Naruto Rasengan FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Kemiurigakure - Fogadó

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Uzumaki Naruto
Admin
Uzumaki Naruto

Hozzászólások száma : 121

Kemiurigakure - Fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Kemiurigakure - Fogadó   Kemiurigakure - Fogadó I_icon_minitimePént. Júl. 03, 2009 4:33 pm

Kemiurigakure fogadó.
Vissza az elejére Go down
Uchiha Akiho

Uchiha Akiho

Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Kemiurigakure - Fogadó   Kemiurigakure - Fogadó I_icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 7:47 pm

//Mangekyou a lények felett//

~Most, hogy elértem ide is iszok valamit.
- Üdvözletem csapos. Tud adni egy kis innivalót és ennivalót?
- Helló. Mingyárt elkészítem egy perc.
- Rendben van. -Válaszoltam és körbenéztem hátha látok valami fura alakot de megérkezett a rendelés ezért visszafordultam a pulthoz és elkezdtem enni. Miután befejeztem Elkezdtem beszélni a pultossal.
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

Hozzászólások száma : 200

TémanyitásTárgy: Re: Kemiurigakure - Fogadó   Kemiurigakure - Fogadó I_icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 8:01 pm

Miután készlettél, elkezdted faggatni a csapost:
-Mondja, nem járt errefelé egy Uchiha? Esetleg nem hallott egy Uchiháról a városban?
-Sajnos nem. De látod azt a nőt? Na az egész nap csak pletykál, és kérdezgeti az embereket. Ha van egy Uchiha a városban, akkor ő tud róla. -válaszolt neked, és egy sakét "vedelő" nőre mutatott.
Odamentél hozzá, és rákezdtél:
-Jó estét! Nem tud egy Uchiháról a városban?
-Hát, ha meghívsz egy sakéra, akkor szóba állok veled. -válaszolt, és érezted a leheletén, hogy ez ma már a sokadik saké lesz számára.
Visszamentél a pulthoz, és kértél két üveg sakét. A nő csendben megitta aztán egy elégedett mosollyal válaszolt:
-Sajnos nem tudok Uchiháról aki a városban tartózkodik, de megmentettél, mert elfogyott a pénzem, és mit kezdtem volna pia nélkül? -mondta.
Kicsit rosszul érezted magad, hogy itt nem találtál egy Uchihát sem, mert már nagyon vágytál a hatalomra.
https://narutofrpg.hungarianforum.com
Uchiha Akiho

Uchiha Akiho

Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Kemiurigakure - Fogadó   Kemiurigakure - Fogadó I_icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 8:55 pm

~Nem hiszem el ez a csaj egy részeges alkoholista ráadásul kiforgat a pénzemből és semmit se tudott segíteni. Ezek szerint itt nincsen egy Uchiha sem. -Nagyon elszomorodtam és reménykedtem abban h ez a csoroszlya még azért elhív magához és kifizeti a piát. Felidegesített még az is h átvert. Bekapcsoltam a sharinganomat felvettem egy köpenyt amivel takartam magamat és ránéztem a nőre.
- Remélem boldog, viszlát.
Kakashi Hatake
Admin
Kakashi Hatake

Hozzászólások száma : 200

TémanyitásTárgy: Re: Kemiurigakure - Fogadó   Kemiurigakure - Fogadó I_icon_minitimeVas. Dec. 27, 2009 11:23 am

Kisvártatva kimentél az utcára, Szél országába vetted az irányt. Kemiurigakure utcáit jártad, egyre közeledve a határhoz. Amikor kiértél a városból, -egy földúton haladva- ábrándozni kezdtél:
~Ha majd megszerzem a Mangekyou sharingant, erősebb leszek, mint Madara!
A képzeleted annyira boldoggá tett, hogy gyorsabb menetbe kapcsoltál. Út közben még fel-fel merült a képzeletedben, hogy mi fog történni, ha megszerzed a Mangekyout:
~Fél kézzel fogom kenterbe verni a Hokaget! Egy jounin sem mer majd kiállni velem!
Amikor elérted a határt abbahagytad a képzelődést, és a térképedet bújtad, hogy merre menj.

//Folytasd a Füst o. határán!//
https://narutofrpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kemiurigakure - Fogadó   Kemiurigakure - Fogadó I_icon_minitime

Kemiurigakure - Fogadó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kemiurigakure - Kórház
» Kemiurigakure - Utcák
» Kemiurigakure - Kapu
» Kemiurigakure - Étterem
» Kemiurigakure - Fürdők

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Füst országa :: Kemiurigakure-
Ugrás: