Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Határvidék

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

Hozzászólások száma : 121

Határvidék Empty
TémanyitásTárgy: Határvidék   Határvidék I_icon_minitimePént. Júl. 03, 2009 2:18 pm

Határvidék.
Vissza az elejére Go down
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Hozzászólások száma : 55

Határvidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Határvidék   Határvidék I_icon_minitimeHétf. Júl. 06, 2009 2:58 pm

-Na végre ideértünk. Ha az elején már nekünk jött pár chuunin akkor remélem lesznek majd jouninok is.
-Nem hiszem, hogy enyi lenne Kisame. Biztos, hogy még lesznek jouninok. Mondta Hideko miközben elmosolyodott.
~Gondolom ők is akarnak még egy jó kis bunyót. Majd felugrottam az egyik fára és körbenéztem hátha vannak ellenségek a közelben.
-Van egy jó meg egy rosz hírem. A jó, hogy tiszta a terep. A rossz, hogy egy hamar nem leszellenség.
Leugrottam a fáról és mentünk tovább.
Kazuma Shun

Kazuma Shun

Hozzászólások száma : 27

Határvidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Határvidék   Határvidék I_icon_minitimeHétf. Júl. 06, 2009 3:51 pm

Végre elértük a határvidéket, mikor megszólalt Kisame:
-Na végre ideértünk. Ha az elején már nekünk jött pár chuunin akkor remélem lesznek majd jouninok is.
-Nem hiszem, hogy ennyi lenne Kisame. Biztos, hogy még lesznek jouninok.-válaszolta Hideko mosolyogva.
Leültem egy kidőlt farönkre és néztem ki a fejemből. Észre se vettem, hogy Kisame felment egy fára, nézni, hogy jön-e ellenség. Majd csalódottan ugrott le róla és ezt mondta:
-Van egy jó meg egy rossz hírem. A jó, hogy tiszta a terep. A rossz, hogy egyhamar nem lesz ellenség.
- Ne aggódj Kisame biztos nem azért kértek kíséretet, hogy a füvet levágjuk...Fontos ember ez a kormányzó, biztos meg akarják ölni. Tehát még lesz dolgunk bőven....-fejeztem be a mondatot.
- Na induljunk!- szólt oda hozzánk Hideko és már el is indultunk.
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

Határvidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Határvidék   Határvidék I_icon_minitimeHétf. Júl. 06, 2009 6:35 pm

Egy ideje már ugráltunk. Egy nagyobb mezőre értünk, ami egy magaslaton volt. Innen már ráláttunk a Méz Vidékére, ami mögött pár kilométerre lehetett a Gőz Országa.
- Jól van, srácok, innen már csak pár óra. - mondtam, miközben átugrottunk a következő ágra. - Aztán jelentkezünk a kormányzónál, És elkísérjük A Hó Vidékeire. - magyaráztam, miközben közeledtünk a falucska felé...

//Köv. Postok Méz Vidékének kapuja//
Ajánlott tartalom

Határvidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Határvidék   Határvidék I_icon_minitime

Határvidék
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Határvidék
» Határvidék
» Fű országa - Határvidék
» Eső ország - Határvidék
» Föld ország - Határvidék

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Gőz országa-
Ugrás: