Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Yukigakure - Kapu

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

Hozzászólások száma : 200

Yukigakure - Kapu Empty
TémanyitásTárgy: Yukigakure - Kapu   Yukigakure - Kapu I_icon_minitimePént. Júl. 03, 2009 4:01 pm

Yukigakure kapuja.
Vissza az elejére Go down
https://narutofrpg.hungarianforum.com
Vendég
Vendég

Yukigakure - Kapu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yukigakure - Kapu   Yukigakure - Kapu I_icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 8:11 pm

Miután a Hokage-sama behívott és elmondta a küldetésem ami számomra elég nehéz lesz mivel még csak Genin vagyok de megoldom. Miután elindultam csak a rossz gondolatok jártak a fejembe.
~ Mi van ha meg fogok halni? de az nem lehet hiszen a kekkei genkaiom is a segítségemre lesz.
Ezek után csak mentem a Hó országa felé. De hirtelen egy halott samurai feküdt előttem.
- Jézusom ez meg mi?- ugrottam hátra de nem vesztegethettem az időt hiszen szükségük van rám azzal remegő lábbal tovább mentem de ott is belebotlottam egy hullába csak ez most ninja volt.
- Vajon mi lesz ezen a küldetésen? Mert egy kicsit betojtam az tény de hát nem adhatom fel pár hulla miatt- Miután ezt végig mondtam, mindenem elkezdett remegni.
~ A francba így sose érek oda~ Gondoltam mire megpróbáltam tovább menni de a remegés miatt össze estem.
~ Ez így nem lesz jó..~ Gondoltam majd egy kunaial megszúrtam az ujjam, hogy eltereljem a figyelmemet a hullákról. Csodálatos módon abbamaradt a remegés ezért tovább tudtam menni. Miután megérkeztem a Hó országának határához pár mozgó alakot láttam ezért előhúztam 5 dinamitot de nem dobtam el mert ráismertem a ninjákra meg egy fura alakra.
~ Három Konohai és egy fura alak biztos, hogy ide kellett jönnöm.~ Gondoltam azzal elraktam a dinamitokat és oda siettem hozzájuk. De csak akkor vettem észre, hogy harcolnak de van aki már végzett. Miután az utolsó is végzet elindultam feléjük de erre megszólított az egyik:
- Hát te?? Mit keresel itt a Hó ország határán? Megőrültél?
- De hát a Hokage-sama küld...
- El kellett volna utasítanod a küldetést! Miért nem érveltél?
- Én érveltem, de....
- Vigyázz!-lökött félre, majd odanéztem és láttam, egy kinyúló kezet.
- Kage Bunshin no jutsu! Állj a hátam mögé.- Mondta az ismeretlen majd
Körbevett a klónjaival.
- Tsuna. Gyorsan siess a kormányzóhoz! Védd meg!- Ordította egy másik.
De ekkor átalakult egy sárkánnyá és össze vissza verte az ellenfeleit.
-Shidatatsu!!! Segítssss!!! - ordította.
- Értettem főnök! - kiáltotta a sárkány és kézjeleket mutatott.
- Dai Don Doragon! - mondta és a hasára csapott. Visszaalakult emberi testébe és ájultan esett össze.
A Határon minden eltűnt. Pusztítás, kráterek és egy csomó víz volt. A kormányzó, és az emberei közül 16 túlélte Kisame is ájultan feküdt, hátában egy dárdával. Shun, kisebb-nagyobb sérülésekkel megúszta. Én egy két karcolással végigvittem a dolgot. És a karaván, szétütve, fáradtan, éhesen elindult Yukigakure felé...

// Bocsi,hogy ide írtam de nem voltam itt :S//
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Hozzászólások száma : 55

Yukigakure - Kapu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yukigakure - Kapu   Yukigakure - Kapu I_icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 10:16 pm

Miután elájultam és vége volt a harcnak fojtattuk az utunkat. Én egész végig ájuétan utaztam Shun hátán míg Hideko hátán utazott az elenfelem eszméletlenül. Elértük a kaput amin miután átmentünk megszáltunk a helyi fogadóban ahol Shun meggyógyította a hátamon keletkezett nyilt sebet. Hideko és Shun egy szobában míg én és a nő egy másik, egyágyas szobában. Mikor magamhoz tértem az ágyban voltam átöltöztetve egy köntösbe és melletem feküdt az elenfelem is egy köntösben. Észre vettem és gyorsan felpatantam. ~Baszus mifojik itt. Kinek volt ez a hülye ötlete, hogy pont ő mellé tet egy szobába, és egyáltalán kivetkőztetett le? Ha ez Hideko ötlete volt kitekerem a nyakát. Teljesen vörös fejjel ültem a nő mellet meglepődve, hogy netalán ő vetkőztetett át. Elkezdett ébredezni ő is.
-Ő szija Kisi. Hát végre magadhoz tértél.
-Amm. Nem számítottam arra, hogy te még itt leszel. Azt hittem, hogy te zsoldos vagy.
-Nyugalom megváltoztam. Már megöltétek a társaimat úgy, hogy nincs okom zsoldosnak maradni. Megyek veletek Konohába.
-Az igazat megvalva örülök a hírnek, de ki vetkőztetett át köntösbe? Erre a kérdésre elkezdet rám mászni.
-Hát Kisi ami azt illeti.Közeledett felém erotikusan.
-Nem én voltam csik viceltem. Na én megyek át öltözni. Addig te is öltözz itt át.
-Azért ne parancsolgas mert tudomásom szerint én nyertem a csatánkat.
-Ez igaz, de én vagyok az idősebb. Amúgy is nem akartalak megsérteni. Kis pukancs. Na, de én tényleg megyek öltözni. Majd találkozunk
~Végre egy kis nyugalom. Ideje felöltözni. Átöltöztem és vártam, hogy kijöjjön a fürdőböl és végre kinyilt az ajtó.
-Na végre mi tartott edd.. Elakadt a szavam mert teljesen más ruha volt rajta mint ami a harcunkkor.

Yukigakure - Kapu 180742

-Elakadt a szavad Kisi? Na ne légy ien szégyenlős. Hát már nem is nézek ki jól?
-De de de de. Nagyon jól nézel ki.
-Köszönöm. És mosolygott egyet.
-Gyere menyünk Kisi.
-Rendben, de mi a teljes neved?
-Ó hátmég nem mondtam a nevem Natsuki Yumi.
-A te neved is szép nem csak az enyém.
-Amúgy bocs, hogy a harcban olyan hülyén viselkedtem. Csak el akartam terelni a figyelmedet. Viszont tényleg kezdesz tedszeni nekem.
-Tudod mit. Te is kezdesz nekem tedszeni.

A hozzászólást Kisame Akasumi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 13, 2009 12:24 pm-kor.
Kazuma Shun

Kazuma Shun

Hozzászólások száma : 27

Yukigakure - Kapu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yukigakure - Kapu   Yukigakure - Kapu I_icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 11:04 pm

A végkimerültség határait súroltam, mivel ma már 3 embert is meggyógyítottam. Plusz még Kisamet és egész úton a hátamon cipeltem.
~ Hmmm...Érdekes..Csak én meg Hideko bírtuk ki ezt a küldetést?-gondoltam miközben már majdnem összeestem.
- Yukigakure kapuja!- kiáltotta el magát valamelyik őr.
- Huuuhuhúúúúúúúú!!- rikkantot el magam a megkönnyebüléstől.
Ezután egy hotelben "állomásozhattunk" egy ideig. Mi Hidekoval egy szobában Kisame és az új "jövevény" külön-külön. Hidekoval elbeszélgettünk a szobába. Kérdeztem tőle valamit, amire válaszolt is:
- Hát tudod Shun...Hé Shun!-kiáltott.
Kiáltott hiszen én közben elájultam a végkimerültségtől. Ez volt amit utoljára hallottam. Szerencsére az ágyamon ültem ezért puhára estem, de nagyon kivoltam...Azelőtt fájt mindkét karom és a fejem is majd szétszakadt...
Ajánlott tartalom

Yukigakure - Kapu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yukigakure - Kapu   Yukigakure - Kapu I_icon_minitime

Yukigakure - Kapu
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Yukigakure - Utcák
» Yukigakure - Fogadó
» Yukigakure - Étterem
» Yukigakure - Kórház
» Kusagakure - Kapu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Hó országa :: Yukigakure-
Ugrás: