Jaszami Omirune
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2009. Sep. 23. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Jaszami Orimune Szer. Szept. 23, 2009 8:01 pm | |
| Név: Jaszami Orimune
Kor:12
Chakra beállítottság: Szél
Jutsuk: Az alapok, levelet hordó szél, Sennen Goroshi, Fūton: Daitoppa-Szél Áttörés Jutsu, Fusajin no Jutsu - Por Szél Technika
Falu: Konohagakure
Kinézet: Közepes test alkatú 155 cm magas fiú. A ruházata fekete hogy könnyebben rejtőzködjön az arcán még egy kendő is van hogy még nehezebb legyen észrevenni. A szemei sötét barnák, amik mindig higgadtságot tükröznek még akkor is ha ő maga nem az.
Felszerelés: 10 Kunai 15 shuriken és egy wakizashi továbbá 3 robbanó cetli
Előtörténet: A nevem Jaszami Orimune de hívj csak Jaszaminak.12 éve születettem Konohágakurában a szüleim mind ketten nindzsák voltak. Anya medikus míg apa egy elit jonin de 2 éves koromban mind meghaltak egy merénylet által. Sosem tudtam meg ki volt a gyilkos. Nevelő szüleim megpróbáltak másnak nevelni de mindig is nindzsa akartam lenni amiben nem tudtak megakadályozni. Mindig is kedves beszédes barátkozó típusú fiúnak ismertem magam, de ki nem állhatom ha valaki lekezelően bánik velem. Ilyenkor szörnyen fel tudom kapni a vizet ami gyakran rosszul sül el vagy neki vagy ha peches vagyok akkor nekem. 6 éves koromban be kerültem a nindzsa akadémiára és ott el kezdtem a nindzsásodást tanulni de az elmélet szörnyen ment. Egyszerűen nem értettem a bonyolultabbnál bonyolultabb szövegeket és ezért gyakran bukásra álltam. Jó néhány barátot is találtam de a tanárok sosem jöttek be nekem. -Bla, bla, bla. Sensei mikor jön a gyakorlat mert baromira unalmas tetszik lenni!-Ezeknek a beszólásoknak általában egy kemény büntetés a jutalma de azért sem szoktam le az ilyen beszéd stílusról mert imádtam amikor a sensej erei kidudorodnak a homlokán hahaha. Sokat gyakoroltam a különböző technikákat amiket az iskolában tanultam de az elméleti részek még mindig szörnyen sikerültek ezért 2-szer is megbuktam a záró vizsgákon az 1-es eredmények miatt. Így hát kénytelen voltam megállás nélkül tanulni az edzéseim között. Nap mint nap gyakoroltam és a tanulás is viszonylag jól ment már. A záró vizsga jött. A tesztek hosszadalmasnak és kimerítőnek bizonyultak. A gyakorlati vizsgákon főleg a genjutsuk sikerültek rosszul amik sosem mentek nekem igazából, de azért elég jó eredménnyel zártam. A tajjutsuban viszont már annál inkább helyt álltam, a célzásom is viszonylag jó volt amikor a shuriken dobásra került sor, de a legjobban a ninjutsuk sikerültek. A klónjaim hatalmas sikert arattak. A helycsere pazar volt és a Datioppat jutsu valóban elsöprő volt. Így sikerült átjutnom a vizsgákon. Geninként újult erővel vágok neki a világnak. -Hurrrá! Ninja vagyok!
A hozzászólást Jaszami Omirune összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 24, 2009 8:14 pm-kor. | |
|
Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Jaszami Orimune Csüt. Szept. 24, 2009 5:33 pm | |
| Üdv az olalon! Volt egy pár hibád, de semmi komolyabb, de azért amit tudsz javítsd(ajánlom a Word-ot). Az előtörténeted tetszett, és nem is rövid azaz: ELFOGADOM!
Szint: 2. (gennin) Jen: 2000 Tp: 0 (alap)
Mivel még nagyon az elején vagyunk választhatsz 3 Gen- vagy Taijutsut illetve 2 jutsut. (persze D-C erősségüt)
Írhatod az adatlapod! | |
|