Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

A Mizukage Palotája

Go down 
SzerzőÜzenet
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

A Mizukage Palotája Empty
TémanyitásTárgy: A Mizukage Palotája   A Mizukage Palotája I_icon_minitimeSzer. Okt. 28, 2009 1:54 pm

Itt él a Mizukage.
Vissza az elejére Go down
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

A Mizukage Palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Mizukage Palotája   A Mizukage Palotája I_icon_minitimeSzer. Okt. 28, 2009 2:13 pm

A lépcsőn feküdtem. A felsőm ujjával letöröltem a vért, ami az arcomra tapadt.
- Mi az hogy...? - kérdezte Madara, ám a estemből farönk lett.
- Mi a fene?! - morogta a Mizukage, és akiválta a Sharinganját. (azt az egyet ami maradt neki)
Körbe nézett a szobában. Sehol senki.
Lassan másztam Aka Seiduhoz...
- Így jobb lesz nem? - kérdeztem mély hangon, és a földhöz vágtam egy füstbombát. A szobában szinte fullasztóvá vált a kék füst. Sötétség volt. Madara Sharinganja sem látott át a hatalmas füstön, és sötéten. Bal kezemmel erősen szorítottam az oldalamat. Eléggé erősen véreztem. Az ügyetlenebbik, jobb kezemben tartottam a kardot.
~ Byakugan! - mondtam magamban, majd kiszúrtam Madarát.
- Az utolsó őrző végez a halhatatlannal! - ordítottam, majd egy szaltóval csapni készültem.
- Elsöprő fény! - ordítotam, és a kard pengéje sárgára, majd fehérre színeződött, Madarát a falnak vágta.
A falnak csapódott holttest varjakká repült szét.
~ A szeme? - gondoltam magamban.
- Hiszen nem is néztem bele... hogy babonázot meg?! - kérdeztem magamtól, és kerestem a férfi. Hármat is találtam. És akkor láttam meg a fekvő Kurosunát.
- A rohadt k*va élebe! - üvöltöem, és kikapcsoltam a chakrakeringést. Megszűnt a genjutsu.
- Ni Doragon Noroi! A Hat Bölcs! - kiáltottam, mire a hatalmas köralakú szobában hat sárkány jelen meg.
- A Sárkányok Dala! - kiáltottam mire a sárkányok szájából a saját elemük sugárzott ki. Madarát több oldalról ütés érte.
- Sose! Sose bánts nálad gyengébbeket! - lihegtem, és fölkaptam az ájult Kurosunát. A sárkányokat föloszlattam. Nem győztem le Madará, nem tudtam volna legyőzni... De lelassítottam. A fejemben fény gyúlt. Nem érdekelt, meghalok, vagy mi lesz velem. Kifelé menekültem az ablakon keresztül. Magamhoz szorítottam a fiút, majd levetettem magam a mélybe. Hátamra érkeztem, majd elengedtem a fiút, így kigurultam az esést. Madara utánunk jött. Katanával támadott, amit sikerült védenem. Ismét megragadtam a chuunint, és tovább rohantam. A kapuban szamurájok álltak. Ekkor láttam meg a két genint!
- Fuumesu! Jaszami! Rohanjatok! - ordítottam, mikor a két fiú végzett az őrökkel...

//Mindenki + 500 yen, + 100 tp, + 1 szabadon választott ai jutsu! //
//Fuumetsu folytatja a Konohai kórházban! Nyugodjatok meg, a háborúnak még nincs vége! Very Happy//
Vissza az elejére Go down

A Mizukage Palotája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Mizukage Irodája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Víz országa :: Kirigakure-
Ugrás: