- Lépjetek hátrább. - mondtam Kisameéknak, akik meg is tették. A byakugan alapállásába álltam, és a Ni Doragon Noroi 2. szintjére.
- Juuho Soushiken/ Finomlépés ikeroroszlánököl! - mormogtam, és a chakra kiáradt a testemből. Ami körülöttem volt, elrepült.
~ Micsoda chakra... - gondolta Hiddan, és nekem támadt.
- Katon: Houenka - Láng Liliom! - mondta, és tüzet fújt.
- Kaiten! - és hárítottam a támadást.
- Any*d! - ordított Hiddan, és a kaszával csapott egyet, amit Aka Seiduval védtem.
- Kessei Sike no Jutsu - Elemi vihar! - ordítottam, és villámök között a földbe szúrtam a katanat. A villámok cikázni kezdtek, Hiddan kezdett elmerülni a sárban. Ekkor tűz söpört végig, és az eső is zuhogni kezdett. A szél szinte vágott.
- Mi a fene?! - üvöltötte, és felém dobta a kaszát, ami meg is vágott a kezemnél. Gyorsan egy kört, benne egy háromszöggel formát vésett a sárba, és lenyalta a véremet.
- Ba*zki! - üvöltöttem, és Hiddan a lábába szúrt egy dárdát.
- Áhh! - és a lábamhoz kaptam. Egy kunait dobtam felé, amit könnyen hárított. Most a másik lábába is szúrt.
~ A testemet irányítja... De mi lesz ha nem az én testem? Áh... Hideko ez túl nagy kockázat! De meg kell tenned... - gondolkodtam, és az ötödik szintre léptem. Sárkánnyá alakultam, amire már nem hatott Jashin jutsu. Az idő viszont kevés volt. Elkezdtem ütni, és rasengant formáltam, ami ezúttal fekete volt.
- Rohadék! - ordított rám a férfi, és menekülni kezdett. Az utolsó másodpercekben, egy chakra elfojtót tettem a kezemre, így emberi alakot öltöttem. Kezdtem kimerülni, így jobbnak láttam, ha futni hagyom Hiddant. Amint láttam, Shun is ezt tette...
- Nos, srácok, ideje indulni... Otthon jó sok dolgunk lesz. Kormányzó úr, innen már magára bízom. - mondtam reggel, és elbúcsúztunk a kormányzótól, és embereitől.
- Szerintem ez simán lehetett volna S szintű küldetés is. - zsörtölődött Kisame, és már csak pár méterre voltunk a kaputól...
//Folyt. Köv. Konoha kapuja.
//