Naruto Rasengan FRPG Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!! |
|
| Tűz ország határai | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Tűz ország határai Csüt. Júl. 02, 2009 8:15 pm | |
| Tűz országának a határai. | |
| | | Rin Hayako
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2009. Jul. 07.
| Tárgy: Re: Tűz ország határai Vas. Aug. 30, 2009 11:28 am | |
| Miután a Hokagetól kaptam a küldetésem, a határokhoz értem. - Nocsak-Nocsak! Kit látnak szemeim! - hallatszott egy férfi hangja. - Ki vagy? - kérdeztem gyanakvóan. A fa ágáról egy szökött Homok ninja ugrott le. - Szervusz cicám... - mondta sandán a férfi, és elkapta a két karomat. - Mi a frász?! - kiáltottam, és egy kunait szúrtam a lábába. A fickó fölordított majd kézjeleket formált. - Dögölj meg! - ordította indulatosan, majd homok klónokat formált. - Hehehe! Ez ide nem elég! - nevettem, és árnyékklónokat csináltam. A klónok verekedni kezdtek. A levegőbe ugrottam, és tűzgolyó jutsut alkalmazva porrá égettem az összeset. - Micsoda egy pofátlan! - rántottam meg a vállamat, és tovább indultam a Szél országa felé. | |
| | | Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Tűz ország határai Vas. Aug. 30, 2009 11:31 am | |
| Hideko senpai úgy döntött, hogy nekünk sietnünk kell, ezért leváltunk a többiektől. Pár méterről még mosolyogva, behunyt szemmel integettem vissza nekik. - Szervusztok! Örülök, hogy megismertelek benneteket!- kiáltottam. Még egy idegig hátratekintgettem, de utána már csak az útra koncentrálódott a figyelmem. - Ja, amúgy köszönöm, amiért elviszel magaddal világot látni. Ha Konohában maradok, bizonyára nem olyan sokat tudtam volna fejlődni.- szólaltam meg sétálás közben. ~ Bár kíváncsi vagyok mit tartogat számomra a jövő...~ merengtem. Idő elteltével megérkeztünk a Tűz Országának a határához. - Melyik országba megyünk először?- kérdeztem, mialatt megvakartam a tarkómat, s érdeklődő képet vágva néztem Hideko senpaira. | |
| | | Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Tűz ország határai Vas. Aug. 30, 2009 11:37 am | |
| - Nos... A Szél országán megyünk keresztül, először. Csak, oda érdemesebb éjjel menni, mert nappal nagy a forróság. - mondtam, és ledobtam a táskámat egy fa tövébe. - Addig viszont tanulhatnál egy új jutsut, ha kedved van! - Mosolyogtam, és vártam a fiú válaszát. Eközben az égre néztem, és elmerengtem az el-el kúszó bárányfelhők szűz fehérségének látványában. A szél csak szellőként jelentkezett ami a már látótávolságon belüli sivatagban felerősödött. Szép lassan homokbuckákat formált, a szinte víz puhaságú homokból. Most még ennek a fának az árnyékában ültem, Kodama válaszát várva... | |
| | | Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Tűz ország határai Vas. Aug. 30, 2009 12:04 pm | |
| A kérdésemre nem sokkal később már érkezett is a válasz: - Nos... A Szél országán megyünk keresztül, először. Csak, oda érdemesebb éjjel menni, mert nappal nagy a forróság. - Aha. Rendben van. Úgy hallottam arrafelé elég veszélyes homokviharok szoktak lenni, szóval tényleg estefelé kellene mennünk.- helyeseltem a senpai gondolatát, utána pedig nyújtóztam egyet, majd táskámat az egyik fa tövébe raktam. - Addig viszont tanulhatnál egy új jutsut, ha kedved van!- ajánlotta fel Hideko senpai. Erre a mondatra rögtön odakaptam a szemem. - Naa, ez már azért jobban hangzik, mint a pihenés.- jelent meg arcomon a félmosoly, s lanna odaballagtam a fához, ahol Hideko senpai ücsörgött. - Akkor mire várunk?- kérdeztem tőle izgatottan. | |
| Tárgy: Re: Tűz ország határai Vas. Aug. 30, 2009 2:02 pm | |
| - Nos, ha már úgy is a Seidukkal foglalkozunk, van egy jutsu ami mindegyikre érvényes. És ez a Shikjo Buyo no Jutsu, más néven A Halál tánca. A lényege, hogy ha ezt a jutsut aktiválod, A célpont körül kard pengék jönnek a földből, és egy körbe zárják az ellenfelet. Ez egy amolyan blokkoló technika, aminek van 2. szintje is. A második szinten a már meglévő körön belül vékony, de halálos élességű pengék jönnek föl a földből, az ellenség lábát használhatatlanná téve, a földhöz szögezik. A harmadik szinten, az összes penge megnő, és szétnyílik, ezáltal, ha pontos mennyiséget, és ügyesen használjuk a chakránkat, egy dárda szerű kard vésődik a blokkolt ellenfél két karjába. Az ellenfél, olyan mintha egy kereszthez lenne kötve. Ezeket követve, egy bizonyos koreográfiában a pengék kör alakban hullámozni kezdenek, ami egy genjutsuként hathat az ellenfélre. Kábulatba ejti. Innen már több kiegészítő jutsuval lehet leszerelni, kivégezni az ellenfelet... - magyaráztam, és egy klónomon be is mutattam a jutsut. - A lényeg, hogy a karddal olvadj össze... - zártam végül a szót, majd gyakorolni kezdtünk Kodamával. A klónom játszotta az ellenfelet, ő a használót... | |
| | | Yoshizawa Kodama
| Tárgy: Re: Tűz ország határai Kedd Szept. 01, 2009 3:29 pm | |
| Miután Hideko senpai elmagyarázta, hogyan tudom alkalmazni azt a technikát. Hideko senpai klónja volt az ellenfelelem, de előtte eszembe jutott egy dolog. - Senpai! Úgy hallottam, ha valamit egy klón megtapasztal, akkor az kihat a gazdájára is. Szóval azt hiszem több esély lenne elsajátítani a technikát, ha használnék pár Kage Bunshint.- okoskodtam egy kicsit, miközben megvakartam az államat. - Kage Bunshin no Jutsu!- szólaltam meg kézpecsétek mutatása után. Előjött 15 Árnyék Klón, ugyanis többre nem voltam képes. Nem volt még nagy gyakorlatom ennek a technikának a terén, ráadásul nem rendelkezek még Chuunin szintű Chakrával sem. - Oké srácok! Próbáljatok minél jobban egyesülni a karddal!- szólítottam fel a hasonmásaimat. Mindannyian belekoncentráltuk a Chakránkat a Ninto Seidu(k)ba, s megjelent a lilásfekete tűz. ~ Na, úgy tűnik az első lépés megvan.~ gondoltam magamban. Ezt követően behunytuk a szemeinket, kizártuk a külvilágot a fejünkből, csakis arra összpontosítottunk, hogy a katanával eggyé váljunk. Idő közben rájöttem, ez hasonló, mint a Kenjutsu. Mikor már úgy éreztük, hogy elég alkalmas az idő, elkiáltottuk magunkat: - Ninto Seidu: Shikjo Buyo no Jutsu!! | |
| Tárgy: Re: Tűz ország határai Kedd Szept. 01, 2009 3:39 pm | |
| Egy darabig álltak ott. A fa tövénél ülve figyeltem az eseményeket. A Byakugant aktiváltam, ezáltal láttam mennyi fektetnek a jutsuba. ~ Ezaz Kodama, sikerülni fog. - gondoltam. A fűből, a klónok lábát átdöfve pengék lőttek ki, Amik 10 cmre fölemelkedtek, majd szögként leszögelték a lábfejeket. A klónjaim kiáltozni kezdtek. Kodama ugrálni kezdett örömében, én erre rákiáltottam. - Még egyszer! A második szint jön! - ordítottam sebesen, mire a fiú, és klónjai ismét elkezdték. - Ninto Seidu: Shikjo Buyo no Jutsu! 2. szint! Aktiválás! - kiáltották, mire a dárdák minden végtagját lefalazták az "ellenfélnek". - Jó! Tovább! - noszogattam Kodot, akinek már fogyóban volt a chakrája, és izzadni is kezdett. - Ninto Seidu: Shikjo Buyo no Jutsu! 3. szint! Aktiválás! - mondták ismét, mire a kardok szétváltak, és alig egy milliméterre a Hidekok mellkasa előtt megálltak. - Mondd ki: Befejezés! - morogtam, mire Kodama becsukta a szemét, és kimondta. - Befejezés! - a pengék átdöfték a klónokat, amikből köd lett. - Nagyszerű volt! Még ezt azért gyakorolni kell, hogy lendületesebben menjen, de mindent összevéve, fantasztikusan ügyes voltál! - Ráztam meg az ifjú Yoshizawa kezét... Már sötétedett. A szél lassan enyhült. A távoli sivatag, egy fekete tintafoltnak látszott. A Szarvasok erdejére kiült a köd, ami itt, a sivatag mellett, elillant...
//Folytasd az Udon no Kuninál! // | |
| | | Jaszami Omirune
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2009. Sep. 23. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Tűz ország határai Szer. Okt. 21, 2009 2:42 pm | |
| Miután megérkeztem az ország határhoz átlépve azt elindultam a Skarlát országba hogy ottani küldetésem teljesítsem. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tűz ország határai | |
| |
| | | | Tűz ország határai | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|