Naruto Rasengan FRPG Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!! |
|
| A vezető irodája | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Kakashi Hatake Admin
Hozzászólások száma : 200 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 27 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: A vezető irodája Pént. Júl. 03, 2009 10:44 am | |
| Otogakure veztőjénak az irodája. | |
| | | Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: A vezető irodája Szer. Júl. 22, 2009 2:13 pm | |
| Hideko senpaial simán bejutottunk, aztán erős ellenállásba ütköztünk. Közben a senpai elmagyarázta, hogyan tudnám használni a Goukakyuu no Jutust. - Rendben!- mondtam, miközben hárítottam egy kunait. Idő közben aktiváltam a Kék Tűz Jutust és az Aogant is. Kézpecséteket mutattam, aztán elkiáltottam magam: - Katon: Goukakyuu no Jutsu! Egy kis kék láng távozott a számból, én meg letörten néztem magam elé. Az előttem lévő shinobi elkezdett röhögni. - Te szemét! Mi olyan poénos?- kérdeztem tőle, majd kigáncsoltam. Ahogy a földön feküdt, fölé ugrottam, s a levegőből négy shurikent hajítottam a testébe. Rögtön meghalt... Eztán egy másik ninja próbált nekem támadni egy katanával. Előhúztam a két wakizashimat, amikkel hárítani kezdtem a csapásait. ~ Ez a srác ersős... Bizonyára a chakráját a pengébe vezeti.~ merengtem, majd én is belevezettem a kék tüzet a két kisebb wakizashiba. Ekkor x alakban beledöften a wakizashikat a falba, amelyek maguk közé szorították ellenfelem katanáját. A levegőben megpördülve fejen rúgtam, s a testét hevesen ütlegelni kezdtem. Mikor már a ruha is leégett róla, még egyszer belerúgtam. Ettől a falnak szállt, s nehezem megpróbált felállni, de én kézpecséteket kezdtem formál. - Katon: Goukakyuu no Jutsu!- mondtam, majd egy kék színű tűzgolyó indult el a számból, ami hamuvá változtatta a shinobit. Úgy tűnt ez idő alatt már Hideko senpai is végzett. - Akkor most merre?- kérdeztem, majd vártam az utasításait.
// A kék tűzgolyós ötlet nem rossz, de nekem amúgy is minden tűz Jutusum kék színű lesz a Kekkei Genkai- om miatt. XD // | |
| | | Hokage-sama Admin
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2009. Jul. 03.
| Tárgy: Re: A vezető irodája Szer. Júl. 22, 2009 5:59 pm | |
| (Bocs, de ez Hideko-val van! xD) Először jobbra, aztán balra néztem. Japánul volt kiírva: A szárny, B szárny. Alig egy másodperces habozás után a B szárny felé rohantam. - Kodama! Ügyes vagy! Azt hiszem, még tanítok egy jutsut! - nevettem, és rohantunk föl a lépcsőn. Az utunkat samuraiok, és néhány genin állta. Ahogy észrevettem, Kodama ereje, simán meghaladja a chuuninn szintet. Ha ezt Shun nem veszi észre, én fogom beíratni a vizsgára! Végül egy ajtót láttunk meg. Hatalmas lendülettel berúgtam az ajtót, és leszúrtam a kormányzót. Ekkor füst kerekedett, és egy fadarab lett a helyén. ~ Kawa... - akartam, de észrevettem futni odalent. - Kod! Lent van! Rohanjunk!!! - üvöltöttem, és kirúgtam az ablakot. - Goukakyuu no Jutsu! - kiáltottuk szinkronban a "tanítványommal" és egy kékessárgás hatalmas erejű tűzgolyó kergette a férfit. ~ Ha elcsípjük, akkor Kodamáé lehet a Ninto Seidu... Az Aka Seidu fiatalabb "testvére"... - //Itt folytatjuk, hiszen még nem hagyta el az iroda környékét! És akkor jó xD// | |
| | | Yoshizawa Kodama
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2009. Jul. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok
| Tárgy: Re: A vezető irodája Csüt. Júl. 23, 2009 7:47 pm | |
| Elindultunk a B szárny felé. A senpai eközben megdicsért. - Köszönöm szépen, és én is örülnék pár új technikának.- mosolyodtam el. Rohantunk fölfelé a lépcsőn, samuraiok és ninják próbálták az utunkat állni, de nem sikerült nekik. Majd Hideko senpai berúgta az ajtót, leszúrta a kormányzót, de sajnos az egy Kawarimi no Jutus volt. Ekkor a Jouninnak feltűnt, hogy a csávó már az udvaron rohan. - Nem menekülhet el!- kiáltottam, majd egy együttes erejű Goukakyuu no Jutusval próbáltunk lefegyverezni. Ha sikerül elkapnunk, akkor vége a küldetésnek, de ha nem, abban az esetben használom a Shunsin no Jutsut, aztán megkísérlem lekötözni a ninja drótommal. | |
| | | Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: A vezető irodája Csüt. Júl. 23, 2009 8:04 pm | |
| Rohantunk a férfi után, a hosszú, kavicsos úton. Jobbra fák, balra folyó. Az esti kékség, nem volt vakság. Sőt! Mivel telihold volt, látni lehetett a víz tükrében, a kerek sajtot. - Állj! - üvöltöztük Kodamával, de a kormányzó halálüvöltések közepette rohant tovább. Már közeledtünk a kerítés felé, mikor kinyitottam a 2. kaput, ezáltal sokkal gyorsabb lettem. A genint fölkaptam, a hátamra, hogy ne maradjon le. Koddal a hátamon rohantunk felé, egyre közeledtünk. - Most! - ordítottam, és a fiú alkalmazta a Goukakyuu no Jutsut. Az erőtől a kormányzó a kerítésnek csapódott, és oda is égett. - Kodama, nagyszerű csapatmunkával rendelkezel, tehetséges vagy, és jó eszű. - mondtam, és megborzoltam a fiú haját. A táskámból egy pár fekete kesztyűt húztam elő. - Vedd föl. Csak ez a kesztyű áll ellent a Ninto Seidu égetésének. - magyaráztam, és a fiú rám meredt. - Ninto Seidu? - - Pontosan. Az Aka Seidu "kis tesója". - nevettem, és elkezdtem mesélni. - Annak idején, vagy 1000 éve, a világ öt legtehetségesebb kovácsa megalkotta az Aka Seidut, a Fény pengéjét. Kinomaruma hegyének lávájában edzették, a Villámok Országának legmagasabb pontján, Villámokkal élezték. A Hősök Vizében hűtötték, és Kazunaki mocsarában fényezték. Sokan, úgy emlegették, Isten Kardja. 400 évvel később, ugyan ezek eljárása szerint megalkották a Ninto Seidut, a Pokol pengéjét. Ha villám elemet vezetek az Aka Seiduba, cikázni kezdenek a penge körül a villámok, és sárgán világít a penge. Ne csodálkozz, ha kékké változik a Ninto Seidu a kezedben... - nevettem, és ismét szóhoz fogtam. - Később, a Ninto Seidu után 100 évre a Pontu Seidu, a Természet, és a Kihasi Seidu, a Mélység Pengéje is elkészült. Ennek a kettőnek a honlétét kutatom. Egyszóval, ha van kedved, és senseid is megengedi, néha-néha tehetünk egy-két kijárót más országokba. Ja, és úgy vigyázz a Ninto-ra, mint az életedre! - kacsintottam, és mosolyogva néztem, ahogy végigsimítja a pengét. Olyan volt, mint amikor én megkaptam a kardot... // Ehhez kapcsolódó jutsukat, keresd nálam // | |
| | | Yoshizawa Kodama
| Tárgy: Re: A vezető irodája Csüt. Júl. 23, 2009 8:26 pm | |
| Végül sikerült elkapnunk a kormányzót, és Hideko senpai egy nagyszerű ajándékot adott nekem. Egy kardot, a Ninto Seidu-t, amit boldogan fogadtam el. - Köszönöm senpai! Én is segítek majd neked ezért, hogy megkeressük a másik két fegyvert.- vigyorodtam el. A kardot a hátamra helyeztem, a két wakizashi pedig az oldalamon volt. - Nahát, teljesen fel vagyok fegyverkezve! Hehe!- nevettünk egyet a senpaial. A kesztyű kicsit szokatlan volt, viszont hamar hozzászoktam. Már alig vártam, hogy éles helyzetben használhassam új pengémet. ~ Ezzel már bizonyára átmegyek a Chuunin vizsgán. Be fogom bizonyítani mindenkinek, nem hiába maradtam ilyen sokáig Gennin. Akkor egy újabb lépéssel közelebb kerülök majd Yukimura- samához, s talán egy napon még őt is utolérem.~ töprengtem, mialatt a Teliholdat bámultam. Kezeim a zsebembe pihentek, fejpántom egy kissé meglazult a fejemen, ám hamar megigazítottam.
Nem sokkal később elértük a határt. - Jó volt ez a misszió Hideko senpai! Ahhoz képest, amire számítottam simán kiiktattuk őket. Nem sok Genninnel fordult még elő, hogy elmondhatja, véghez vitt egy A szintű küldetést.- jelentettem ki. A Nap lassan kezdett feljönni. Megvilágította az erdőt, amely gyönyörű látványt kapott tőle. Mellettünk egy kristály tiszta vizű patak folyt, abban pedig békésen úszkáltak a halak. A madarak csicsergése, akár a egy szép ének. ~ Nem sokára elérjük a Tűz Országát.~ gondoltam sétálásom közben.
// köv.post.: A Vég Völgye //
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A vezető irodája | |
| |
| | | | A vezető irodája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|