Név: Fumetsu Kyuusaisha
Kaszt: genin
Nem: fiú
Kinézet: 154 cm magas, szőkés barna hajú, barna szemű normál testalkatú fiú
Felszerelés: hátizsák,
egy háromvégű kunai, a mestertől kapott tekercs, egy üres tekercs,
Chakra beálítotság: Villám
Jutsuk: rejtőző köd jutsu, dinamikus akció, levelet hordó szél, táncoló levél árnyék, csendes gyilkosság
Előtörténet:
14 éve januárban, a Skarlát országában születtem shugakure szélén. Apám és Anyám, mint szinte mindenki a környéken marhákat és lovakat tenyésztenek, de én nem igazán voltam ezért oda inkább valami izgalmasabb munkára vágytam. Egyszer, amikor a marhákat legeltetem megbotlottam valamiben valami késszerűség volt, akkor még nem tudtam, hogy mi az, de haza vittem és megmutattam apának, de ő sem tudta hogy mi az ezért azt mondta, hogy megtarthatom.
Telt-múlt az idő és eljött az idő hogy megint be menyünk a piacra vásárolni és eladni, amit kell. Szerettem bemenni a városba, mert mindig elhaladtunk a ninja akadémia mellett és a kerítésen át láttam a kiképző pályát, és ha szerencsém volt még láthattam azt is, hogy az-az 1-2 diák éppen kint gyakorol, mindig kérdezgettem apát, hogy mikor mehetek én is tanulni de, csak annyit mondott, hogy ha idősebb leszel kis fiam. Miután megérkeztünk a piacra apa elment hogy eladja azt a hat marhát, amit hoztunk, és nekem azt mondta, hogy menjek, nézzek körül kicsit és vegyem, meg ami anyának kell. Persze ez általában csak valami apróság volt így most is hamar megvettem, ami kellett és így maradt elég időm, arra hogy elszaladjak a ninja akadémiához. Az ott lévő két épp egy olyasmi kést dobálgatott, mint az enyém a színe is ugyan olyan volt csak az övéknek egy vége volt, de nem értem rá sokat nézelődni, mert vissza kellett mennem apához. Miután haza értünk én is megpróbáltam a késemet az istálló oldalába de nem igazán sikerült. Egyszer, amikor nagyon elmerültem a kés dobálás tanulásában és nem figyeltem egy férfi szólalt meg mögülem.
- Ne olyan mereven kicsit lazábban a csuklódat és úgy menni fog.
*ekkor megijedtem és elejtettem a kést.
- Héj vigyázz arra kunai-ra ilyet nem kapsz minden hol ne, hogy elhagyd!
*egy pillanatra megálltam és gondolkodtam, hogy ki lehet ez, és mit akar de, látszott rajta hogy nem akar bántani, ezért megnyugodtam és felvettem a kunait a földről.
- Szóval ez egy kunai,
*kérdeztem érdeklődve.
- Igen rádásul nem is egy sima, hanem egy háromvégű, amit nem osztogatnak minden sarkon.
- Igen ezt én is gondoltam, mert az akadémián sem ilyenekkel gyakoroltak.
- Te is a ninja akadémián tanulsz?
- Nem apa szerint még nem vagyok elég idős.
- Szerintem pedig már régen tanulhatnál ott hány éves is vagy?
- Nyolc.
- Hát akkor már tanulhatnál ott. Nincs kedven beiratkozni?
- De igen lenne csak apa, nem hiszem, hogy engedni fogja.
- Nyugi ezt majd én elintézem, beszélek apáddal rendben?
- Igen az ó lenne.
*mondtam az idegennek, és oda vezettem apához. Miután nem tudom, hogy az idegen meg győzte apát és anyát, azt mondta, hogy holnap vár az akadémiában. Másnap apáék bevittek az akadémiához és azt mondták, hogy az a férfi lesz a tanárom, aki tegnap nálunk volt, és amíg az akadémián tanulok az akadémiától nem messze lévő lakónegyedben, fogok lakni rádásul egyedül úgy, hogy vigyázzak magamra nehogy bajom essen. Miután elmentek bementem az akadémiára. Teltek az évek én pedig egész jól fejlődtem lassan eljött a vizsga ideje a feladatok egyszerűek voltak az egyik az volt, hogy a be kell mutatni a rejtőző köd jutsut a másik, pedig az volt hogy le kell győzni egy másik diákot és kettőnk közül, csak az kapja meg a genin rangot, aki nyer. Nekem sajnos a legjobb barátommal kellet küzdenem és én nem akartam, hogy ő veszítsen de, én sem hagyhattam magam, de megbeszéltük hogy akárki is nyer, megmarad a barátságunk ezután mind ketten erőnkön felül teljesítettünk. A végén mindketten a rejtőző köd jutsut használtuk így csak a hallásunkra támaszkodhattunk de, mivel a tanárom írt nekem egy tekercset, amiben különböző jutsuk voltak leírva közöttük a csendes gyilkosság jutsu is így én hang nélkül mozoghattam utána a dinamikus akció nevű taijutsut használtam, amivel ki ütöttem és így genin lehettem, és most várom, hogy elhelyezzenek egy csapatban.