Naruto Rasengan FRPG Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!! |
|
| Kiképző terep | |
|
+6Jaszami Omirune Yoshizawa Kodama Hideko Juhai Kamura Kisame Akasumi Kohaku Takeda Kakashi Hatake 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Kiképző terep Csüt. Júl. 02, 2009 8:08 pm | |
| Konohagakure edzőterepe, itt található "AE" harcosok emlékműve. | |
| | | Kohaku Takeda
Hozzászólások száma : 44 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 27 Tartózkodási hely : Konohagakure
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Júl. 14, 2009 1:06 pm | |
| Elindultam otthonról, hogy találkozzak a csapatommal. ~Valyon milyen erős a sensei? És kik leszen a csapattrásaim? -gondolkodtam mohón. Elérkezdtem a megbeszélt helyre, és arra lettem figyelmes, hogy valaki áll az egyik farönk elött. -Jó reggelt! -köszöntem. Az illető hátranézet. Nem látszott nagyon idősnek, sőt inkább nálam csak kicsit idősebbnek. -Szia. Te leszel a csapattársam? -kérdeztem tőle. -Én a sensei vagyok!! Kisame Akasumi!! -ordította le a fejem. ~Én meg a Hokage! -gondoltam. | |
| | | Kisame Akasumi
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2009. Jul. 02.
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Júl. 14, 2009 1:24 pm | |
| -Ha nem hiszed el, hogy én vagyok a senseied akkor magadra vess. Egyenlőre te vagy az egyetlen genin akit tanítok. Inkább örülnél annak, hogy te vagy az egyetlen mert így több időm lesz rád. Ekkor jelent meg egy gúnyos mosoly az arcomon. -Elöbb mutasd meg, hogy mit tudsz. Aztán én is megmutatom, hogy elhidd, hogy jounin vagyok és a senseied. | |
| | | Kohaku Takeda
Hozzászólások száma : 44 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 27 Tartózkodási hely : Konohagakure
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Júl. 14, 2009 1:33 pm | |
| -Rendben. Ha télleg te vagy a sensei akkor ezt el tudod dönteni, hogy mi! Kage Bunshin no Jutsu! -mondtam és megjelent öt árnyékklón. Elkezdtünk körbe körbe futni Kisame(sensei) körül és senbonokat dobtun felé. Közben egy klón felugrott és fentről katanaval támadott. Erre mind neki mentünk a fegyverünkel. ~Védd ki ha tudod! -gondoltam és döftem. | |
| | | Kisame Akasumi
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Júl. 14, 2009 2:02 pm | |
| -Te kölyök ne póbálkozz. Nem érsz semmit. Ezt kimondva használtam a testhelyettesítő jutsumat és kikerültem. A hátamögé mentem úgy, hogy meg se hallota és belesugtam valamit a fülébe. -Ha akarsz még élni ezt nem próbálod meg mégegyszer. ~Ettől nem biztos, hogy betojt, de jó kis beszólás volt. Ha mégegyszer megpróbálja tuti, hogy fájdalmat okozok neki | |
| | | Kohaku Takeda
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Júl. 14, 2009 2:10 pm | |
| -Ha akarsz még élni ezt nem próbálod meg mégegyszer. -hallottam hátulról. ~Ezt egy gennin is végre tudja halytani, még nem győzött meg. -gondoltam és felrugtam a levegőbe. -Konoha Raiken! -mondtam és pörögve ugrottam utána, majd egy utést mértem a szívére. ~Nah, úgylátszik én erősebb vagyok. -gondoltam. | |
| | | Kisame Akasumi
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Júl. 14, 2009 2:14 pm | |
| -Hé te. Mit csinálsz ott a klónommal? Még ahoz is gyenge vagy, hogy felismerj egy klónt? Majd ezek után felrobatottam a klónomat egy robanó cetlivel és a kölyök elszált. -Én mondtam, hogy ha mégegyszer megpróbálod akkor azt megszívod. Most megmutatom az erőmet. Csináltam magam mellé 1000 Árnyék klónt. -Mostmár elhiszed, hog én vagyok a senseied? | |
| | | Kohaku Takeda
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Júl. 14, 2009 2:21 pm | |
| -Hát, talán igen, talán nem! -mondtam és felálltam. Letöröltem a vérte az arcomról, amit a becsapódás miat köptem fel. -Ezt lesd meg! -mobdtam és csináltam 100 árnyékklónt. ~Ez minden. Mára vége a klónoknak... -mondtam és elbújtam. A 100 árnyékklón berohant Kisame(sensei) klónjai közé és elkezdtek verekedni. -Várjunk csak! -suttogtam elővettem egy kis dobozt. ~Hát persze! Energiatabletta! Király! -gondoltam és bevettem egyet. Kiugrottam és csináltam még 600 árnyékklónt és leültem egy fa tövébe. ~Nah, kiütöttem magam...Megint... -gondoltam és fürkésztem az eseményeket. | |
| | | Kisame Akasumi
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Júl. 14, 2009 2:35 pm | |
| -Csak 700 klón. Minimum 100.000 klónt kéne csinálnod, hogy legyen egy izacság cseppem. Majd feloszlattam anyi klónt, hogy már csak 140 klónom maradt. -Elég lesz ellened enyi. Majd mindegyiknek jut öt. Ekkor vége lett a klónok csatájának, de még maradt vagy 20 klón. ~Öcsém elszámoltam magam. Mindegy majd akkor én elintézem őket. Majd a klónokfelé rohantam és lekaszaboltam mindegyiket a kardommal. -Na látod kölyök alig használtam el a chakrámat és nem is mutadtam meg az összes jutsumat. Ideje előjönni a bokorból gyerek. Hirtelen eltüntem a szeme elől és a háta mögött kötötem ki. -Hu. Kicsit megijesztettem és röktön kiugrott a bökörból. | |
| | | Kohaku Takeda
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Júl. 14, 2009 2:38 pm | |
| Kiugrottam. ~Vége. Hogy az a! -gondoltam és Kisamera néztem -Dö...gö... -haboktam és összeestem. Elájultam. | |
| | | Kisame Akasumi
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Júl. 14, 2009 2:44 pm | |
| -Elsem tudod hinni, hogy mekora szerencséd van, hogy nem mondtad ki. Majd a vállamra kaptam a kölyköt és elvittem a konohai Korházba. -Jónapot. Hoztam egy kis kölyköt. -Szép tőled, hogy segítesz a genintársadnak. -Van egy rosz hírem. Én már jounin vagyok. -Ja bocsi. Akkor te vagy biztosan Kisame Akasumi. -Pontosan. Ő itt meg a vállam a leendő tanítványom. Csak geninnek képzeld úgy, hogy megleckéztettem. Szerintem nincs komoly baja, de azért behoztam. Majd letettem egy szobába és kiugrottam az ablakon. | |
| | | Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Téma: Kiképző terep Kedd Júl. 28, 2009 11:30 am | |
| Elsétáltam az AE listákhoz. Csöndesen, és komoran olvastam végig a neveket, majd letettem egy virágot. Nem tudom, miért teszek le virágot... A halottakat már úgysem érdekli... De jobban lettem tőle. Megdörzsöltem a szememet, és a három farönkhöz léptem. Végigsimítottam a bal szélsőt. Itt ültem én, rizses hússal a kezemben. Mellettem Mao ficánkolt kikötve... Ez még az előtt volt, hogy a templomba elmentem volna. Két hetem volt akkor itthon, és mire visszaértem, már chuuninn lehettem. Nem sokat tapasztaltam a genin életből... Talán éppen ezért nem tudom megérteni a kicsiket... Kodama. Kodama már mégiscsak 15. Vele sokkal jobban tudok kommunikálni is. Leültem a fatönk elé, és megidéztem egy tekercsből a reggelimet. Itt vártam Kodamára, elvégre mára ígértem a Ninto Seidu edzését... | |
| | | Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Kiképző terep Csüt. Aug. 06, 2009 6:39 pm | |
| Másnap elindultam gyakorolni, mert megígértem Hideko senpainak, hogy találkozom vele a kiképző terepnél. ~ Kíváncsi vagyok hogyan tudom majd kezelni ezt a fegyvert. Jól jönne, ha tudnám kombinálni a vérvonal képességemmel.~ gondoltam magamban, miközben bal kezem a zsebemben pihent, a másikban pedig a mangámat szorongattam. Már a 20. oldalon jártam. Szerencsére nem kellett olyan sűrűn vennem, hiszen a rengeteg dolgom miatt alig tudtam néha kicsit olvasgatni. Elég jó idő ígérkezett a mai napra. Egy pár ártalmatlan fehér felhő a kék égen, bár azok nem néztek ki veszélyesnek. Pár pillanat múlva elértem a helyet, ahol megláttam Hideko senpait. Pont a reggelijével foglalkozott. Eltettem a képregényt a zsebembe, azután zsebembe bújva odabaktattam hozzá. - Jó napot, senpai! És jó étvágyat is!- köszöntem neki egy mosoly mellett. A Ninto Seidu a hátamon pihent. | |
| Tárgy: Re: Kiképző terep Csüt. Aug. 06, 2009 6:56 pm | |
| - Áh! Szia Kodama! - mondtam, majd eltüntettem a reggelim maradványait. - Köszönöm-Köszönöm. - mosolyogtam vissza, majd elővettem egy öreg, összeporosodott tekercset. - Nos. Először is, mivel utánam te vagy a második Konohában, akinek egy Seidu van a kezében, valamint nagyon tehetséges harcos vagy, ezért téged kérnélek föl a Seidu Sinto, egy külön Seidukkal foglalkozó központ Vezetőhelyettesi rangjára. A választ később is megadhatod. Na már most. Első szabály, amit minden körülmény között be kell tartanod a Seiduval kapcsolatban. Ez egy szent katana! Sose add oda senkinek, semminek! Ne hagy ott sehol, és úgy vigyázz rá, mint az életedre! Azért vagyunk most itt, hogy megtanuld az alkalmazását, használatát. - magyaráztam, és a kardra mutattam. - Add ide egy percre, kérlek! - mondtam a Ninto Seidura mutatva. Kodama egy pillanatra hátra nyúlt, majd elmosolyodott. - Felejtse el, senpai! Azt mondta senkinek ne adjam oda. - mosolygott a fiú, mire én is elnevettem magam. - Okos vagy, és tanulékony, de most térjünk arra, amit igazán vársz már. - mondtam komolyan. - Kodama. A tanulásban nem tudok segíteni, hiszen minden katanának saját jutsui vannak, ami a használó chakrájához igazodik. A jutsukat neked kell kifejlesztened, továbbfejlesztened. Én csak a kezelésében tudok segíteni. - magyaráztam, és egy tekercsből vagy húszat megidéztem. - Ez az elme tekercse, ez a fizikum tekercse, ez az épség tekercse, a tűz tekercse, a vízé a szélé... - soroltam föl, és Kodamának adogattam őket. - Ezek mind a segítségemre lesznek?! - szörnyed el a fiú, mire megálltam a pakolással, és szúrósan rá néztem. - Nem. Ezek mind létfontosságúak a tanulásod érdekében! Körülbelül még kétezer tekercs van, ami a segítségedre lenne! természetesen ebből elég ha tízet fölhasználsz. Nyújtottam át további tíz darabot. Kodama, most úgy nézett ki mint egy aktakukac. Két láb, és egy hatalmas tekercstömb. - Na várj. Segítek. - javasoltam, majd elindultunk a háza felé. - Nem erre számítottál mi? - kérdeztem nevetve. - Persze ha segítség kell, akkor tudok segíteni... - | |
| | | Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: Kiképző terep Pént. Aug. 07, 2009 12:13 am | |
| Miután annyi tekercs a kezembe lett nyomva, csak egy óriásit sóhajtottam. - Anyám... Ebbe bele fogok betegedni.- mondtam egy kicsit hülye fejet vágva, viszont a senpai felajánlotta a segítségét. - Köszönöm, ám úgy hiszem mindenkinek a saját útját kell járnia.- jelentettem ki, ezt követően elkezdtem össze vissza ingadozva ballagni az egyik odébb lévő tisztásra. Ott helyből ledobtam az egész papírrengeteget a fűre. Megvakartam a fejemet, a fejpántomat pedig levettem a fejemről, aztán beleraktam a zsebembe. Kicsit megfújta a lágy szellő a hajamat, ami jól esett. Megtördeltem a kezeimet, nyújtóztam egy hatalmasat. - Na, ideje lesz nekikezdeni!- határoztam el magamat egy elszánt arckifejezés mellett. Elővettem a legszimpatikusabb tekercset, természetesen le volt zárva. - Kai!- mondtam egy kézpecsétet mondva, viszont nem jött össze a dolog. - Höh! Fene egyen meg!- tette a hátam mögé a sikertelen dokumentumot. A következőnél is megcsináltam ugyan ezt, majd az azutánival, egészen egy fél órám telt ezzel el, amikor már kidőltem a zöld gyepre. A felhők gyorsan mozogtak. Oldalra döntöttem a fejem, Hideko senpai meg csak várakozott óriási higgadtsággal. ~ Na már nincs sok tekercs. Lássunk neki a végső menetnek!~ biztattam magamat, miközben feltámaszkodtam. Volt még kb.: ugyan annyi papíros. A megmaradtak közül a 8.- hoz értem. - Kai!- szólaltam meg egy kézjel tartása alatt, a tekercs meg vakítóan fénylett. A következő pillanatban ki is nyílt. Egy Jutsu volt belé írva, valamint annak részletei:
Ninto Seidu: Haruhankei no Jutsu (A Pokol Szent Pengéje: Tűzsugár Jutsu)
A használónak bele kell vezetnie a Chakráját a katanába. Fontos, hogy átérezze a kardot, egyenletesen áramoljon benne az energia. Ezt követően a Tűz elemű Chakra megelevenedik a kard külsején. A színe tűzpirossá válik. Miután ez is megvolt, a birtokosnak egyet suhintania kell ellenfele irányába, mindegy milyen szögből, de még hozzá kell mondania a technika teljes nevét is. Ekkor egy tűzből álló, sugár szerű lövedék indul el a Ninto Seidu-ból, ami egyenest ellenfelébe csapódik.
Ahogy végigolvastam a leírást felpattantam a talajról, előrántottam tokjából a fegyverem. ~ Bolondítsuk meg egy kicsit a kardot.~ mosolyodtam el, mialatt alkalmaztam a Kék Tűz Jutsut. Ekkor egy érdekes dolog vette kezdetét. Éreztem, amint a vérvonal képességemet magába szívja a kard. A keresztvas bal széléből pirosas tűz képződött, a jobb szélénél viszont kék. A két vékony sugár kacskaringózva, egymást keresztezve haladt fölfelé a pengén, amíg elérték a hegyét, ahol egymásba olvadtak. Óriási villanás miatt kellett eltakarnom a szemeimet egy másodperc erejéig. Amint újra kinyitottam őket egészen furcsa látvány fogadott. A Ninto Seidu lilásfekete tűzben égett. A pengén még inkább lila színűnek tűnt, csakhogy távolodva feketébb árnyalatokat vettek föl a lángok. A tenyereimen már képtelen voltam alkalmazni a Kekkei Genkaiomat. ~ Értem már! A Kék Tűz Jutsum, valamint a kard Chakrája egybe olvadt, amiből megszületett a lilásfekete láng. Ez elképesztő... Az erő, mely most áramlik benne... Hihetetlen. Nyilván az első használatnál még nem volt hozzám szokva a kard, de mivel folyamatosan a hátamon hordtam, talán megérezte a vérvonalképességem erejét, ezért keverte meg a saját Tűz alapú Chakrájával.~ gondoltam magamban. Ugrálni kezdtem a mezőn. - Hideko senpai!!! Sikerült!!! Sikerült!!! Kinyitottam egy tekercset. Ja, de várjunk csak!- kiáltottam föl, miközben kinéztem magamnak egy fát. - Ninto Seidu: Haruhankei!- ordítottam megsuhintva a katanámat. Abból egy nagy lilásfekete tűzsugár távozott, ami letarolta a fát, valamint egy pár mögötte lévőt is. - Működik!- szorítottam büszkén ökölbe a kezem. | |
| Tárgy: Re: Kiképző terep Szomb. Aug. 08, 2009 10:58 am | |
| Miután ilyen erővel, és nagy sikerrel életében először létrehozta első jutsuját, amit a sajátjának mondhat. - Szép volt, Kodama! Ha még nem unod, gyakorolhatsz, de nekem el kell mennem. Majd pár nap múlva találkozunk! De ha szeretnél te is velem jöhetsz. - Hová senpai? - - Kisame csapattal elindulunk, mert nagy az esélye, hogy egy újabb Seiduba "botlunk". - magyaráztam, és sürgető jelleggel fölálltam... | |
| | | Yoshizawa Kodama
| Tárgy: Re: Kiképző terep Szomb. Aug. 08, 2009 1:45 pm | |
| Miután Hideko senpai felajánlotta, hogy elmehetek velük egy küldetésre, boldogan bólogattam. - Persze, hogy megyek! Kíváncsi vagyok hol lehet majd fellelni a következő Seidut. Meg mivel már én is a csapat tagja vagyok, így kötelességemnek is érzem a dolgot.- jelentettem ki. - Köszönöm a tanítást, azt hiszem mára én is befejezem. Eléggé kimerültem.- vakartam meg a fejemet. - Akkor viszlát senpai! Az indulással kapcsolatban majd keress fel a birtokon, vagy küldj levelet!- mondtam, mialatt eltettem a Ninto Seidut, elővettem a mangámat, elkezdtem hazafelé ballagni. | |
| | | Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Kiképző terep Hétf. Szept. 28, 2009 5:29 pm | |
| Egy fiú állt a kiképző terep közepén. Két gennin éppen el akart szökni Konohából amikor belé botlottak. -Bocs haver, de végeznünk kell veled.- szólt az egyik. -Ja, úgy is rég bunyóztam. - horkant fel a másik és előhúzott egy kunait. Jaszami előhúzta wakizashiját és felkészült a harcra. Támadtak, elől futott az amelyik kunait tartott a kezében, a másik meg jóval mögötte. ~Bizonyára a másik nem túl jó közelharcban. -futott végig Jaszamin.
//Egy kis segítség:
Első ellenfeled egy főképp közelharcban jeleskedő ninja aki a Gen- és Ninjutsukban gyenge. Második ellenfeled egy Genjutsu használó, aki közelharcban rossz.
Remélem jól kitaktikázod, mert hidd el nem fogok gyengéd lenni. // | |
| | | Jaszami Omirune
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2009. Sep. 23. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Kiképző terep Hétf. Szept. 28, 2009 8:55 pm | |
| Mi a fene?-Mondtam miközben előrántottam a kardom és kivédtem a kunáit majd onnan egy támadást indítottam a támadóra. Ha kivédte akkor hátra ugrottam és kezemmel kézjeleket mutattam és készítettem 40 klónt amikből 20 az egyikre 20 a másikra vetette magát miközben elvegyültem a tömegben a levelet hordó széllel az égbe röpítettem a genjutsu használót és 10 klónom kunait hajított felé de én is egy igazit. Miután a harcos rájött hogy nem vagyok az őt támadók közt rögtön a másik bagázsban kezdett keresni de én addigra helyet cseréltem egy klónommal és már az első 20-ban voltam és próbáltam észrevétlenül letámadni. | |
| Tárgy: Re: Kiképző terep Hétf. Szept. 28, 2009 9:36 pm | |
| A közelharcos értetlenül nézett. -Ó, hát nem vagy olyan gyenge? -kérdezte gúnyosan és egy gyors mozdulattal kimentette a társát, még épp időben. -Nem rossz. - szólt a Genjutsu használó és kézjelet formált. Ekkor Jaszami egy hatalmas tűzgolyót vélt felfedezni maga felett. Nagyobb volt annál, hogy kikerülje, de gondolta, hogy Genjutsu. Azonban nem volt benne biztos, hogy nem-e egy harmadik ellenfél támadása. Rohamosan fogyott az idő, a fiúnak gyorsan döntenie kellett, hogy mit csinál, megpróbálja feloldani, vagy megpróbál eltűnni előle (pl. Kawarimi no jutsu). | |
| | | Jaszami Omirune
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2009. Sep. 23. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Szept. 29, 2009 3:49 pm | |
| -Nem rossz-Mondta miközben kézjeleket formázott. ~Te jó ég mekkora tűz golyó hogy a... várjunk csak kizárt hogy ilyen gyorsan csinálja. A fenéket nincs elég időm.- Azzal gyorsan kézjeleket formáltam és az erdősebb részbe teleportáltam, míg az egyik klónom nézett szembe a genjutsuval. A becsapódás után nem keletkezett kráter tehát genjutsu volt. Megvártam amíg a két fiú leérkezett a földre, és csináltam 10 klónt akik körbe vették őket és fejenként 1-1 robbanó cetlivel ellátott kunait hajítottak feléjük és közben kórusban kiáltották. -Na melyik az igazi? Eközben én két szituációra készültem. Ha felugranak akkor az egyik klónom és én is dobok egy robbanó pecséttel ellátott kunait majd robbantok. Ha pedig kikerülik a kunajokat akkor a klónokkal előbb elterelem a figyelmüket majd beadom a Por szél technikát és távolról támadom őket miközben a por lelassítja a reakció időt. ~Ez beválhat.-Mondtam és felkészültem.
A hozzászólást Jaszami Omirune összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 29, 2009 8:16 pm-kor. | |
| | | Hokage-sama Admin
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2009. Jul. 03.
| Tárgy: Re: Kiképző terep Kedd Szept. 29, 2009 7:09 pm | |
| Elnézést hogy beleszólok, de Jaszami!
Most lettél genin, gyakorlatilag nincs képzésed, csak akadémiai. Narutoban benne van a démon, azért képes annyi árnyékklónra, de Először 40 aztán 100 klón. Az összesen 140. Nincs egy olyan képzetlen genin aki egy küzdelem folyamán több mint 50 klónt hozna létre.
Remélem nem megy el a kedved a játéktól, de a MÉRTÉKEKRE azért figyeljünk oda! | |
| Tárgy: Re: Kiképző terep Vas. Okt. 04, 2009 6:18 pm | |
| //Hokage-sama ha nincs ellenedre mi folytatjuk ^^//
-Hehh, ez semmi! -szólaltak meg kórusban és ugrani készültek. De valami nem stimmelt, mert a Genjutsus nem tudott felugrani. -Kijött a bokám! -kiabált társának. De ő már a levegőben volt. Nem tudott visszafordulni, mert akkor biztos, hogy ő is felrobban. Az egyik kunai robbant, és Jaszami térdelő ellenfele nekicsapódott egy fának, és azt áttörve a vízbe zuhant. -Ezért megdöglesz! -ordított és kézjeleket formált. -Katon : Dai Endan! -ordította és egy tűzgolyó hagyta el a száját. | |
| | | Jaszami Omirune
| Tárgy: Re: Kiképző terep Vas. Okt. 04, 2009 8:29 pm | |
| ~rendben egy lent egy maradt a francba-Gondoltam és elugrott a tűz golyó útjából ami belecsapódott a földbe és szép kis helyet hagyott. -Sajnálom de azt nem hagyhatom-Mondtam és kézjeleket formáltam. -Fusajin no Jutsu!- Kiáltottam majd felkavartam a port és ezzel legyengítettem a védekező képességét. Oda hajítottam két shurikent. És előre rohantam és amikor elég közel értem újra kéz jeleket formáztam. -Fūton: Daitoppa no jutsu-És teljes erőmből fújni kezdtem felé ami a port is magával vitte+felgyorsította a shurikeneket. De amint ezt végre hajtottam térdre rogytam.~A fenébe túl sok chakrát használtam el már nem sokáig bírom. | |
| Tárgy: Re: Kiképző terep Vas. Okt. 11, 2009 9:48 am | |
| Az ellenfél a portól elkezdett émelyegni, de azonnal térdre rogyott, amint az egyik shuriken beleállt a lábába. -Franc. -suttogta halkan és a légáramlattól gurult vagy öt métert neki egy sziklának. Ott feküdt a földön, látszott, hogy még él. Jaszami megállapította róla, hogy eltörte pár bordáját, és a jobb karját. Jaszami leült és az ellenfeleit nézte, amikor két Chuunin érkezett, akik a veszteseket látván gratuláltak Jaszaminak, és megkérdezték, hogy kell-e neki orvosi ellátás. -Nem. -válaszolt a fiú. A két Chuunin elvitte a szökevényeket.
//Szép volt! Jutalmad 75 Tp, 1500 Jen// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kiképző terep | |
| |
| | | | Kiképző terep | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|