthetnék amíg nem kapok küldetést. Mit szólsz hozzá? | |
|
| |
Jaszami Omirune
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Szer. Okt. 21, 2009 2:50 pm | |
| - Szólíts Fumetsunak. Én nem rég végeztem a közeli akadémián és most genin vagyok és én ma akartam megkérdezni hogy nincs-e valami küldetés a számomra, de most az jutott eszembe hogy segíthetnék amíg nem kapok küldetést. Mit szólsz hozzá? -Akkor már ketten vagyunk- Feleltem az akadémiás mondatára- Mármint az akadémiás dologgal kapcsolatban. Valószínűleg nem is kaptam volna meg a küldetést ha nem állítom meg azokat a szökevényeket... És a küldetéssel kapcsolatban... Hát nekem mindegy addig amíg nem hátráltatsz, de valószínűleg úgysem lesz semmi csak egy újabb paranoiás fickó. Ő meg tudnád mondani hol a fogadó? | |
|
| |
Fumetsu Kyuusaisha
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Szer. Okt. 21, 2009 3:57 pm | |
| - Rendben akkor gyere utánnam nincs messze a fogadó csak néhány saroknyira van. *Azzal megfordultam és elindultam a fogaó irány felé. - Csak gyere utánnam! *mondtam. | |
|
| |
Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Szer. Okt. 21, 2009 5:09 pm | |
| //Elnézést, hogy közbeszólok de figyelem a kalandot és a fejlődés érdekében pár gyengébb ellenfelet majd beiktatok, ezért kérlek titeket majd az erdőbe térjetek be.
UI.: Jaszami kérlek a határokhoz is majd próbálj min. 4 soros postokat írni, a mostaniakat még elfogadom de ha lehet legközelebb hosszabb legyen. Ha nincs ötleted hozzá írj egy PM -et// | |
|
| |
Jaszami Omirune
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Szer. Okt. 21, 2009 5:11 pm | |
| -Ok.-Mondtam majd elindultam a fiú után.
//Rendben, majd legközelebb hosszabb lesz és mehetünk a fogadóba// | |
|
| |
Kurosuna Kagehisa
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2009. Aug. 14.
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Csüt. Okt. 22, 2009 6:37 pm | |
| Hosszú utat tettem meg, de csak vándorlás céljából. Nem ismertem még Shugakurét ezért kérdezősködtem mikor egyszer csak észrevettem egy ismerő alakot amint kilép egy kocsmából. Hideko senpai volt az. Nagyon meglepett, hogy tt találom így egyből oda mentem hozzá. - Üdvözöm Hideko Senpai.- Köszöntem majd meg is hajoltam. - Mi járatban van errefelé?.- Kérdeztem majd vártam a választ. Mióta nem láttam nem változott valami sokat. Én viszont nőttem pár centit és a bábomat is egy tekercsbe hordom. ~ De tényleg vajon milyen okból lehet itt?~ Gondolkozdtam majd már kicsit türelmetlenül vártam a választ. | |
|
| |
Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Csüt. Okt. 22, 2009 6:52 pm | |
| Egy pillanatra nem is ismertem meg régi tanítványomat Kurosunát. Elmosolyodtam, majd megöleltem a fiút, olyan férfiasan. - Örülök hogy látlak! - mondtam, majd válaszul a geninekre mutattam. - Srácok, ő Kurosuna Kagehisa. Régebbi tanítványom, és eddig ő ére el a legmagasabb pontszámot a tanítványaim közül. - mutattam a fiúra. A bemutatkozás után, Kurosunához fordultam. - Van kedved velünk tartani. Arra gondoltam téged is továbbképezlek, valamint nem árt egy kis nosztalgia sem. - vigyorodtam el, majd lassan mentünk a már-már lenyugvó nap irányába... | |
|
| |
Jaszami Omirune
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Csüt. Okt. 22, 2009 9:29 pm | |
| - Van kedved velünk tartani. Arra gondoltam téged is továbbképezlek, valamint nem árt egy kis nosztalgia sem.-Mondta a sensej ezután kezdtem el beszélni. -Öm helló. Csak hívj Jaszaminak. Egyébként sensej van pár kérdésem. Amit az előbb a fogadóban mondott. Én már ki lettem jelölve Kisame sensej mellé. A másik fiú pedig idevalósi szóval nem értem hogy akarja a csapatában tartani ha jól teljesít. Lehet én értettem félre de akkor magyarázza el. | |
|
| |
Fumetsu Kyuusaisha
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Csüt. Okt. 22, 2009 9:49 pm | |
| - Igen ez engem is érdekelne, mondjuk én, még nem vagyok benne semmilyen csapatban, de még is csak az itteni akadémián végeztem és még nem hallottam olyanról, hogy egyik ország rejtett falujából csak úgy át lehetne menni egy másik ország rejtett falujába tanulni. *kérdeztem érdeklődve. | |
|
| |
Kurosuna Kagehisa
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2009. Aug. 14.
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Csüt. Okt. 22, 2009 11:40 pm | |
| Miután megölelt a sensei és bemutatott a két ifjú geninnek végig néztem rajtuk. Semmi különöset ne láttam. -Öm helló. Csak hívj Jaszaminak. Egyébként sensej van pár kérdésem. Amit az előbb a fogadóban mondott. Én már ki lettem jelölve Kisame sensej mellé. A másik fiú pedig idevalósi szóval nem értem hogy akarja a csapatában tartani ha jól teljesít. Lehet én értettem félre de akkor magyarázza el.- Szólalt meg Jaszami. Pár másodperc múlva a másik srác is megszólalt. - Igen ez engem is érdekelne, mondjuk én, még nem vagyok benne semmilyen csapatban, de még is csak az itteni akadémián végeztem és még nem hallottam olyanról, hogy egyik ország rejtett falujából csak úgy át lehetne menni egy másik ország rejtett falujába tanulni. - Hirtelen eszembe jutott, hogy én se konohai vagyok mégis Hideko tanított. - Jajj meglehet azt csinálni. Én se Konohai vagyok. Sunagakuréből származom.- Mondtam majd Hideko felé fordultam. - Senpai hallottam valami Seiduról és arra gondoltam, hogy ketten esetleg ez a két genin megkereshetnénk.- Fejeztem be a mondatoma.t | |
|
| |
Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák Pént. Okt. 23, 2009 11:28 am | |
| - Gyerekek, mindent csak sorjában. Jaszami, és Fumetsu. Én nemzetközi kiképző vagyok, mint azt tudjuk a 12 őrzők nemzetközi feladatokat vállalnak. Konohai vagyok, de a jövendőbeli utódomat keresem, aki majd ellátja a feladatomat miután meghaltam. Ez az őrzők egyik legfontosabb feladata. - mondtam és körbenéztem a bagázson. - Akármelyik genin, vagy chuuninn netán jounin a nyomdokaimba léphet. Nem fogok veletek sokat bajlódni. 1-2 napot töltök veletek, vagy egy küldetést. Én abból megállapítom hogy elég magas-e a chakraszintetek. Kurosuna megfelel a mércének, ahogy észrevettem, de több kiút kell, elvégre mi lesz ha az 1etlen kiszemelt jövőbelit megölik, vagy meghal? - fejeztem be, majd Kurosunára néztem. - A Seidut meg fogjuk keresni, és hogy őszinte legyek már van egy öletem hogy hol lehet... - mondtam majd elvigyorodtam. - http://folyt.köv. erdő// | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shugakure - Utcák | |
| |
|
| |
| Shugakure - Utcák | |
|