Naruto Rasengan FRPG Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!! |
|
| Konohagakure - Kapu | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Konohagakure - Kapu Csüt. Júl. 02, 2009 8:09 pm | |
| | |
| | | Kisame Akasumi
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2009. Jul. 02.
| Tárgy: Re: Konohagakure - Kapu Hétf. Júl. 13, 2009 9:43 pm | |
| -Na végre ithon van a nagy csapat. Amit hazaérek lecucolok és irány a fürdő. -Kisikém fürödjünk együtt okés? -De..de..de..de ez nem jó ötlet. -Jaj Kisi nem kell anyira zavarba jönni. Majd fürdünk külön? -Igen Kisi. Ne légy zavarba. Mondta Hideko amíg röhögött Shunnal együtt míg Tsuna csak nézett. -Ti csak kusoljatok befelé! Csak Yumi hívhat Kisinek fogtátok. -Óóóó tényleg, olyan aranyos vagy Kisi. -Na hamár ezt megbeszéltük akkor már csak arra kel rájönni, hogy hól fogsz aludni? -Hát azt hittem, hogy majd nálad fogok aludni. Vagyis laki. -Rendben benne vagyok, de csak egy ágy van a szobámban. -Elég lesz az ketőnknek. -Te Shun. Szerinten mi lesz ezek között? Kérdezte Hideko Shunt gunyos fejjel. -HIDEKO!!! Nem vagyok süket. Mégegy ien beszolás és beverem a fejed. -Nyugi Nyugi csak viceltem. Nem kell Röktön ugrani. -Viszatérve a témára. Ha te mondod akkor majd elleszünk valahogy rajta. Egy idő után az őrök is megláttak minket és észrevették, hogy hozunk magunkal egy lányt is aki melletem jött engem átkarolva. -Hé Kisame. Honnan szedtél össze egy ien jó kis csajt? Sugta oda nekem az egyik őr. -Az titok barátom és mielött megkérdeznéd nincs testvére. -Nos Hideko mi akkor leléptünk. Sziasztok. Majd még találkozunk. | |
| | | Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Konohagakure - Kapu Hétf. Júl. 20, 2009 4:03 pm | |
| A folyosón én is bemutatkoztam: - A nevem Yoshizawa Kodama. Részemről a szerencse Hideko senpai. A faluban sétálva, még egyszer átnéztem a felszerelésemet, de minden nálam volt. - Egy A szintű küldetés, ugye? Még soha nem voltam ilyen fontos feladaton. Remélhetőleg minden simán meg majd.- vakartam meg a tarkómat. Az utca tele volt emberekkel, mint mindig. Közben a mangámat is néztem. - Szóval az ellenfelünk Orochimaru egyik embere lesz? Nem sok jót hallottam a Hang ninjákról. Főleg nem magáról Orochimaruról.- jelentettem ki. A kapuhoz érve még egyszer visszanéztem a falumra, hiszen az is lehet, hogy utoljára látom. Minden esetre próbáltam elvetni eme gondolatot. - Akkor, indulhatunk?- érdeklődtem a senpaitól. | |
| | | Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Konohagakure - Kapu Hétf. Júl. 20, 2009 4:15 pm | |
| - Hogy? Indulhatunk-e? Hát persze. - nevettem, és elindultunk a faágakon ugrálva. Nekem is megvolt minden cuccom. - Valamint, nagyon figyelj! Mert ez a küldetés nem gyerekjáték lesz! - mondtam, és egy feszültségoldó mosolyt dobtam. Már közeledtünk a Vég Völgye felé. Mikor már ráláttunk megkérdeztem Kodot. - És, tudsz történetet a Vég Völgyéről? - kérdeztem mosolyogva. | |
| | | Kohaku Takeda
Hozzászólások száma : 44 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 27 Tartózkodási hely : Konohagakure
| Tárgy: Re: Konohagakure - Kapu Csüt. Júl. 30, 2009 8:02 pm | |
| Hazamentem, összeszedtem mindenem, és elindultam. ~Nem köszönök, mert amiről nem tudnak az nem fáj nekik. -mondtam és kuncogtam. Szobámban írtam egy üzenetet, hogy elmentem a senseiel, és, hogy egy ideig nem térek vissza. Elindultam a kapuhoz, utközben vettem három adag rament az útra. Mikor megérkeztem már láttam a senseit. -Megjöttem! -mondtam, és odálltam mellé. -És, hova megyünk? -kérdeztem. | |
| | | Kisame Akasumi
| Tárgy: Re: Konohagakure - Kapu Kedd Aug. 04, 2009 8:16 pm | |
| -Na végre, hogy ideértél. Remélem elbúcsúztál mindenkitől mert nem garantálom, hogy még haza fogsz jutni. Nyugi csak vicceltem nem kell megiedni ma még nem hadjuk el az országot. Csak az erdőben leszünk és közben majd edzünk is. Este mindig megállunk majd. ~ Ezen a ponton salynálom, hogy Shun nem jön. Ő legalább tud csinálni házakat a jutsujával. - Amúgymeg minek enyi cókmóg. Látod, én kevés dolgot hoztam és az összes pénzem. Enyit kellet volna neked is hozni mert a kaja hamar meg fog romlani. Látszik fogalmad sincs, hogy mit kell hozni egy hosszú útra. Mivan a szüleid nem segítettek bepakolni vagy mi? | |
| | | Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Konohagakure - Kapu Csüt. Aug. 13, 2009 2:17 pm | |
| Megkaptam Hideko senpai levelét, és otthon azonnal el is kezdtem bepakolni. Amint végeztem, elbúcsúztam a szüleimtől, ezt követően útnak indultam. Az utcán ballagva a mangámat bújtam szokás szerint, de minden fél percben egyszer azért az útra is pillantottam. ~ Most vajon hová fogunk menni? A senpai elfelejtette leírni a levelében. Talán többen is jönnek... Azt mondta Kisame csapatával. Hallottam már ezt a nevet valahol. Azt hiszem ő is egy Jounin a Romanji klánból.~ merengtem magamban, mialatt majdnem felbuktam egy nagyobb kőben az úton. - Ó, hogy rohadnál ketté ott, ahol vagy. - Óvatosabban fiatalember! Nem az a kavics tehet a bambaságáról.- rivallt rám egy öregember mellettem ballagva. - Ki a fene vagy te, hogy itt magyarázkodsz? Inkább a koporsóban lenne már a helyed nem?- suttogtam vicsorító pofával, miközben megrántottam a vállamat. - Ja... Biztosan apó...- szóltam még utána felemelt hangnemben, s elég tiszteletlenül. Ezután még hallottam, amint a mai fiatalság lett a téma a bal oldalamon bámészkodó vénasszonyoknak. Erre inkább nem is válaszoltam, csak tovább olvastam. Lassan, de biztosan elértem a kaput. Megláttam Hideko senpait, majd odabattyogtam. Intettem egyet felé. - Üdvözletem, senpai! Na, mi a helyzet?- kérdeztem tőle, miközben a kapufának támaszkodtam zsebre dugott kezekkel. | |
| Tárgy: Re: Konohagakure - Kapu Csüt. Aug. 13, 2009 8:33 pm | |
| A fiú a kapufának támaszkodott. - Hogy mi a helyzet? - kérdeztem vissza. - Semmi. Itt várunk Kisamera, és Kohakura. Valahol a közelben edzenek, és pont délre beszéltük meg a találkozást, itt. - mondtam, és elmosolyodtam. - Addig még van öt perc. - mondta az ifjú Yoshizava, és ismét elővette a mangáját. - Na igen... Öt perc... - morfondíroztam, és elmeredtem a napsütötte poros út és a csillogó fák levelén... Kisamera és Kohakura vártunk... | |
| | | Kisame Akasumi
| Tárgy: Re: Konohagakure - Kapu Pént. Aug. 14, 2009 12:02 am | |
| Miután negyegyére sikerült megtanulnia a jutsut így szólaltam. - Figyelj jól. Ennek a jutsunak van egy 10-szer erősebb változata. Amihez én is kelleni fogok. Mondtam, de még mielött elkezdtük volna ezt az edzést jött egy üzenet Hidekotól. Elolvastam és megszólítottam Kohakut. -Salynálom Kohaku, de mára enyi volt az edzés. Egy nagyon fontos küldetésem lesz, de te is jöhetsz. Mert utána röktön folytatjuk az utunkat. Viszont lehet, hogy menet közben még tanítalak is pár jutsura. Akkor induljunk vissza a kapuhoz. Hideko és Kodama már ott vár minket. Elindultunk és mielött odaértünkvolna a kapuhoz, úgy gondoltam meglepem Hidekot. Csak a hecc kedvéért. Csináltam is két árnyékklónt amiket álcáztam az Akatsukinak. Kohaku nem értette a dolgot, de elmagyaráztam neki és kezdődött is a szinjáték. Odaértünk a kapuhoz és köszöntem Hidekoéknak. Ezután jött a két klónom röktön egy tűz jutsuval. | |
| Tárgy: Re: Konohagakure - Kapu Pént. Aug. 14, 2009 11:55 am | |
| Mikor megláttam a két akatsukist, behunytam a szemem, és elmosolyodtam. - Gyenge próbálkozást, Kisame, máskor valami jobbal gyere. - mosolyogtam, és egy kézjellel föloldottam az ifjú jounin "támadóit". - Na, de térjünk a lényegre. Ha jól tudom egy újabb Seidu van a láthatáron, amihez Kodama és én kellek. - mondtam, miközben elkezdtem lépkedni. - Természetesen, a leendő chuunin, és a fiatal genin pajtás is jutsut tanul! Ez alatt Kodamát és Kohakut értem. - vigyorogtam, és elhagytuk a falut... | |
| | | Kohaku Takeda
Hozzászólások száma : 44 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 27 Tartózkodási hely : Konohagakure
| Tárgy: Re: Konohagakure - Kapu Kedd Aug. 25, 2009 8:49 am | |
| ~Tízszer erősebb? Vajon, hogy értette? Majd megmutatja. -godoltam és követtem a többieket. Felzárkóztam a sensei mellé, és faggatni kezdem: -Mit fogsz tanítani? -Majd megtudod! -válaszolt a sensei. -Phf. - kissé sértődötten otthagytam a senseit. Most Kodamához ballagtam oda. -Szia! Kohaku Takeda vagyok, 13, gennin. Te? -mondtam és vártam a választ. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Konohagakure - Kapu | |
| |
| | | | Konohagakure - Kapu | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|