Naruto Rasengan FRPG Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!! |
|
| Udon no Kuni - Sivatag | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Hokage-sama Admin
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2009. Jul. 03.
| Tárgy: Udon no Kuni - Sivatag Hétf. Aug. 31, 2009 6:53 pm | |
| Udon no kuni, és a sivatag, egy és ugyan az. Egy hatalmas sivatag. Nappal akár 50 °c, éjjel viszont valamikor még a 10°c sem éri el. A homokviharok halálosak, és veszélyesek. | |
| | | Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Udon no Kuni - Sivatag Kedd Szept. 01, 2009 5:42 pm | |
| Miután sikerült elsajátítanom még egy Jutsut a Seidummal, köszönetet mondtam Hideko senpainak, majd úgy döntöttünk elindulunk. Nekivágtunk a hatalmas sivatagnak, ahol kissé már enyhült a szél. Ám ekkor már besötétedett. Éjszaka nem volt nagyon nehéz tájékozódni, mert a Hold és a csillagok fénye teljesen megvilágított mindent. Érdekes módon eléggé hideg volt a homoktengerben, ha nem hordanám mindig a pulóveremet, akkor bizonyára fáztam volna. - Nem igazán jártam még erre... Minden esetre jó lenne már biztonságos helyen lenni...- mondtam kicsit halkan, miközben két tenyeremre ráleheltem. Figyeltem a lábam elé, nehogy valami kígyó megmarjon, mert akkor aztán megnézhettem volna magamat. ~ Legalább a Hold szép ezen az éjjelen.~ töprengtem el az égre nézve. Egyre beljebb, s beljebb értünk a veszélyes sivatagban. - Úgy hallottam itt a homokvihar az ember legveszedelmesebb ellenfele.- szólaltam meg, utána sóhajtottam egyet. | |
| | | Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Udon no Kuni - Sivatag Kedd Szept. 01, 2009 6:48 pm | |
| Lassan törtünk beljebb és beljebb a szüntelen homokvilágban. Csend volt. Valahol egy szélcsengettyű csilingelt. Éppen csak lassan. Szünetenként meg-meg mozdította az enyhe szellő. A csillagok és a hold szüntelenül kísérte utunkat. A homok ropogott a lábunk alatt. - Nem igazán jártam még erre... Minden esetre jó lenne már biztonságos helyen lenni...- mormogta Kodama, mire nem adtam választ, csak hümmögtem egyet, kettőt. - Úgy hallottam itt a homokvihar az ember legveszedelmesebb ellenfele.- sóhajtotta kicsit később, erre már válaszoltam. - Ez igaz... De olykor olykor banditák is lehetnek a közelben... - mondtam, hiszen gyanúsnak találtam a csengettyűt. Lassan haladtunk tovább. A távolban pontok halmaza vonalat alkotott. ~ Karaván. - gondoltam, és nyugodtan sétáltunk tovább. A szekereket megközelítve erősödött a csengő hangja. Az egyik kocsira volt fölrakva. Alig egy méterre voltunk a szekerektől, mikor egy holttestet pillantottam meg a vezető kocsis helyén. A többi szekér is üres volt, a lovak erről tudomást sem véve mentek. - Hasra! - kiáltottam és ellöktem Kodamát. Alig pár centire a feje fölött húzott el két shuriken. Ebben a percben a testembe fúródott még négy, de a helyemben fatönk lett. A földből előmászott négy Missing - ninn. - Kod! Válassz egyet! - nevetem, eközben a földre csaptam a kezem... | |
| | | Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Udon no Kuni - Sivatag Szer. Szept. 02, 2009 7:44 pm | |
| Nyugodtan ballagtunk a sivatagban, mikor egy szekérre lettünk figyelmesek. Senki nem volt a közelében, ezt elég furcsának találtam. ~ Egy karaván, amit nem őriz senki... Ilyet még nem láttam. Ráadásul ez a hang... Gyanús nekem ez az egész.~ gondoltam magamban, miközben Hideko senpai mögött zsebre tett kézzel mentem. Ahogy elhaladtunk mellette a senpainak feltűnt, hogy a vezető helyén egy halott van. A karaván többi része szintúgy teljesen üres volt. - Hasra!- kiáltotta el magát Hideko senpai, amitől majdnem szívbajt kaptam. Megszoktam már ebben a sivatagban a csendet, erre jól elordította magát. Hirtelen ellökött a Jounin a fejem fölött pedig shurikenek száguldottak el. Négy beleállt Hideko senpaiba, de a helyén egy fatönk lett. ~ Kawarimi no Jutsu mi? Jó ötlet...~ merengtem. A föld alól négy missing- nin jelent meg. - Kod! Válassz egyet!- szólt a senpai nevetve. - Bízd csak ide!- bólintottam rá komoly arccal. Ezt követően rögtön aktiváltam a Kék Tűz Jutsut, valamint a Shunsin no Jutsut. Villám gyorsan odaugrottam a bal oldali legszélső shinobi elé. Előkaptam a két wakizashimat, majd vágásokat adtam le az irányába. Ő ügyesen védte őket két kunai késsel, de az én pengéim hosszabbnak bizonyultak, így meg tudtam vágni a mellkasát. - Te szemét kölyök!!!- rivallt rám hangosan a férfi, miközben vér csurgott ki a sebéből. - Ne ordíts nem vagyok süket!...- szóltam oda neki hideg hangon. ~ Úgy tűnik nem elég erősen csaptam oda neki... Több kell ide a wakizashiknál.~ töprengtem, azután a tokjukba helyeztem a fegyvereket. - Kage Bunshin no Jutsu!- mondtam, aztán megjelent mellettem három klón. Azonnal körbeálltuk négy fő égtáj felől a missing-nint, majd a lába elé hajítottunk egy kunait, melyen ninja drót volt. Kézpecsétek után egyszerre megszólaltunk: - Katon: Ryuuka no Jutsu! A drótokon végigszáguldottak a kék színű lángcsóvák. Majdnem elkapták a shinobit, de az így szólt: - Doton: Doroku Gaeshi!! Ekkor egy földből álló fal vette körül a fickót, ezért a támadásaink nem hatottak. Amint a lángok és a fal megszűnt, a shinobi előbújt. Pár pillanatra rá létrehozott öt Föld Klónt. Ezek a másolatok erősebbnek bizonyultak az én Árnyék Klónjaimnál, mert mire az én klónjaim elfogytak, neki még mindig maradt négy. ~ Fenébe... Ez így nem lesz jó.~ gondoltam magamban. Tudtam, gyorsan el kell intézzem a Föld klónokat, nehogy egy kombinációt hozzanak létre ellenem, mert akkor game over. Előhúztam hát a Ninto Seidut. Egyenként nem akartam rájuk támadni, hiszen akkor időt nyert volna ellenségem a gondolkodásra. A kardomon megjelent a lilás fekete tűz. - Ninto Seidu: Shikjo Buyo no Jutsu!- mondtam, utána pedig kardok szegezték le a földből készült másolatokat. - Micsoda??- kérdezte értetlenül a missing- nin. - Befejezés!- kiáltottam el magamat, ezt követően a másolatok megsemmisültek. - Fuuton: Daitoppa!- mondta kézpecséteket mutatva a missing- nin. A széllöketre nem számítottam, ezért rendesen hátrarepültem. A homokban bukfenceztem, és eléggé megzúzódott a testem. Kicsit nehézkesen álltam föl, s letöröltem az arcomról a vért. Két kunait hajítottam a shinobi lábához, amiken robbanó jegyzetek voltak. A robbanás következtében felgomolygott a por, így volt esélyem kitalálni valamit. ~ Szél elemet is használ... Ezt ki tudnám használni ellene. Meg is van!~ gondoltam magamban. Egy shurikent elhajítottam, nagyjából öt méterre magam elé. Létrehoztam két klónt, s arra utasítottam őket, hogy kövek legyenek a Henge no Jutsu segítségével. Amint elmúlt a felhő a férfit közelebb csalogattam, majd amikor elmúlt átlépte a shurikent, térde estem, úgy tettem, mintha nagyon megsérültem volna. - Hehe! Nem voltál rossz kölyök... Viszont most meg kell öljelek.- mosolyodott el gonoszan az ellenségem, majd újra kézjeleket mutatott: - Fuuton: Reppusho! Ismét egy óriási széllöket keletkezett, amely felém tartott. Ekkor gyorsan talpra álltam, a két klónom visszaváltozott emberi formába, majd mind a hárman jeleket mutogattunk. - Katon: Goukakyuu no Jutsu! Ezzel kilövelltünk a szánkból három darab kék színű tűzgolyót, melyek egy naggyá olvadtak össze, a Szél Elemű Jutsu pedig csak felgyorsította a támadást, mivel a Tűz üti a Szelet. A nagy lánglabda elsodorta a missing-nint, aki porrá égett. Alig maradt már Chakram, a klónokat feloszlattam, s térdre borultam. De erőt vettem magamon, eztán dobtam egy szaltót harci beállásban. Néztem, végzett-e már Hideko senpai.
| |
| | | Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Udon no Kuni - Sivatag Szer. Szept. 02, 2009 8:08 pm | |
| A kezemet a földre raktam, és pecsétek futottak föl a testemen. - Ni Noroi: Rodroganon Hikarimon - A Hat Bölcs! - ordítottam, és a földből hat hatalmas sárkány jött föl. - Mi a frász?!?! - vágódott hanyatt az ellenfél egyike, hiszen a másik kettő a föld alá bújt. - Ni Noroi: Oto-Doragon - Sárkányok dala! - kiáltottam, mire a hét sárkány a levegőbe fújt. - Szél! Tűz! Víz! Jég! Villám! Föld! Fény! - mondták sorban a sárkányok, és ebben a sorrendben ezek a golyók az ellenség közelébe csapódtak. - Hachimon! Nyolc kapu nyílj! - kiáltottam, mire a testem teljesen elvörösödött. Fölfoghatatlan sebességgel rontottam rá ellenfelemre. - Kage Buyō! - mondtam először, és a magasba rúgtam ellenfelem. - Hayabusa Otoshi! - kiáltottam, és az ellent fogva tartva zuhantam vele a föld felé. A levegőben hirtelen megelőztem, és a kardom fölfelé tartva vártam, aki bele is esett a pengébe. Arcomra vér fröccsent. Fújtam egyet, majd körbenéztem. Kodama mögött, egy kunaios sötét alak jött föl a földből. - Ne támadj hátulról! - üvöltöttem a férfire, Akit már abban a pillanatban összezúztam az öklömmel. A harmadikat kerestem. - Figyelj Kodama! Fordított technika! - mondtam, és ledugtam a foldbe a katanát. - Athotekina-Akari - Elsöprő fény! - motyogtam, és csak egy tompa villanás látszott a felszínen. A föld hirtelen remegni kezdett, és egy kilométeres körzetben följött a talaj, és földobta a húsig égett harmadik ellenfelemet is. A kardom visszacsúsztattam a hüvelybe, és Kodra néztem. - Ügyes voltál Kod! Én sem csináltam volna szebben! - mondtam, és megborzoltam a fiú fejét. Ezek után folytattuk utunkat, és már közel voltunk a faluhoz... / Írhatsz a falu kapujához! / | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udon no Kuni - Sivatag | |
| |
| | | | Udon no Kuni - Sivatag | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|