Naruto Rasengan FRPG Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!! |
|
| A Hó Országának Határa | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Hideko Juhai Kamura
Hozzászólások száma : 122 Join date : 2009. Jul. 03. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: A Hó Országának Határa Csüt. Júl. 09, 2009 7:58 pm | |
| Itt egy kis hágó van, ami a tenger mellett húzódik a Hó Országába. | |
| | | Kisame Akasumi
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2009. Jul. 02.
| Tárgy: Re: A Hó Országának Határa Csüt. Júl. 09, 2009 9:19 pm | |
| -Ne nevezz szaros geninnek. Nem akarom bántani hölgyem. -Ne hölgyemezzél kis geninecske. 20 éves vagyok ne nézz már olyan öregnek. Hát nem látod a szép kis idomaimat nézd ezt a keblet. Hát nem szépek? -Héhéhéhé micsinálsz. Elpirult arcal áltam ott ahogy közeledett a melleivel. -Na ne légy olyan szégyenlős. Majd amíg én zavarban voltam megpróbált egy jég kardall átdöfni. -Azt hiszed, hogy bedőlök neki. Gyorsan elugrottam ne, hogy letudjon szurni. -Be kell valanom tényleg jól nézel ki, de nem vagy a korosztályom salynos. ~Fú ez közel volt nagyon szexin néz ki, de ez egy harc és ezt nem szabad elfelejtenem. -Na akkor ha te jég kardal támadsz akkor én villámmal. Jakuden!! -Mostmár harcolhatunk. -Tedszel nekem fiu a végén még beléd szeretek. Elég eltökélt vagy genin létedre, de ez anyira vonzó. Akkor most harcolunk kis édes, de ha nyerek akkor randizunk egyet. ~Baszus ezt nem tudom lerázni magamról. Nagyon pedo a csaj. | |
| | | Kazuma Shun
Hozzászólások száma : 27 Join date : 2009. Jul. 04. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: A Hó Országának Határa Pént. Júl. 10, 2009 12:10 pm | |
| Mindenki elkezdte már a harcot csak mi nem. - Kainkiri....-ízlelgettem magamban a nevet. - He? Mivan elkezdjük vagy csak állunk egyhelyben mint a cölöp?!? - Hehe! Pont témába vágtál a cölöppel. De ezt meg sem várta támadott.. Füstbombákat dobott le elém amitől még a kezemet se láttam. ~ Hogy az a...-gondoltam. - Chuusin motte etai!-súgtam majd máris bevillant egy kép a hátam mögül- Hehe! Kevés vagy te hozzám! Konoha senpu! Eltaláltam és neki is szállt egy falnak. - Ügyes.. nagyon ügyes.... - Köszönöm..kaphatsz még ízelítőt a tudásomból. De erre se érkezett válasz, hanem eltűnt. ~ Te se szeretsz beszélni nagyon. Majd újabb kép..Lefejező jutsu.. ~ Rajtam nem fogsz ki....-gondoltam majd egy lábbal rááltam a kunaiomra és koncentráltam. Be is jött talán hiszen amikor kiugrott akkor belenyúlt a kunaiba és felordított. - B*******g! Te kis rohadék! ~ Minden lépésemet előre látja..Ha többen támadnánk egyszerre nem bírna olyan gyorsan reagálni.-gondolta Kainkiri. - Kage Bunshin no jutsu!-és ott is termett mellette három klón. Ezután felém szaladtak itt a piros, hol a piros taktikában. ~ Erre lépnem kell. Kicsit átverést érzek benne, de most ha tudom, hogy ha meghalok jó célért halok meg....-gondoltam. - Mokuton, Daijurin no jutsu!- és a kezeim sok-sok facölöppé vált és mozgattam. Ki is nyírtam már két klónt amikor az egyik ráugrott a kezemre és cikázott egyenesen felém. ~ Ó hogy az a....... Aztán kaptam egy talpast az arcomra és elszálltam. Kicsit szédülten ráztam a fejem.. - Ügyes...ügyes, de nem eléggé. Nem vetted észre azt a felkarodon!-vigyorogtam-Kassei! És bumm..Talán mostmár csak duó lesz a híres trió? De nem.. Csak a kezét szakította le a detonáció és nem úgy tűnt mint aki ezt jól viselné. Lihegett, a szeme kigúvadva és nagyon ideges volt. - Megkönnyítsem fájdalmaid?-kérdeztem. - Tudod te mit könnyítsél meg!-és nekem támadt. Az ököl dörgést akarta használni csak éppen most tényleg rossz fába vágta a fejszéjét. - Mokuton: Moku Shouheki no Jutsu!- és beleütött a pajzsomba. Ez nagyon fájhatott, mivel ütése legalább 3xosa volt mint eredetileg. ~ Ez az utolsó esélyem vagy meghalok vagy ő hal meg!- gondolta Kainkiri majd felém futott. Kicsit elaléltam ezér majdnem sikerült is a támadása. - Omote renge!- kiáltotta majd próbáltam kiszabdítani a kezem a fogásból és éppen az ejtés előtt sikerült. - Mokuton no jutsu!- és fabábumat kivégezte. Becsapódtak..Szitkozódott, mivel nem sikerült neki..Térdelt..Nem könyörgött az életéért ezért megkíméltem...A szenvedéstől és elkábítottam először. Aztán bele akartam "csomagolni" a fába, emlékéül, hogy itt harcoltam. - Mokuton: Hijutsu: Jukai Koutan- suttotgtam lassan és néztem ahogy a fa befedi az ellenfelem. Majd kidőltem a fáradtságtól...... | |
| | | Hideko Juhai Kamura
| Tárgy: Re: A Hó Országának Határa Szomb. Júl. 11, 2009 10:55 am | |
| A sárkányom áttörte a jégfalat. Leugrottam róla, és egy szirten álltam. Ő velem szemben. - Vajon mennyit lehet kapni ha bemutatok a Sziklák Országának (nem Föld, Szikla Ország) egy Konohai Őrt, a híres 12 közül?! - röhögte, de már a levegőben is volt. - Kori: Kokoiōdan no Jutsu! (Jég* elem: Jégcápák) - kiáltotta Tekuzu és fölemelte a kezeit, mire a hóból cápa alkú, jégtömbök ugrottak ki, és felém közeledtek. - Raidate no Jutsu - Villámló Pajzs! - reagáltam azonnal, és a cápák elolvadtak, amikor nekiütköztek a cikázó pajzsnak. - Abakedu-Kannen no Jutsu - Fordított nézet! - ordítottam és az arcom elé tettem Aka Seidut, és mikor kimondtam a genjutsut elfordítottam, hogy az éle jobbra nézzen. Tekuzu most úgy hite, hogy megtámad engem, de árnyékká válok, majd kap egy szúrást. A Chakrájának ki és bekapcsolásával próbálkozott, de ez sajnos nem jön be ennél a genjutsunál. Társai már kezdenek hasznavehetetlenek lenni. A jutsu hatására letépődött az egyik keze, amire föleszmél. - Áhh! - Te Ki****ott állat!!! - üvöltötte, és nekem rohant a katanájával. - Az enyém némileg erősebb. - magyaráztam, és kettévágtam a kardját. - Shishienjin - Lángfal börtön! - súgtam, és a vállára csaptam, ami megpecsételte, és egy lángoló burokba zárta. A szökés több mint lehetetlen. De neki sikerült. - Kori: Kokoi Bunshin no Jutsu! - mondta, és jégklónokat csinált. - Taju! Kage Bunshin no jutsu! - mire egy csomó árnyékklón lett. - Bakusui Shōha - Vízhullám! - mondtam, mire egy mindent elsöprő vízhullám támadt Tekuzura. - Kage Buyō! - ordítottam lendülettel, és fejbe rúgtam a támadót. Elájult. - Suirō no Jutsu - Vízbörtön. - súgtam a végén, és a félkezű Tekuzut a vízbörtönbe zártam... | |
| | | Kisame Akasumi
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2009. Jul. 02.
| Tárgy: Re: A Hó Országának Határa Vas. Júl. 12, 2009 1:40 pm | |
| Nekem ugrott a csaj a kardjával de én levédtem. Nem akartam megvágni úgy, hogy csak hozzá akartam érinteni. Adtól is bekábul vagy legalább is sokott kap. ~Muszáj leszek valahogy kiütni, de nem akarom bántani. Hisz ez csak egy nő. -Min gondolkozol édesem. Csak nem azon, hogy mien édes és aranyos vagyok. -Talán igen talán nem. Találd ki. -Szóval igen. Olyan kedves vagy kis édes. Hogy hívnak? -Kisame Akasumi és nem vagyok genin. -Szép és cuki neved van, de te akkor is genin vagy. Ne légy beképzelt. ~És ezt pont ő mondja aki it dumál, hogy mien szép. -Most akkor harcolunk vagy mi lesz? -Ő mien forróvérü vagy Kisi. -Ne hívj Kisinek Kisame a nevem. -Kisi Kisi Kisi. Még becézve is olyan édes a neved. -Jólvan felfogtam akkor meg Kisizél, de harcolhatnánk már. -Ha te akarod, de nem akarlak bántani. -Ha ien kedves vagy én se foglak megölni, de ne fogd visza magad. Majd használtam a Katon-Gōkakyū no Jutsut amit ő egy jég fallal védet ki. -Na ezt nem hittem volna. Genin létedre már tudsz tűzgolyót lőni és a villámkardot egyszerre használni. Ugyes genin vagy. -Kösz a bókot de mutasd, hogy te mit tudsz. -Rendben van, de remélem kivéded. Ezt kimondva rámküldött egy jégtüskeáradatot amit sikerült kikerülnöm azzal, hogy használtam a ismét a Katon-Gōkakyū no Jutsut amivel megolvasztottam a jeget. -Bocs Kisi, de nem akarom húzni az időt. Miután ezt kimondta megidézett egy hatalmas jégfarkas falkát. ~Ez nem lesz jó ez a csaj kezdi komolyan venni a harcot. -Ezzel nem tudsz megállítani. Kage Bunshin no Jutsu és megjelent mellettem még 10 klón akikkel együt használtuk a Katon-Gōkakyū no Jutsut amivel sikerült legyőznünk a farkas csordát. -Drágám jobb lesz ha egy végső csapásban döntjük el, hogy ki fog nyerni. Ugyanis kezdek kifogyni a chakrából. Gondolom te neked is kevés már a chakrád. Ezt követően használta megint a jég kardot, de ezuttal mind a két kezében. -Igazad van tényleg kevés chakrám maradt. Elösszőr elmutogattam a kézjeleket a chidorimhoz, majd csináltam egy rasengant is a jobb kezembe. -Most jöhet az összecsapás. Nem foglak megölni. Igérem. -Én se téged Kisi. Egymásnak rohantunk, de én a chidorimmal ketévágtam a két kardját majd a rasengannal nekivágtam egy jégfalnak. -Én mondtam, hogy nem foglak megölni. Remélem nem lesz semmi balyod. -Ne félj kibírom, de kösz, hogy agúdsz értem. -Elkel mondanom valamit. Én nem vagyok genin. Már Jounin vagyok. -Rendben elhiszem. Mond, hogy szép vagyok. -Szép vagy és nem lesz gond. Hisz direkt visza fogtam magam a rasengannal. -Shun gyere ide ha tudsz és léci segícs rajta a gyógyító jutsuddal. | |
| | | Kazuma Shun
Hozzászólások száma : 27 Join date : 2009. Jul. 04. Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: A Hó Országának Határa Vas. Júl. 12, 2009 1:57 pm | |
| Felkeltem és láttam, hogy már Hideko is végzett már csak Kisame maradt... Ő is nyert, majd odaszólt hozzám: - Shun gyere ide ha tudsz és lécci segíts rajta a gyógyító jutsuddal! Odafutottam és halkan Kisame fülébe súgtam ezt: - Figyelj, veszélyes lenne az egész akcióra nézve ha felgyógyíto és elengedjük. Beadom neki ezt, és ettől kidől 24 órára. Kisame csak bólintott majd hátrébb állt. - Chikatsu Saisei no Jutsu!-mondtam. Legalább 10 percig tartott mire megszólalt. - Hogy-hogy? Nem haltam meg? - Nem, de most aludj szépen.-súgtam a fülébe. Ezután Kisame figyelt és én egy kicsit kimerülten, járkáltam. Láttam egy alakot a semmiből közeledni. Mikor láttam, hogy konohai kicsit meg is nyugodtam, de meg is ijedtem: egy genin volt, egy mozgó céltábla. Mikor iderért odamentem hozzá. - Hát te?? Mit keresel itt a Hó ország határán? Megőrültél? - De hát a Hokage-sama küld... - El kellett volna utasítanod a küldetést! Miért nem érveltél? - Én érveltem, de.... Még be volt kapcsolva a Kekkei Genkai és bejött egy kép ahogy le akarják rántani a genint. - Vigyázz!-löktem félre, majd odanéztem és láttam, egy kinyúló kezet. - Kage Bunshin no jutsu! Állj a hátam mögé. Körbevettük a genint védekező pozícióba és próbáltuk védeni a klónjaimmal... | |
| | | Hideko Juhai Kamura
| Tárgy: Re: A Hó Országának Határa Vas. Júl. 12, 2009 2:26 pm | |
| - Na jó! Itt a vége! - kiáltottam, mikor észre vettem, hogy megpróbálnak lerántani egy genint. - Shun ugorj! - kiáltottam a jouninra, mire ő a kezében a fiúval a magasba ugrott. - A Hat Bölcs! - ordítottam, és megidéztem 6 sárkányt. - Mi az főnök?! - röhögött egy vörös színű. - Te csak fogd be, Kichumatatsu! - rivalltam a nagy vörösre, mire sértődötten elfordította a fejét. - Kapd el Shunt és a genint! - kiáltottam, mire elrepült, és a hátára vette őket. - Kauzma - shin! Te jössz! - - Tudom, tudom. - nevetett egy fehér sárkány, és belefúródott a jégbe. Hirtelen a föld is mocorogni kezdett, és egy nagy kráterből, hat jouninnal a szájában föltört Kauzma - shin. - Hé főnök, még vannak odalenn! - kiáltotta, és egy jégkard állt a hátamba. A férfi megállt. Lassan hátrafordultam. Gőzölgött a testem a fekete chakrától. - Hogy merészelsz megsebezni?! - ordítottam rá, és elkezdtem gyepálni. A fickót felismerhetetlenné vertem. Ekkor visszafordultam. Shunt lefoglalták ketten, a genint pedig egy jounin ütötte. - Hogy merészelsz?! - ordítottam, és felüvöltöttem az égre. - Shidatatsu! Sötétség hercege! - kiáltottam, mire egy hatalmas fekete sárkány jelent meg. - Pusztíts. - súgtam vigyorogva, és lenyaltam a vért a szám széléről. Kisamenak a hátába vágtak 2 jégdárdát. A férfi, aki belevágta vigyorogva, önelégülten ugrott rá egy gleccserre, és a jégből föltörve, hatalmas erővel elütöttem. - Hogy mered bántani a kisebbet?! - tettem föl a kérdést, és beleléptem a gyomrába, akkora erővel, hogy megsüllyedt a jég alatta. - Tsuna. Gyorsan siess a kormányzóhoz! Védd meg! - ordítottam, és a kormányzó hintójára mutattam, ami felé ninják közeledtek. Engem 10 ember támadott. Lefogtak. Egy jégkardot akartak belenyomni a hasamba. A hajam összeborzolódott. Pikkelyes lett a testem, és sárkánnyá alakultam. A jouninok szeme kerekké változott. Össze vissza haraptam, dobáltam őket. - Shidatatsu!!! Segítssss!!! - ordítottam. - Értettem főnök! - kiáltotta a sárkány és kézjeleket mutatott. - Dai Don Doragon! - mondta és a hasamra csapott. Visszaalakultam emberi testembe és ájultan estem össze. A Hat bölcs közül a három is eltűnt. A Határon minden eltűnt. Pusztítás, kráterek és egy csomó víz volt. A kormányzó, és az emberei közül 16 túlélte. A hátamban egy kard állt, testemet égési sérülések borították. Kisame is ájultan feküdt, hátában egy dárdával. Shun, kisebb-nagyobb sérülésekkel megúszta. Tsuna egy két karcolással végigvitte a dolgot. És a karaván, szétütve, fáradtan, éhesen elindult Yukigakure felé...
//Köv postok Yukigakure-Kapu// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A Hó Országának Határa | |
| |
| | | | A Hó Országának Határa | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|