Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

A Hó Országának Határa

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

Hozzászólások száma : 122

A Hó Országának Határa Empty
TémanyitásTárgy: A Hó Országának Határa   A Hó Országának Határa I_icon_minitimeCsüt. Júl. 09, 2009 7:58 pm

Itt egy kis hágó van, ami a tenger mellett húzódik a Hó Országába.
Vissza az elejére Go down
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: A Hó Országának Határa   A Hó Országának Határa I_icon_minitimeCsüt. Júl. 09, 2009 9:19 pm

-Ne nevezz szaros geninnek. Nem akarom bántani hölgyem.
-Ne hölgyemezzél kis geninecske. 20 éves vagyok ne nézz már olyan öregnek. Hát nem látod a szép kis idomaimat nézd ezt a keblet. Hát nem szépek?
-Héhéhéhé micsinálsz. Elpirult arcal áltam ott ahogy közeledett a melleivel.
-Na ne légy olyan szégyenlős. Majd amíg én zavarban voltam megpróbált egy jég kardall átdöfni.
-Azt hiszed, hogy bedőlök neki. Gyorsan elugrottam ne, hogy letudjon szurni.
-Be kell valanom tényleg jól nézel ki, de nem vagy a korosztályom salynos.
~Fú ez közel volt nagyon szexin néz ki, de ez egy harc és ezt nem szabad elfelejtenem.
-Na akkor ha te jég kardal támadsz akkor én villámmal. Jakuden!!
-Mostmár harcolhatunk.
-Tedszel nekem fiu a végén még beléd szeretek. Elég eltökélt vagy genin létedre, de ez anyira vonzó. Akkor most harcolunk kis édes, de ha nyerek akkor randizunk egyet.
~Baszus ezt nem tudom lerázni magamról. Nagyon pedo a csaj.
Kazuma Shun

Kazuma Shun

Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A Hó Országának Határa   A Hó Országának Határa I_icon_minitimePént. Júl. 10, 2009 12:10 pm

Mindenki elkezdte már a harcot csak mi nem.
- Kainkiri....-ízlelgettem magamban a nevet.
- He? Mivan elkezdjük vagy csak állunk egyhelyben mint a cölöp?!?
- Hehe! Pont témába vágtál a cölöppel.
De ezt meg sem várta támadott.. Füstbombákat dobott le elém amitől még a kezemet se láttam.
~ Hogy az a...-gondoltam.
- Chuusin motte etai!-súgtam majd máris bevillant egy kép a hátam mögül- Hehe! Kevés vagy te hozzám! Konoha senpu!
Eltaláltam és neki is szállt egy falnak.
- Ügyes.. nagyon ügyes....
- Köszönöm..kaphatsz még ízelítőt a tudásomból.
De erre se érkezett válasz, hanem eltűnt.
~ Te se szeretsz beszélni nagyon.
Majd újabb kép..Lefejező jutsu..
~ Rajtam nem fogsz ki....-gondoltam majd egy lábbal rááltam a kunaiomra és koncentráltam. Be is jött talán hiszen amikor kiugrott akkor belenyúlt a kunaiba és felordított.
- B*******g! Te kis rohadék!
~ Minden lépésemet előre látja..Ha többen támadnánk egyszerre nem bírna olyan gyorsan reagálni.-gondolta Kainkiri.
- Kage Bunshin no jutsu!-és ott is termett mellette három klón.
Ezután felém szaladtak itt a piros, hol a piros taktikában.
~ Erre lépnem kell. Kicsit átverést érzek benne, de most ha tudom, hogy ha meghalok jó célért halok meg....-gondoltam.
- Mokuton, Daijurin no jutsu!- és a kezeim sok-sok facölöppé vált és mozgattam. Ki is nyírtam már két klónt amikor az egyik ráugrott a kezemre és cikázott egyenesen felém.
~ Ó hogy az a.......
Aztán kaptam egy talpast az arcomra és elszálltam. Kicsit szédülten ráztam a fejem..
- Ügyes...ügyes, de nem eléggé. Nem vetted észre azt a felkarodon!-vigyorogtam-Kassei!
És bumm..Talán mostmár csak duó lesz a híres trió? De nem.. Csak a kezét szakította le a detonáció és nem úgy tűnt mint aki ezt jól viselné. Lihegett, a szeme kigúvadva és nagyon ideges volt.
- Megkönnyítsem fájdalmaid?-kérdeztem.
- Tudod te mit könnyítsél meg!-és nekem támadt.
Az ököl dörgést akarta használni csak éppen most tényleg rossz fába vágta a fejszéjét.
- Mokuton: Moku Shouheki no Jutsu!- és beleütött a pajzsomba.
Ez nagyon fájhatott, mivel ütése legalább 3xosa volt mint eredetileg.
~ Ez az utolsó esélyem vagy meghalok vagy ő hal meg!- gondolta Kainkiri majd felém futott.
Kicsit elaléltam ezér majdnem sikerült is a támadása.
- Omote renge!- kiáltotta majd próbáltam kiszabdítani a kezem a fogásból és éppen az ejtés előtt sikerült.
- Mokuton no jutsu!- és fabábumat kivégezte.
Becsapódtak..Szitkozódott, mivel nem sikerült neki..Térdelt..Nem könyörgött az életéért ezért megkíméltem...A szenvedéstől és elkábítottam először. Aztán bele akartam "csomagolni" a fába, emlékéül, hogy itt harcoltam.
- Mokuton: Hijutsu: Jukai Koutan- suttotgtam lassan és néztem ahogy a fa befedi az ellenfelem.
Majd kidőltem a fáradtságtól......
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

TémanyitásTárgy: Re: A Hó Országának Határa   A Hó Országának Határa I_icon_minitimeSzomb. Júl. 11, 2009 10:55 am

A sárkányom áttörte a jégfalat. Leugrottam róla, és egy szirten álltam. Ő velem szemben.
- Vajon mennyit lehet kapni ha bemutatok a Sziklák Országának (nem Föld, Szikla Ország) egy Konohai Őrt, a híres 12 közül?! - röhögte, de már a levegőben is volt.
- Kori: Kokoiōdan no Jutsu! (Jég* elem: Jégcápák) - kiáltotta Tekuzu és fölemelte a kezeit, mire a hóból cápa alkú, jégtömbök ugrottak ki, és felém közeledtek.
- Raidate no Jutsu - Villámló Pajzs! - reagáltam azonnal, és a cápák elolvadtak, amikor nekiütköztek a cikázó pajzsnak.
- Abakedu-Kannen no Jutsu - Fordított nézet! - ordítottam és az arcom elé tettem Aka Seidut, és mikor kimondtam a genjutsut elfordítottam, hogy az éle jobbra nézzen. Tekuzu most úgy hite, hogy megtámad engem, de árnyékká válok, majd kap egy szúrást. A Chakrájának ki és bekapcsolásával próbálkozott, de ez sajnos nem jön be ennél a genjutsunál. Társai már kezdenek hasznavehetetlenek lenni. A jutsu hatására letépődött az egyik keze, amire föleszmél.
- Áhh! - Te Ki****ott állat!!! - üvöltötte, és nekem rohant a katanájával.
- Az enyém némileg erősebb. - magyaráztam, és kettévágtam a kardját.
- Shishienjin - Lángfal börtön! - súgtam, és a vállára csaptam, ami megpecsételte, és egy lángoló burokba zárta. A szökés több mint lehetetlen. De neki sikerült.
- Kori: Kokoi Bunshin no Jutsu! - mondta, és jégklónokat csinált.
- Taju! Kage Bunshin no jutsu! - mire egy csomó árnyékklón lett.
- Bakusui Shōha - Vízhullám! - mondtam, mire egy mindent elsöprő vízhullám támadt Tekuzura.
- Kage Buyō! - ordítottam lendülettel, és fejbe rúgtam a támadót. Elájult.
- Suirō no Jutsu - Vízbörtön. - súgtam a végén, és a félkezű Tekuzut a vízbörtönbe zártam...
Kisame Akasumi

Kisame Akasumi

Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: A Hó Országának Határa   A Hó Országának Határa I_icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 1:40 pm

Nekem ugrott a csaj a kardjával de én levédtem. Nem akartam megvágni úgy, hogy csak hozzá akartam érinteni. Adtól is bekábul vagy legalább is sokott kap.
~Muszáj leszek valahogy kiütni, de nem akarom bántani. Hisz ez csak egy nő.
-Min gondolkozol édesem. Csak nem azon, hogy mien édes és aranyos vagyok.
-Talán igen talán nem. Találd ki.
-Szóval igen. Olyan kedves vagy kis édes. Hogy hívnak?
-Kisame Akasumi és nem vagyok genin.
-Szép és cuki neved van, de te akkor is genin vagy. Ne légy beképzelt.
~És ezt pont ő mondja aki it dumál, hogy mien szép.
-Most akkor harcolunk vagy mi lesz?
-Ő mien forróvérü vagy Kisi.
-Ne hívj Kisinek Kisame a nevem.
-Kisi Kisi Kisi. Még becézve is olyan édes a neved.
-Jólvan felfogtam akkor meg Kisizél, de harcolhatnánk már.
-Ha te akarod, de nem akarlak bántani.
-Ha ien kedves vagy én se foglak megölni, de ne fogd visza magad. Majd használtam a Katon-Gōkakyū no Jutsut amit ő egy jég fallal védet ki.
-Na ezt nem hittem volna. Genin létedre már tudsz tűzgolyót lőni és a villámkardot egyszerre használni. Ugyes genin vagy.
-Kösz a bókot de mutasd, hogy te mit tudsz.
-Rendben van, de remélem kivéded. Ezt kimondva rámküldött egy jégtüskeáradatot amit sikerült kikerülnöm azzal, hogy használtam a ismét a Katon-Gōkakyū no Jutsut amivel megolvasztottam a jeget.
-Bocs Kisi, de nem akarom húzni az időt. Miután ezt kimondta megidézett egy hatalmas jégfarkas falkát.
~Ez nem lesz jó ez a csaj kezdi komolyan venni a harcot.
-Ezzel nem tudsz megállítani. Kage Bunshin no Jutsu és megjelent mellettem még 10 klón akikkel együt használtuk a Katon-Gōkakyū no Jutsut amivel sikerült legyőznünk a farkas csordát.
-Drágám jobb lesz ha egy végső csapásban döntjük el, hogy ki fog nyerni. Ugyanis kezdek kifogyni a chakrából. Gondolom te neked is kevés már a chakrád. Ezt követően használta megint a jég kardot, de ezuttal mind a két kezében.
-Igazad van tényleg kevés chakrám maradt. Elösszőr elmutogattam a kézjeleket a chidorimhoz, majd csináltam egy rasengant is a jobb kezembe.
-Most jöhet az összecsapás. Nem foglak megölni. Igérem.
-Én se téged Kisi. Egymásnak rohantunk, de én a chidorimmal ketévágtam a két kardját majd a rasengannal nekivágtam egy jégfalnak.
-Én mondtam, hogy nem foglak megölni. Remélem nem lesz semmi balyod.
-Ne félj kibírom, de kösz, hogy agúdsz értem.
-Elkel mondanom valamit. Én nem vagyok genin. Már Jounin vagyok.
-Rendben elhiszem. Mond, hogy szép vagyok.
-Szép vagy és nem lesz gond. Hisz direkt visza fogtam magam a rasengannal.
-Shun gyere ide ha tudsz és léci segícs rajta a gyógyító jutsuddal.
Kazuma Shun

Kazuma Shun

Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A Hó Országának Határa   A Hó Országának Határa I_icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 1:57 pm

Felkeltem és láttam, hogy már Hideko is végzett már csak Kisame maradt... Ő is nyert, majd odaszólt hozzám:
- Shun gyere ide ha tudsz és lécci segíts rajta a gyógyító jutsuddal!
Odafutottam és halkan Kisame fülébe súgtam ezt:
- Figyelj, veszélyes lenne az egész akcióra nézve ha felgyógyíto és elengedjük. Beadom neki ezt, és ettől kidől 24 órára.
Kisame csak bólintott majd hátrébb állt.
- Chikatsu Saisei no Jutsu!-mondtam.
Legalább 10 percig tartott mire megszólalt.
- Hogy-hogy? Nem haltam meg?
- Nem, de most aludj szépen.-súgtam a fülébe.
Ezután Kisame figyelt és én egy kicsit kimerülten, járkáltam. Láttam egy alakot a semmiből közeledni. Mikor láttam, hogy konohai kicsit meg is nyugodtam, de meg is ijedtem: egy genin volt, egy mozgó céltábla. Mikor iderért odamentem hozzá.
- Hát te?? Mit keresel itt a Hó ország határán? Megőrültél?
- De hát a Hokage-sama küld...
- El kellett volna utasítanod a küldetést! Miért nem érveltél?
- Én érveltem, de....
Még be volt kapcsolva a Kekkei Genkai és bejött egy kép ahogy le akarják rántani a genint.
- Vigyázz!-löktem félre, majd odanéztem és láttam, egy kinyúló kezet. - Kage Bunshin no jutsu! Állj a hátam mögé.
Körbevettük a genint védekező pozícióba és próbáltuk védeni a klónjaimmal...
Hideko Juhai Kamura

Hideko Juhai Kamura

TémanyitásTárgy: Re: A Hó Országának Határa   A Hó Országának Határa I_icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 2:26 pm

- Na jó! Itt a vége! - kiáltottam, mikor észre vettem, hogy megpróbálnak lerántani egy genint.
- Shun ugorj! - kiáltottam a jouninra, mire ő a kezében a fiúval a magasba ugrott.
- A Hat Bölcs! - ordítottam, és megidéztem 6 sárkányt.
- Mi az főnök?! - röhögött egy vörös színű.
- Te csak fogd be, Kichumatatsu! - rivalltam a nagy vörösre, mire sértődötten elfordította a fejét.
- Kapd el Shunt és a genint! - kiáltottam, mire elrepült, és a hátára vette őket.
- Kauzma - shin! Te jössz! -
- Tudom, tudom. - nevetett egy fehér sárkány, és belefúródott a jégbe. Hirtelen a föld is mocorogni kezdett, és egy nagy kráterből, hat jouninnal a szájában föltört Kauzma - shin.
- Hé főnök, még vannak odalenn! - kiáltotta, és egy jégkard állt a hátamba. A férfi megállt. Lassan hátrafordultam. Gőzölgött a testem a fekete chakrától.
- Hogy merészelsz megsebezni?! - ordítottam rá, és elkezdtem gyepálni. A fickót felismerhetetlenné vertem. Ekkor visszafordultam. Shunt lefoglalták ketten, a genint pedig egy jounin ütötte.
- Hogy merészelsz?! - ordítottam, és felüvöltöttem az égre.
- Shidatatsu! Sötétség hercege! - kiáltottam, mire egy hatalmas fekete sárkány jelent meg.
- Pusztíts. - súgtam vigyorogva, és lenyaltam a vért a szám széléről. Kisamenak a hátába vágtak 2 jégdárdát. A férfi, aki belevágta vigyorogva, önelégülten ugrott rá egy gleccserre, és a jégből föltörve, hatalmas erővel elütöttem.
- Hogy mered bántani a kisebbet?! - tettem föl a kérdést, és beleléptem a gyomrába, akkora erővel, hogy megsüllyedt a jég alatta.
- Tsuna. Gyorsan siess a kormányzóhoz! Védd meg! - ordítottam, és a kormányzó hintójára mutattam, ami felé ninják közeledtek. Engem 10 ember támadott. Lefogtak. Egy jégkardot akartak belenyomni a hasamba. A hajam összeborzolódott. Pikkelyes lett a testem, és sárkánnyá alakultam. A jouninok szeme kerekké változott. Össze vissza haraptam, dobáltam őket.
- Shidatatsu!!! Segítssss!!! - ordítottam.
- Értettem főnök! - kiáltotta a sárkány és kézjeleket mutatott.
- Dai Don Doragon! - mondta és a hasamra csapott. Visszaalakultam emberi testembe és ájultan estem össze. A Hat bölcs közül a három is eltűnt. A Határon minden eltűnt. Pusztítás, kráterek és egy csomó víz volt. A kormányzó, és az emberei közül 16 túlélte. A hátamban egy kard állt, testemet égési sérülések borították. Kisame is ájultan feküdt, hátában egy dárdával. Shun, kisebb-nagyobb sérülésekkel megúszta. Tsuna egy két karcolással végigvitte a dolgot. És a karaván, szétütve, fáradtan, éhesen elindult Yukigakure felé...

//Köv postok Yukigakure-Kapu//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A Hó Országának Határa   A Hó Országának Határa I_icon_minitime

A Hó Országának Határa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Skarlát Országának Határa
» Az Agyar Országának Határa
» A Kézművesek Országának Határai

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Hó országa-
Ugrás: