| Jutsu kitalálása | |
|
+6Omori Onkei Sasuke 2010 Hideko Juhai Kamura Kisame Akasumi Uzumaki Naruto 10 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Uzumaki Naruto Admin
Hozzászólások száma : 121 Join date : 2009. Jul. 01.
| Tárgy: Jutsu kitalálása Szer. Okt. 28, 2009 11:28 am | |
| Ide írjátok le a saját magatok által kitalált jutsut. Legyen az gen, tai vagy nin jutsu. | |
|
| |
Kisame Akasumi
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2009. Jul. 02.
| Tárgy: Re: Jutsu kitalálása Szer. Okt. 28, 2009 11:35 am | |
| Helló. 3 saját jutsut találtam ki. Az első tehát ha gond van akkor csak szólni kell.
Katon: Kasai Kuma ( Tűz stílus tűz Maci) Elem: Tűz Szint: C Leírás: Ez a lény csak addig tart míg a használó bírja chakrával. Kézjelek elmutogatása után a használó a földre vagy akármire rakja a kezét és chakrát vezet oda majd ezt vegyíti egy kis tűzzel vagy tüzes chakrával. Vagy meggyújt valamit és oda rakja be a kezét amibe chakrát vezet.Majd a chakra alakot ölt fel a tűz és a chakra keverékből egy medve jön létre. Mivel chaka is van benne az alap tűz jutsukat tudja használni kézjelek nélkül. Beszélni nem tud és önálló élete sincs mert nem idézett állat. Megkötés: Ryutsubu Kekkei Genkai
Katon: Kasai Busou ( Tűz stílus: tűz fegyverzet ) Elem: Tűz Szint: C Leírás: A tüzes chakrát a kezemen keresztül kiengedem és akármilyen fegyverré lehet alakítani. Dárda, katana, wakizasi, kunai, shuriken stb, de használhatom két kézben is akármit. Pajzsot is tudok csinálni, de teljes páncélzatot nemigazán mert genninként kevés hozzá a chakrám. Lehetséges belevezetni a a tűzchakrát más fegyverbe és így olyan mintha tűzből lenne az egész fegyver.A Ryutsubunak köszönhetően nem éget meg ez a fajta tűz viszont mindenki mást igen. Ezt a jutsut az előzővel együtt is lehet használni vagyis. Meglovagolom a medvét közben használom a tűzfegyverzetet. Sok chakrát kivesz az emberből ha mindkettőt fent kell tartani, de a Kekkei Genkaiomnak köszönhetően kevés chakra kell hozzá ezért elég sokáig fent tudom tartani mind a két jutsut. Megkötés: Ryutsubu Kekkei Genkai
Ninpo: ryuuhane ( ninjaművészet: sárkányszárny ) Elem: nincs Szint: D Leírás: A kézjelek után a saját két vállra kell tenni a tenyerünket. Utána két sárkányszárny fog kinőni a hátunkból. Így már lehet repülni és különféle jutsukat is el lehet végezni a szárnyal. Leginkább szél elemű jutsukat. A lehető legjobb kombináció egy tűz stílusú jutsuhoz. A szárnyat ugyan úgy chakra járja át. A külsejét kemény pikkely borítja ami ellen a használó szintjével egyenlő jutsuknak. Ezért pajzsként is lehet használni úgy, hogy lefeded a testedet. Megkötés: Ryutsubu Kekkei Genkai
Remélem elfogadható. | |
|
| |
Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Jutsu kitalálása Szer. Okt. 28, 2009 1:11 pm | |
| Elfogadom őket! Jó kis jutsuk, de 1.re csak a D szintűt tudod, a többit utána kell tanulnod magadtól/tekercsből! | |
|
| |
Sasuke 2010
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2010. May. 01.
| Tárgy: jutsu Szomb. Május 01, 2010 2:42 pm | |
| Én kitaláltam egy olyan jutsut hogy tűz stílus bivaly jutsu. Ezt belehet vetni minden módban és nem lehet kikerülni, mindent feléget körülötte. Igaz nagyon sok csakrát elszív, de a kéz jelek elmutogatása után. (Akit érdekel hogy milyen kézjelek kellenek hozzá irjon nekem:) ) Szint:A
Meg van még egy. Tűz stílus tűz kígyó: Három kéz jel szükséges és addig üldözi az ellenfelet míg el nem éri és nagyon súlyos sérülést okoz. Ez is letablóz utána. Sok csakrát vesz igénybe. Szint:S | |
|
| |
Onkei
Hozzászólások száma : 39 Join date : 2009. Nov. 05. Age : 37 Tartózkodási hely : Konohagakure
| Tárgy: Re: Jutsu kitalálása Pént. Jún. 04, 2010 3:20 pm | |
| A másodiknak kicsit Soryuha szaga van! | |
|
| |
Omori
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2010. Jun. 04. Age : 27 Tartózkodási hely : Fű országa
| Tárgy: Re: Jutsu kitalálása Pént. Jún. 04, 2010 3:22 pm | |
| Üdv! Az én jutsum tulajdonképpen a fürgébb test továbbfejlsztése a neve: Isteni sebesség Elentől független techika. Arrólszól hogy a technika felhasználója olyan sebesség birtokosa lehet amiről csak egy halandó álmodni se merne.A másodperc töredéke alatt kilómétereket megtenni, vagy a ledület segítségével egy simpla ütés segítségével hatalmas károkat okozni az ellenfél testében Természetesen S szintű technika. Mivel még geninke vagyok nem tudom megtanulni, de azért addíg is levédve | |
|
| |
uchiha kevin
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2010. Jun. 26. Tartózkodási hely : tűz országa
| Tárgy: jutsuk Szomb. Jún. 26, 2010 6:13 pm | |
| Kitaláltam egy olyan idézés amihez le kell győzni a lényt és úgy neveztem el hogy Abaderacu és miután legyőzted lehet csak vele szövetséget kötni és meg idézd őt.
Meg van egy olyan jutsuk amit csak úgy neveztem el a lélek terror. Tiltott jutsu mind a kettő, Szint : S szintűek és mind a kettő teljesen elveszi a chakrádat. | |
|
| |
uchiha kevin
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2010. Jun. 26. Tartózkodási hely : tűz országa
| Tárgy: Re: Jutsu kitalálása Szomb. Jún. 26, 2010 6:16 pm | |
| Meg még van olyan amit úgy neveztem el végtelen tér. Genjutsu és olyan csontig hatoló félelem fogja el az ellenfelet ami megtöri teljesen, csak is uchiháknak ajánlott használni mert akinek nincsen sharinganja abból nagyon sokat kivesz ez a technika. Szint:S (aki kiváncsi még a többire meg a kézjelekre is hozzá szóljon | |
|
| |
Hitoroshi Daisuke
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2009. Oct. 29.
| Tárgy: Re: Jutsu kitalálása Vas. Júl. 04, 2010 11:03 am | |
| Üdv ^^ Tudom, hogy nem lenne szabad ide beírnom ilyen jellegű hszt, de egy kicsit zavarja a szemem. 1.) Kedves Uchiha Kevin.. nem is tudtam, hogy a Kevin az japán hangzású :/ 2.) ha jól tudom ide csak olyan karakterek írhatnak be akiknek van elfogadott előtörténete. Még egyszer bocsánatot kérek, hogy csak így beírtam, de még egyszer mondom, hogy kicsit szúrta a szemem.! | |
|
| |
uchiha kevin
| Tárgy: Re: Jutsu kitalálása Hétf. Júl. 05, 2010 10:12 am | |
| tudom csak a kevin név valahogy megragadt bennem, de eredetileg doucuky uchihát akartam írni. | |
|
| |
fefe1200
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2011. Dec. 02.
| Tárgy: Jutsum Pént. Dec. 02, 2011 10:17 pm | |
| Hello mindenkinek! jutsu eleme: ninpo fajtája: pecsét neve: Lángpecsét jutsu Bemutatás/Leírás: Ha valaki ráteszi x,y személyekre ezt a pecsétet, akkor akármikor aktiválhatja, és az aktiválása után a testéből kitörő lángcsóvák, akár az amaterasu, amig áldoztatát meg nem semmisíti, addig nem tűnik el, nem lehet eloltani. A láng színe természetesen a sárgás vöröses.Eközben az áldozat csakráját is égeti el, szívja ki. szint: S , de még azok közül is az egyik legerősebb megkötés: sima ninjutsu
Ennyi lenne, nem bánom, ha nem megfelelő, de azért nem lenne baj!
| |
|
| |
fefe1200
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2011. Dec. 02.
| Tárgy: Jutsum Pént. Dec. 02, 2011 10:19 pm | |
| Hello mindenkinek! jutsu eleme: ninpo fajtája: pecsét neve: Lángpecsét jutsu Bemutatás/Leírás: Ha valaki ráteszi x,y személyekre ezt a pecsétet, akkor akármikor aktiválhatja, és az aktiválása után a testéből kitörő lángcsóvák, akár az amaterasu, amig áldoztatát meg nem semmisíti, addig nem tűnik el, nem lehet eloltani. A láng színe természetesen a sárgás vöröses.Eközben az áldozat csakráját is égeti el, szívja ki. szint: S , de még azok közül is az egyik legerősebb megkötés: sima ninjutsu
Ennyi lenne, nem bánom, ha nem megfelelő, de azért nem lenne baj!
| |
|
| |
Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Jutsu kitalálása Szomb. Nov. 01, 2014 8:28 pm | |
| Mit beszélsz? Takarodj innen a kurva anyádba! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Jutsu kitalálása | |
| |
|
| |
| Jutsu kitalálása | |
|