Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Ichiraku ramen

Go down 
5 posters
SzerzőÜzenet
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

Hozzászólások száma : 200

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2009 7:59 pm

Ichiraku ramenes büféje. A legjobb a városban.
Vissza az elejére Go down
https://narutofrpg.hungarianforum.com
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Hozzászólások száma : 55

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeKedd Júl. 14, 2009 3:02 pm

~Végre ehetek egy kis finomságot.
-Te!! Szólalt meg valaki mögöttem. ~Ezt nem hiszem el még kajálni sem hagynak.
-Mit akarsz már megint kölyök. Nem fogod fel, hogy nem tudsz legyőzni és, hogy én vagyok a senseied.
-Majd akkor gyere vissza ha ezt felfogtad és hajlandó vagy a senseiednek tekinteni. Na takarodj innen.
Kohaku Takeda

Kohaku Takeda

Hozzászólások száma : 44

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeKedd Júl. 14, 2009 3:06 pm

-Majd akkor gyere vissza ha ezt felfogtad és hajlandó vagy a senseiednek tekinteni. Na takarodj innen.
-Tudod, hogy ki takarodik innen! -mondtam neki és leültem.
-Mit akarsz? -kérdezte.
~Most jön az amit a legkevésbé a akarok. -gondoltam.
-Ő...ő...sensei. -mondtam amire Kisame sensei kigúvadt szemekkel nézett.
-Én is kérek egy adagot! -mondtam a senseinek mert egy győzelmi mosolyt vágott.
-Ja és nincs pénz nálam... -tettem hozzá amire már bezzeg csak fintrogott.
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeKedd Júl. 14, 2009 3:12 pm

-Mindjárt jobb, hogy senseiezel. Bár eléggé csodálkozom, hogy végre kibökted. ~Valamit ki kell találnom, hogy ne keljen fizetnem az övét is. J a kuponok.
-Hé Ichiraku itt van 2 kupon. Tudsz ingyen rament adni?
-Kuponért természetesen tudok.
-Köszi. Na köjök. Meséj magadról egy kicsit de eléggé terjedelmesen.
Kohaku Takeda

Kohaku Takeda

Hozzászólások száma : 44

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeKedd Júl. 14, 2009 3:21 pm

Na köjök. Meséj magadról egy kicsit de eléggé terjedelmesen. -mondat a sensei.
-Hát, a nevem Kohaku Takeda, 13 éves vagyok, erős, és jóképű! -mondtam.
-Ezenkívül szertem a rament, és a kedvenc helyem az Ichiraku ramen! -tettem hozzá.
-Tessék Kohaku! -mondta Ichiraku és adott egy ingyen rament.
-Ne-ne! Ingyen nem! -mondtam és elővettem egy ötvenest és odaadtam.
-De fiam! A ramen csak 30 jen! -mondta Ichiraku és visszaadott 20 jent.
Ránéztem a senseire és észrevettem, hogy fel van paprikázva.
~Ja, télleg, azt mondtam nincs nálam pénz... -gondoltam és egy kimagyarázó mosolyt ejtettem.
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeKedd Júl. 14, 2009 3:29 pm

~Nagyon nem kedvelem ezt a gyereket, de mivel kifizette én 2 tállal ehetek.
-Te kölyök. Elöbb gondolkodj aztán cselekedj.
-Ichiraku akkor kérném a másik kuponra való rament magamnak.
-Ha akarod. Akkor elkészítem.
-Köszi. Viszatérve. Ne próbálj meg kötöszködni mert te fogsz pórul járni.
-Na de én léptem. Jobb dolgom is van jelenleg mint téged pesztrálni. Ja és egy jó tanács. Ne vágj fel és ne menőz. Túl nagy az egod.
Majd betömtem magamban gyorsan a rament és leléptem.
-Szevasz.
Rin Hayako

Rin Hayako

Hozzászólások száma : 8

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeHétf. Júl. 27, 2009 11:03 am

Hidekoval sétálgattunk és az Itchirakunál helyet foglaltunk.
- Hideko... Nekem Ebéd után el kell mennem az Akadémiára... - mondtam a Jouninnak, aki rökönyödve nézett rám.
- Miért? -
- Megígértem a kölyköknek, hogy segítek nekik a shuriken gyakorlatban. - mondtam mosolyogva.
- Értem. Ez esetben, én is veled tartok.
- Nekem jó. - feleltem, és megvontam a vállam.
Elfogyasztottam a gombócot, és adtam egy puszit Hidekonak.
- Előre megyek! Az Akadémián leszek, ha minden igaz a kiképzőterepen. - kiabáltam, hiszen már messze voltam...
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeKedd Dec. 29, 2009 9:02 pm

Úgy hallottam a többi Jounin-tól, hogy egy chuunin érkezett A Föld országából KOnohagakurei-be. ~Megnézem magamnak ezt a chuunint. Út közben megéheztem ezért betértem Ichirakuhoz egy kis ramenért amit gyorsan befaltam majd ott maradtam pihenni és kortyolgattam egy kis szakát mikor valaki belépett és szintén rendelt valamit. Láttam rajta az Iwagakurei, fejpántot és az egyik kezén egy kötést.
- Te vagy az a Taiki Genki ugye? -Kérdeztetem tőle. A kérdésre várva belekortyoltam a szakámba.
Taiki Genki

Taiki Genki

Hozzászólások száma : 9

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeKedd Dec. 29, 2009 9:35 pm

Semmi mást nem akarok csak hogy elfogadjanak olyanak amilyen vagyok.Ezért vándorlok országról-országra,faluról-falura,úgy hallotam a Tűz országában fekvő Konohagakure egy kedves kis falu,teli jó emberekel.Igyhát neki vágtam,hogy milyen is a "jó emberek"igazi énje.Hosszú volt az út,összesen 4 napig tartott mire oda értem.Addigra elfogyott az élelmem,igy ugy határoztam benézek egy étterembe mielőtt körül nézek jobban.A kapu őrök azt mondták hogy van egy remek étterem a faluban mely az Ichiraku ramen nevet viseli.Elmagyarázták merre van majd elindultam.Mikor oda értem azt vettem észre hogy egy ninja "aki szintén az étteremben ült és szakét ivott"folyamatosan engem nézz.Majd miután rendeltem megszólított a nevemen.
- Te vagy az a Taiki Genki ugye?-erre összerezentem.
Vajon honann tudja a nevemet?-gondoltam magamba de nem tudtam felelni,majd végül kinyőgtem.
-Igen-de ő erre nem nézett rám csak kortyolgatta tovább a szakéját.
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeSzer. Dec. 30, 2009 10:06 pm

Miután kinyögte a válasz letettem az üres sakes üveget és kifizettem a rament Ichirakunak. Utána vártam azt, hogy Genki is végezzen vele és megszólaltam.
-Mielőtt megkérdeznéd, hogy honnan tudom elmondom. A Jouninok között híre ment, hogy egy Chuunin érkezett Iwagakurei-ből. Úgy gondoltam megnézlek magamnak. Remélem egyértelmű. Az én nevem Kisame Akasumi a romanji klánból. Neked nem kell mondanod semmit már mindent tudok rólad. Kivéve azt, hogy mi az a kötés a kezeden. Elmondanád nekem menet közben a nagy tóhoz?
Taiki Genki

Taiki Genki

Hozzászólások száma : 9

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeSzer. Dec. 30, 2009 10:55 pm

Hirtelen nem tudtam mit csináljak,menjek vele vagy ne.Végül ugy döntötem,hogy nincs veszteni vallom,így hát elindultam vele.
-Nah akkor mi is van a kezedel?-kérdezte türelmesen.
-Hát..-kezdtem bele-sajnos egy szörnyű napon megöltem a klánom felét,mert 1-es szintü kekkei genkaijal megprobáltam átváltozni amit csak 4-es szintüvel lehet.Így a klánom kitagadott a karom pedig ennek a probálkozásnak a müve.
-Hm,ez érdekes-mondta miközben engem nézett egyfojtába.
-És mi lett a kekkei genkaijodal.
-Elvesztettem,sajnos-mondtam majd lehajtottam a fejem
Ezzel a beszélgetésel feltörtek az emlékek arról a szörnyü napról.
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitimeCsüt. Dec. 31, 2009 3:26 pm

Miután elmondta a történetét a karjáról a klánjáról és a kekkei genkaij-áról úgy döntöttem, hogy egy próba alá fogom vetni és ha akarja tanítok neki egy jutsut.
- Most jól figyelj rám. Van egy próbám számodra. Ha sikerrel teljesíted tanítok neked egy jutsut, de csak ha akarod. Amíg eldöntöd a válaszod addig én elmondom a próbát. Élősszőr is megnézem a chakra kontrollod, tehát megnézem, hogyan tudsz fára mászni és lehet h te még nem tudsz, de majd akkor megtanulsz vízen is járni. Ezután az erőnlétedet nézem meg. Vagyis majd harcolunk egy kicsit egymás ellen. Aztán végül majd meg kell mondanod az elemedet, de ezt már most is megteheted. Elég egyszerű próbatétel, legalább is nekem az lesz. Na benne vagy? -Fejeztem be a beszédemet ezzel a kérdéssel és vártam a válaszára közben elértünk a Kapuhoz és egy kicsit rágyorsítottam ő követett és elértünk a Vég völgyébe.

//Köv post Vég Völgye//
Ajánlott tartalom

Ichiraku ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku ramen   Ichiraku ramen I_icon_minitime

Ichiraku ramen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Tűz országa :: Konohagakure-
Ugrás: