Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

Hozzászólások száma : 200

Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake Empty
TémanyitásTárgy: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeHétf. Júl. 06, 2009 8:44 pm

Kis történet hozzá ^^:

Már vagy egy fél órája ráncigált Sasuke és Sakura.
-Hé, hé gyerekek! Mit akartok? -kérdztem de csak tovább bökdöstek.
Beértünk az arénába ahol a nézőtér dugig volt, és Naruto ált ott karba tett kézzel.
-Hé séró báró! Most jól elagyalom! -kiabálta azzal a hülye fejével.
~Remek, most ez is... -gondoltam és egy fáradt fejet vágtam.

(Innen már harcxD)
Feláltunk egymással szenben.
-Hé, balhégyár! Ne sértődj meg, de olvasok közben. -mondtam és elővettem a "Nyali-Fali éjsazkák"-at.
közben csináltam 5 árnyék klónt, hogy majd ők lefoglalják Narutot.
~Lássuk mennyit fejlődtél. -gondoltam és a szemem sarkából Narutot néztem.
Vissza az elejére Go down
https://narutofrpg.hungarianforum.com
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeHétf. Júl. 06, 2009 8:46 pm

-Hé Kakashi ha te 5-öt akkor én 10-et.
~Majd ez lefoglalja egy kicsit a klónjait addig én beszélek vele.
-Séróbáró nem ajánlom, hogy lebecsüljön. Amúgy van egy meglepetésem a legujabb Nyali-Fali éjsazkák, de ha nem kell átszurhatom kunaijal. Majd egy gúnyos arcot végtam és fojtattam.
~Ezzel talán elveszti az eszét, de ha nem akkor odaadom neki és kész.
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeHétf. Júl. 06, 2009 8:51 pm

-A...A...Legújjabb? -mondtam fura nyomatékkal és megindultam Naruto felé.
~Okos kölyök, de csak lassú. -mondtam és már naruto mögött voltam kezemben a könyvvel.
-Köszi kis barátom. A msáikat már olvastam. -mondtam és egy fülig éerő vigyorral koronáztam meg.
Majd csináltam még 5 árnyék klónt, és a 10 Kakashi klón elintézte a Naruto klónokat. Majd feloszlattam a jutsut és így szóltam:
-Gyere, Hokagek rémje! -mondtam.
~Ahogy ismerem kijött a sodrából, mint ahogy az rá vall. -gondoltam.
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeHétf. Júl. 06, 2009 9:32 pm

-És mivan ha tényleg az vagyok. Ne akarjon feldühíteni Séróbáró perverz majom. Ne becsüljön le. Megyek!! Egy nap én leszek a Hokage akár tedszik akár nem. Majd elkeztem felé futni és dobtam 3 kunait az arcához.
-Na..Na..Naruto sikerülni fog. Kijabálja Hinata.
-Gyerünk Narutoooo verd laposra Kakashit. Üvöltözik Sakura
-Sok sikert pancser. Motyogja magában Sasuke.
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeHétf. Júl. 06, 2009 10:12 pm

~Saját rajongótáborod van? -gondoltam és elkaptam a kunaiokat.
-Amúgy ki a perverz? -mondtam és ott teremtem Naruto mögött.
Lütöttem és visszateleportáltam.
-Na kis dinka? Még mindig nagy a pofád? -mondtam ilyesztő arcot vágva.
Majd csináltam 20 árnyék klónt.
-Nah fiacskám. Most a szókaratén kívűl csinálsz is valamit? -kérdeztem tőle gúnyosan.
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeSzer. Júl. 08, 2009 1:55 pm

-Azt hiszi, hogy nincs elegendő chakrám!? Ne becsüljön le!!! Majd csináltam 80 klónt. (ahogy ez Narutotól elvárható) Ezek elegen voltak, hogy elintézzék a Kakashi klónokat. Majd csináltam 100 klónt amik rá ugrottak Kakashira és és fojamatosan plusz 100 klónt amíg nem lett 1000. Megfogtam az egyik klón lábát és kihúztam. Így egy nagy klónkötél lett aminek a vége fogta a senseit és belevertem a koponyáját a földbe.
-Én montam, hogy ne becsüljön le.
-Váó. Naruto mikor lett ien erős. Lepődött meg Sakura.
~Ez lehetetlen. Sikerült megsebeznie Kakashit. Gondolta magában Sasuke
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeSzer. Júl. 08, 2009 2:19 pm

-Szép volt. Vagy nem is? -mondtam egy gúnyos mosolyal egy fa tetejéről.
~Ha tovább fejlődik lemaradok, mint a borravaló.
-Most biztos arra gondolsz, hogy ez meg, hogy lehet? Nézz csak oda. -mondtam és rámutattam a darabokra tört fadarabra.
-A te szintedre lemenvén mondom, hogy ez egy egyszerű kawarimi. -mondtam és megint egy gúnyos mosolyt csaltam az arcomra.
-Katon: Karyuu Endan! -suttogtam és elégettem minden klónt, kivéve egyet aki Naruto mellett ált.
~Mákod, hogy nem nyírhatlak ki. -gondoltam.
Majd Raikirit csináltam. Beletettem a másik kezem és már mind a kettőben ott izzott a "villámpenge".
-Ezt úgy hívom, hogy ikerpenge! -ordítottam és nekimentem Narutonak.
Kicsináltam a klónját de Narutot nem találtam el. Inkább a falba csaptam bele.
-Add fel, vagy legközelebb nem állok jót magamért, eltalállak. -súgtam a fülébe.
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeSzer. Júl. 08, 2009 2:43 pm

-Nem iedek meg magától!!!
-AAAAAAA!!!!! Ekkor előidéztem magamban a kyubit és vörös látható chakra kezdett el körülöttem áramlani
-RASENGAN!!! Magának anyi!! Akkor is Hokage leszek!! Majd elkeztem Kakashifelé rohanni.
-Rajta csináljonvalamit mert a végén tényleg anyi lesz magának.
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeSzer. Júl. 08, 2009 2:49 pm

-Hoppá még irányítja is az erejét. Szép, de nem elég. -mondtam és csináltam egy raikirit.
~Ikerpengével nem próbálkozok mert még lenulláz.- gondoltam és felugrottam.
Majd az ugásból lefelé mentem Narutonak aki, mivel egyenesn indult vesztett a lendületéből az ugrásnál.
-Sajnálom ha meghalsz, de te invitáltál. -mondtam és minden erőm és chakrám beleküldtem a raikiribe.
Összeért a két jutsu.
~Nah, most kiderül, hogy milyen erős lettél. De aztán éld túl nekem! -gondoltam.
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeSzer. Júl. 08, 2009 2:57 pm

Ezután jött az összecsapás. Szerencsémre a kyubi chakrájával feltuningolt rasengan elég erősvolt, hogy Kakashi jutsuját viszaverje, viszont mind a ketten hátraszáltunk. Én ott hevertem a földön és egy nagy porfelhő keletkezett amin keresztül egyikünk se látot átt.
~Van egy ötletem. Azzal csináltam egy klónt és ott fekündt eszméletlenül amíg én leástam a föld alá.
~Kakashi sense ezt most megfogja szívni.
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeSzer. Júl. 08, 2009 3:14 pm

Felemeltem a fejpántom, és használtam a sharingant.
~A biztonság kedvéért. -gondoltam és láttam Naruto chakráját, de a föld alattit is.
~Ó, nem hülye gyerek az szent. -gondoltam és elbújtam egy fa mögé közben egy árnyék klónt küldtem oda.
Akkor Naruto kitőrt a föld alól és állkapcson verte a klónt. Amikor az kipukkant a ledöbbent Naruto mögé ugrottam és a torkához tettem egy kunait.
-Nem tudom, hogy klón vagy-e, de ha igen véged. -mondtam.
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeSzomb. Júl. 11, 2009 10:35 pm

-És ha nem vagyok klón akkor mivan sensei? Talán akkor is megfog ölni? Mert én nem hiszem, hogy olyan könnyű dolga lesz. Majd egy gúnyos arcot vágtam és az egyik klónom a föld alól előugrott és kiütötte Kakashi sensei kezéből a kunait.
~Nem maradt sok chakrám, de meg kell próbálni. Csináltam 100 árnyékklónt és elbújtam köztük. Egyenletesen osztottam el a chakrát, hogy ne lehessen kiszurni és beállítottam egy klónt a végére, hogy azt hidje, hogy én állok ott. Van pár klón a föld alatt is, de ezt nem veheti észre ekkora tömegben.
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitimeHétf. Júl. 13, 2009 11:35 am

Felszökkentem a falra.
-Katon : Goenka! -kiáltottam és egy tűlövedéket lőttem amelynek hőfoka az összes középen lévő klónt elpusztította még a levegőben.
Még becsapódás előtt felrobbantottam a gömböt, így a többi klón sem maradtam meg, de még a földalatt sem.
~Remélem bírja a hőt, mert még megfő... -gondoltam és körbepásztáztam a nagy klónfüstben.
Naruto a földön feküd rák vörösen.
~Remélem nem halt meg. -gondoltam.
-Gyerünk Naruto!- kiabált Sakura.
-Gye...Gyerünk Naruto!- szólt Hinata.
-Kelj fel tökfej!- "biztatta" Sasuke.
Ekkor Naruto felkelt, épp, hogy állt a lábán.
~Naruto...
-Feladom!- szóltam.
-Mi? De Kakashi-sensei! -lepődött meg Naruto.
Mosolyogtam egyet és eltűntem.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake   Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake I_icon_minitime

Uzumaki Naruto vs. Kakashi Hatake
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Játékon kívül :: Csatatér (Aréna)-
Ugrás: